Gå til innhold

CZ28

Medlemmer
  • Innlegg

    57
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av CZ28

  1. Kan stemme det.. Etter å ha lest på andre forum skulle ikke maskinen min startet i det hele tatt. Men jeg fikk samme røde tall opp etter å ha testet en annen strømforsyning. Når jeg nå starter opp PC'en får jeg også en advarsel om "CPU fan error", selv om den sviver og går fint. Ingen tegn til økt temperatur heller. Kanskje noe med dette å gjøre? På forhånd takk for flere tips! :)

  2. Har en 3 år gammel PC med ASUS P5K-V hovedkort og Intel Core 2 quad Q6600 2400mhz CPU. Har fått "Bluescreen" i windows XP som forteller meg : "irql not less or equal". Jeg går inn i bios og der står VCORE 12v voltage på 0.616v. Bokstavene er røde og forteller meg at noe er galt. Har prøvd med annen strømforsyning uten noe endring. Kan det være noe galt med selve hovedkortet som ikke får nok strøm? Hvor finner jeg i så fall et tilsvarende nytt hovedkort som kan passe?

  3. Har flere maskiner. Den nyeste har windows7. De andre har XP. Der går det greit å bruke Explorer og Chrome til å laste opp til YouTube, men ikke på maskinen med W7. Der står det bare "0%" en stund, før jeg får feilmelding... Har avinnstallert AVG antivirus og Zonealarm brannmur. Har kun Windows sin egen brannmur på. Hvorfor kan jeg ikke laste opp? Har også prøvd vimeo.com, men samme tullet der også i W7.

  4. Har en LCD monitor som er litt over ett år gammel. 22" Samsung SyncMaster 226BW. Den har vært fin hele tiden, til nå. Nå er det blitt en "summetone" som kommer fra skjermen. Den er irriterende å høre på, da jeg holder på med musikk :ohmy: Noen som har erfaring med hva dette kan skyldes? Skjermen er ikke mye brukt, og stått under støvbeskyttene teppe utenom bruk. Passer på sakene mine ;)

  5. Win XP sp3 + alle oppdateringer ellers..

    Problem : Kommer inn på c-disk(system) i 3 sek.. Så lukker den seg og jeg ser bare bakrunnsbildet, før maskinen går tilbake til skrivebordet som om ingenting hadde skjedd...Den andre interne disken virker ok, og har ingen problemer.. har prøvd med defragmentering og skanndisk av C, men maskinen vil ikke defragmentere 100%, og skanndisk sier den ikke kan kontrollere disken?

  6. VLC er sikker bra.. Men det hjelper jo ikke hvis WMP åpner seg når jeg klikker på en link på en nettside. Har prøvd med Quictime, men WMP overkjører allle mine innstillinger... Hvordan får VLC til å åpne seg når jeg klikker en link på en nettside? Der er jo ikke alltid jeg ønsker å laste ned alt på harddisken først for å se/høre

  7. Kan avspille alle typer filer jeg har på maskinen, men med en gang jeg klikker på en fil på nettet vil ikke WMP åpne den.. Får feilmelding : "Kan ikke spille av filen fordi det oppstod en nettverksfeil. Det kan hende at serveren er utilgjengelig. Kontroller at du er koblet til nettverket, og at proxy-innstillingene er riktige." For noe tull!!! Har brukt WMP 9 og 10 uten problemer. Rullet tilbake til WMP9, og da funket det! Merkelig at den nye spilleren ikke skal klare det? Den har faktisk klart det 1 gang... Men så kom problemet igjen. Jeg har godt breibånd med 10mbit linje. Hva må jeg gjøre. Har "bare" XP sp2

  8. Har Deh-p77mp pioneer-spiller og aktiv subwoofer,Infinity basslink T. Jeg har koblet strøm, jording, og RCA-kontakter(fra spilleren) på den innebygde forsterkeren i Basslink T. Har sjekket med en strømmåler at det er strøm til forsterkeren. Problemet er at jeg får ingen lyd! Har knottet med spilleren og Bassen, men Basslink T virker helt død?? Sikringene er ok. Hva kan være galt? Noen som kjenner Pioneer deh-P77mp? Noen innstillinger jeg har glemt? I koblingsskjema til Basslink vises "REM"(Remote) som skal gå direkte til spilleren. Kan ikke se at min spiller har en slik inngang, og det er heller ikke påkrevd, ifølge brukermanualen til basslink...

