Gå til innhold

jac-an

Medlemmer
  • Innlegg

    42
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av jac-an

  1. Det er vel en kjent sak at Intel bruker store summer på å støtte republikanerne og står ganske langt til høyre politisk i USA.

     

    5242307[/snapback]

     

    Har du noen kilder på dette? Har ikke hørt at det var en link mellom Intel og republikanerne før.

    5243241[/snapback]

     

    Hei.

     

    Nå er dette strengt tatt langt off-topic, men siden du spør.

     

    Tradisjonellt sett har det vel vært en smule omvendt, demokratene får nok fremdeles flest stemmer fra den jødiske befolkningen i USA; ironisk nok er dagens republikanere langt mer pro-Israel enn hva demokratene er, mye pga. den mer religiøse velgerskaren man finner hos republikanerene og deres tendens til å kjøre "hard-line" utenrikspolitikk i Israels favør. Sammenligner man Clinton med Bush ser man nok denne forskjellen ganske tydelig uten at jeg trenger å redegjøre denne i detalj.

     

    Når det gjelder Intel og hva de donerer penger til har jeg foruten egen hukommelse av en artikkel, ikke noen konkrete tall å komme med. Jeg mener at jeg leste denne artikkelen i Forbes tidligere i år; uten at jeg er 100% sikker på at det var Forbes; resultatet var likevel utvetydig, både Intel og Dell sine donasjoner hadde klart funnet veien langt til høyre i det politiske landskapet. Det er vel ikke noen særlig tvil om at Dell og Intel deler en hel del interesser. Også politiske.

     

    Forøvrig er det demokratene som er det mest Israel-vennlige partiet.

    5243241[/snapback]

     

    Det er forskjell på hvem som stemmer på hva, og hva folk som stemmer mener om en enkelt sak.

     

    I en undersøkelse fra 2000 publisert i Jerusalem Post leser vi:

     

    Zogby's recently-published report, "The State of the Middle East Policy Debate," begins with a look at public opinion. He finds that "a significant partisan split" exists on Middle Eastern issues. Specifically, Republicans are "more hard-line and pro-Israel" than Democrats.

     

    This difference is very substantial, with Republicans three times more friendly to Israel than Democrats. Thus, in response to the question, "With regard to the Middle East, how do you feel the next president should relate to the region," 22 percent of Republicans said he should be pro-Israel, while only 7% of Democrats opted for this reply. (It also bears noting that among born-again Christians, the percentage on the pro-Israel side rises to 29%.)

  2. Det er vel en kjent sak at Intel bruker store summer på å støtte republikanerne og står ganske langt til høyre politisk i USA.

     

    Det at de legger en fabrikk til Israel kan nok heller takkes lobbyvirksomhet og politiske interesser enn at det skulle finnes så mye bedre kvalifisert arbeidskraft i Israel enn andre steder på jorda.

  3. Å herregud.

     

    Dette her lover ikke bra for flyttingen av Catch-kunder (som skal skje i Desember). :cry:

     

    Er det noen som har tatt kontakt med de for å avklare om det kan ventes noe nedetid på linjene i forbindelse med det her? Jeg fryser litt på ryggen når jeg leser sånt som "utilgjengelig _inntil videre_", dette her er kunder som har BETALT for news. Heldigvis bruker jeg ikke news, men likevel.

     

    Det er sånt noe som gjør at jeg egentlig ikke ser bort fra at linja plutselig faller ned her den dagen jeg skal flyttes også får jeg melding om at jeg må bytte gateway til Bluecom eller noe etter en time på vent for å komme i kontakt med de på telefon. Det hadde vært helt perfekt! :w00t:

  4. Ikke bra! :nei:

     

    Hadde noen spm. til Catch i dag, ringte Bluecom kundesupport etter henvisning fra Catch sine nettsider; ventet 8min. på vent før jeg ga opp og la på røret.

    Ringte deretter den gamle support telefonen til Catch der de svarte umiddelbart.

     

    Hvis Catch har som målsetting å bli det nye Telenor så må jeg si at de har misforstått markedet og den eksisterende kundemassen sin totalt..

  5. Du kan jo prøve å plugge inn disken og åpne regedit og så søke etter stedet der share informasjonen ligger lagret. Så endre rettighetene på de key'ene (norsk..?) der det ligger sånn at systemet ikke kan slette de igjen når du plugger ut disken.

     

    Bare et forslag, kanskje det virker, kanskje ikke.

  6. Jeg trenger å gå til innkjøp av et (ATX) kabinett som skal stå på et sted med svært begrenset plass.

     

    Bredden, hvis vi snakker om en desktop-variant er begrenset til maks. 36,5cm.

    Høyden (i tilfelle tower-variant) begrenset til de samme 36,5cm (legger den i tilfellet ned som et desktop kabinett). Dybden er det derimot ikke så nøye med.

     

    Har kikket endel steder, men ikke funnet noe med de rette målene. (det nærmeste jeg har kommet er 38cm) :mad:

     

    Har noen peiling på hvilke kabinetter som kan egne seg?

  7. Hei

     

    Skriver nesten ikke ut noen ting ellers, så det er det samme for meg om den kan brukes til det ene eller andre utenom klistremerker i grunn.

     

    Har sett litt på lamineringsmaskiner osv. (fikk høre at det kunne være bedre å bruke), men finner uansett ikke noe 'klistremerkepapir' for hverken lamineringsmaskiner eller blekkskrivere :(

     

    Forslag mottas :thumbup:

  8. Jeg lurer på om noen har greie på hva slags utstyr som trengs for å lage 'profesjonelle' klistremerker som kan tåle en støyt til bruk utendørs (vær og vind)?

     

    Det jeg trenger er mulighet for å skrive ut klistremerker på transparent bakgrunn, i maks str. A4.

     

    Skal ikke produsere mange, et par -> 10 stk daglig kanskje.

     

    Jeg har en Canon S900, men om jeg skulle klare å finne klistremerker til den er jeg redd de ikke blir særlig holdbare til bruk utendørs

     

    Noen som vet hva slags utstyr som trengs og evt. hvor jeg kan skaffe det?

  9. Vet ikke hva "DU Suercontroller" er for noe, men om det kun er satt opp til å fordele båndbredde likt mellom dere så vil ikke det hjelpe mot dårlig responstid i spill eller surfing ellers hvis en av maskinene står og laster opp konstant f.eks. For ut-trafikk så bør et egress-filter settes til ~60-80% av linjekapasitet først, og så fordele den båndbredden som blir igjen siden, det forsikrer at ikke en (eller alle samtidig) bruker så mye av linja at responstiden øker.

  10. mange takk

     

    Hadde handlet på Microplex om de hadde ordnet med levering slik som komplett og endel andre, uten bil er det stress å hente pakker på posten.

     

    Er det noen spesiell grunn til å velge Eheim pumpa som er svakere enn den andre 12v pumpa (900l/h), eller er det stort sett den samme ytelsen på de?

     

    jeg har lurt endel på bruk av nipler som dette -- behøver man å tette koplingene til slangene med noe (silikon f.eks)? Eller blir det sjelden lekkasjer med sånne nipler?

  11. Jeg er i ferd med å handle noen greier hos Komplett og tenkte å endelig kjøpe meg vannkjølingssettet som jeg har utsatt en god stund.

     

    To grunner til dette:

     

    1) For å få mest mulig ut av min 2.8ghz Northwood før den pensjoneres.

    2) Forhåpentligvis kunne få litt stillhet ettersom de nåværende viftene er alt annet enn lydløse.

     

    Jeg skal kjøle 2x Raptor, et ATI 9800, Northbridge og en Northwood 478.

     

    Hva er f.eks best av Alphacool AGB-Eheim Pumpe&Tank 1000 l/h (Med 10mm OD Nipler) og Alphacool AP900 Centrifugal-pump 12Volt 900 l/t, 22dBA (Uten nipler)?

     

    Nexxxos vs Heatkiller? Og hvilken radiator velger jeg ? :ermm:

     

    Kort sagt, dersom noen med litt peiling kunne sette sammen et godt eksempel på et komplett vannkjølingssystem (helst fra komplett) forutsatt de samme målene og en relativt likeglad lommebok, så hadde jeg satt stor pris på det!

  12. Sitter her og leser denne tråden og synes jeg burde ta litt parti med denne stakkars fyren.

     

    Dersom det er datamaskinen som forårsaker migrene det så er han nok klar over det selv og kan innrette seg deretter dersom det blir et stort problem for han.

    Det at han kan ende opp med epilepsi tror jeg i hovedsak er skremselspropaganda fra det som sikkert er en velmenende lege.

     

    Det med karakterer kan jeg forsåvidt se et poeng i, men det er ikke sikkert at det er jordas undergang det heller når det kommer til stykket.

     

    Kanskje han ikke er så intressert i damer/sosialt liv siden han velger det bort. Han skal vel ikke tvinges? Er du så sikker på at det er mer lærerikt for han å fly med damer og feste enn å sitte foran datamaskinen?

     

    Se an hva han driver med, er det bare Doom3 og CS eller er det andre, mer dyptgående interesser han har?

     

    Sier dette fordi jeg passet beskrivelsen til konfirmanten for det som nå er godt og vel 11 år siden, bare at jeg ikke hadde noen grenser å forholde meg til, og godt var det.

    Hadde de satt maskinen min på tidsbegrensning og dytta meg ut for å fly etter damer og øl istedet ville jeg ikke hatt mulighet eller kunnskap nok til senere å starte det som nå er blitt en lønnsom databedrift.

    Istedet ville jeg hatt en relativt sett dårlig betalt "09-16" IT-jobb som resten av de mer "velbalanserte" vennene mine fra skolen.

     

    Det at enkelte foreldre her inne (gjelder ikke trådstarter) driver med en type overvåkning av ungene sine som Stasi politiet ville ha vært stolte av synes jeg er vanvittig lesning, og jeg kan ikke annet enn å synes oppriktig synd på alle de som er involverte i slikt, kanskje særlig foreldrene. Ungene kan tross alt flytte unna på et visst tidspunkt.

  13. Det ligger en open source Kernel driver under drivere/bios på produktsidene deres, den støtter både 2.2, 2.4 og 2.6 mener jeg å huske

     

    Der finnes det også command-line og gui verktøy for hot-swap/OCE mm. (som rpm's vel og merke, og ikke tarball/source)

  14. catch sa til meg at man kunne dele til hvor mange man vil, om jeg starta egent internett selskap dreit de i det sa dem hehe.. de driter i hva du gjør bak routeren dems

    Det står jo i abonnementsvilkårene deres at de ikke tillater kommersiell virksomhet på linjene til privatkunder. Har ikke spurt de selv men kunne gjerne tenke meg å vite hvem som har fortalt deg det og hva slags abonnement du har.

  15. Ifølge AMD skal alle kort som støtter FX-55 støtte X2 etter en biosoppgradering.

     

    tja, I server-segmentet (opteron) er det flere kort som har vist seg å ikke kunne støtte dual core cpu'er. i tillegg til bios-støtte trenger dual core tilstrekkelig tilførsel av volt gjennom en VRM som ikke alle hovedkort produsenter har tilvirket med hensyn til dualcore.

     

    ville ikke ha satset på at kortet støtter det før du kan lese det fra produsenten

×
×
  • Opprett ny...