  9. Har NEC ND3550A CD/DVD-brenner. Har brent DVD'er og CD'er uten problem, helt til nå... Nå vil den bare brenne DVD og ikke CD. Hva kan være årsaken? Dette gjelder selv om jeg bruker NERO software, DeepBurner software, eller Windows utforsker. Ingen CD-brenning :(

    Har også prøvd forskjellige CD-R plater.

  10. Paul Magnus Lundø er regissøren av Mengaloth. Han er i Oslo og får den over på DVD. Han gir meg sjelden tilbakemelding på hvordan det går. Han har heller ikke noe særlig tilgang til internett. Utrolig nok er han også svært sjelden tilgjengelig på telefon. Sender meldinger, og ringer stadig, men bare av og til får jeg svar. Dermed er jeg i samme bås som resten av dere, og stiller spørsmålet : NÅR KOMMER NESTE UTGAVE UT? Har endret setningen på vår hjemmeside og skrevet av vi ikke vet når neste utgave kommer. Jeg tør iallefall ikke love noe. Håper Paul har noen nytt. Men nå vil jeg stresse ned og feire jul :D

     

    Budsjettet på 15.000 kr. var tatt av egen lomme, etter å ha spart i 3 år. Men vi passerte glatt 15.000 i løpet av alle årene vi spilte inn... Men det har vi ikke noe rent tall på. Kanskje bortimot 150.000 inkl. alt utstyr som vi kjøpte.

  11. Til å være såååååå mye planlegging, og info om filmen på forhånd, må vel de fleste innrømme at resultatet er ikke helt som forventet. På forhånd hadde han/de som laget filmen en masse info om kameravinkler, manus og alt mulig. Da jeg så resultatet ble jeg litt "snytt". Det virket som om de hadde utrolig god peiling på hva de gjorde på forhånd. Men det er jo en godt laget amatørfilm, uansett :!:

  12. Her er noen tips ang. greenscreen og bluescreen basert på erfaringer med filmen Mengaloth. Der brukte vi en del av disse metodene, ut ifra hvor vi var, og hvilken bakgrunn vi skulle ha. Etter en del utprøving fikk vi et bra resultat, og det er nesten umulig å se på den ferdige filmen hvor vi har brukt dette :)

     

    Greenscreen : Bruk det på scener inne, eller hvis det er mye grønn skog eller annet grønt i bakgrunnen.

     

    Bluescreen : Bruk det ute, fordi dagslyset er mer blått enn grønt. Blått er en kaldere farge, og "vanlige" videokameraer lager ofte kalde bilder i forhold til proffesjonelle kameraer. Hvis du absolutt må filme nær en person med blå øyne, bruker du selvfølgelig greenscreen.

     

    :D

  13. Bra gjennomført amatørfilm! :) Men forferdelig trist kamera den har blitt laget med :( Det er gjort sååå mye forarbeid med historien, manus, planlegging, scene, location og alt mulig annet. Til et så stort prosjekt burde det være satset mer på et bedre kamera også... ?

     

    Og bruk ALDRI atmosfære-lyden som kameraet lager. Erstatt denne med ferdige samplinger. Jeg hører flere plasser i filmen kassetten som snurrer inne i kameraet. :hmm:

     

    Konge Musikk! :D

  14. Mengaloth er en komplett amatørfilm som er hjemmesnekret på gutterommet. Vi er derfor utrolig glade over å kunne gi den ut på DVD. :) Som dere alle da skjønner har vi ikke midler eller kontakter til å promotere Mengaloth. Det er gjennom slike forum, internettsiden vår, og venner og kjente vi sprer filmen. Godt og høre det er flere fra Canada som vil ha den. Mine kontakter i Canada og USA går via venner og slekt der borte. Har en hel haug av dem der :)

     

     

    Nå er den snart ferdig trykket!! Blir ikke tysk tekst, men norsk og engelsk!

  15. Det er ikke deg vi tenker på når vi tekster :!:

    Vi tekster på engelsk fordi det er stor etterspørsel etter filmen i utlandet også. En del filmer skal sendes helt til Canada. Dessuten er dialekten vår litt vanskelig å forstå for dem som bor på østlandet. Derfor har vi også norsk tekst.

     

    Vet ikke hvor lenge det er igjen til den kommer, men målet er desember.

×
×
  • Opprett ny...