Jump to content

stramund

Medlemmer
 • Content Count

  37
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Hakke peiling ennå Tror jeg får høre litt ang docking osv først. Er dette på plass så tror jeg at jeg garantert går for 12"
 2. Tja si det du:) Ny jobb, så jeg vet ikke helt om docking og skjerm venter. Ikke sikkert jeg får eget kontor en gang, da en konsulent vel helst skal være ute hos kunde og fakturere timer:)
 3. Hei! Som topic sier, blir en 12.1" skjerm for lite til bedriftsbruk? Noen som har erfaring med denne størrelsen på skjerm? Har fått tilbud om enten Lenovo X200 (12") eller Lenovo T500 (15") Selv om T500 sikkert er bedre spekket, så synes jeg kanskje at den blir litt for klumpete å drasse med seg rundt om kring (IT-konsulent) Ka du trur?
 4. Nå har jeg lest sikkert 100 tråder om emnet på forskjellige forum, men det har bare ført til at jeg har blitt mer forvirret enn noen gang. Så da satser jeg på å stille noen spørsmål selv. Jeg har en Passat stv. 2002 modell. Kjøpte den i fjor høst. Usikker på tidligere eiers vedlikehold, men tror den har blitt vokset et par ganger i året. Nå vil jeg derimot shine den fullstendig og da trenger jeg litt hjelp. Bilen har minimalt med større riper, men jeg har lagt merke til en del swirls eller vaskeriper på den. Hva trenger jeg for å bli kvitt disse? Jeg har tenkt på følgende pakker: Vask Clay Meguiars Scratch X (For riper) Autoglym Super Resin Autoglym Extra Gloss Protection Meguiars NXT Wax evt. Vask Clay Meguiars Scratch X (For riper) Meguiar Deep Crystal Paint Cleaner Meguiar Deep Crystal Polish Evt en lakkforsegler (Hvilken?) Meguiars NXT Wax Eller noe i den duren. Ser det greit ut i første omgang? Hovedspørsmålet blir vel om dette vil fjerne swirls eller om jeg må til med et middel før polishen? Hvis jeg velger Autoglym pakka, feks Paint Renovator? Trenger jeg det? Andre spørsmål blir vel da hvilke pad's jeg skal bruke til jobben. Tenkte å kjøpe en DA-maskin fra Clas i første omgang, med pads fra Scandicshine. Er det behov for light cutting pads eller holder det å bruke finishing pads over hele linja? Kan jeg feks droppe Paint Renovator og kjøre på med Super Resin med en orange light cutting pad. Eller vil lakken bli stygg med en light cutting pad? Hovedmål: Fjerne swirls og få bilen så blank og fin som mulig. Hadde blitt veldig takknemlig om noen kunne tatt seg tid til å svare på dette. Har som sagt gått meg veldig vill. Er også takknemlig hvis noen vil kommentere produktvalget, og om evt andre pakker vil duge bedre. På forhånd takk!
 5. Takk for svar. Jeg har vært inne der også når det står på som verst. Kunne faktisk ikke se at det var noen prosesser som brukte noe særlig akkurat da. Men som du sier. Det kan jo bare være Vista som driver litt "husarbeid" ja:)
 6. Har en HP 8710w Mobilt Workstation med Vista Business SP1 32 bit og 3GB minne For meg så virker det som om den i perioder bruker noe voldsomt med prosessorkraft selv om det ikke er noen programmer som kjører. Prosessorprosenten ligger og veksler mellom 30 og 70 prosent, mens vifta kjører seg godt. Men som sagt så er dette i perioder. I andre perioder virker det som om den går normalt og prosessorprosenten ligger mellom 3 og 10 prosent. Maskinen er så og si ny, og det er ikke lagt inn tvilsomme programmer eller surfet på tvilsomme nettsteder. Noen som har peiling på hvorfor den går litt i spinn innimellom? Er det Vista som gjør dette? Hva kan evt. løse problemet?
 7. Jeg har tatt Master i Informasjonssystemer ved UiA. Det vil si de to neste årene etter det studiet som diskuteres her. Hvis du først skal gå de tre første årene, vil jeg absolutt anbefale de to Master-årene etterpå. Selv om det kanskje er litt mye å tenke på akkurat nå Det var veldig krevende, men spennende. Kristiansand som studiested er bare helt topp. Jeg gikk ikke bachelor ved UiA, men kan tenke meg at bacheloren her er ganske lik andre steder. Dvs. du lærer det mest grunnleggende innen database, programmering, systemutvikling osv. Trenger ingen spesielle forkunnskaper. Begynner veldig fra skratch i det meste. Lykke til med studievalget!
 8. Takk for svar. Jeg tror ikke det ligger noe WEP nøkkel der nå. Tror den står som et usikret trådløst nettverk. Må WEP kryptering være på? Det er jo merkelig at andre kommer seg innpå mitt trådløse nett også da?
 9. Har akkurat hatt bredbåndspatruljen her og de har fått meg på nett så godt de kunne. Problemet er at jeg ikke kommer på internett trådløst. Har en Zyxel 660HWT (Telenor trådløst ADSL) og en ny HP med Vista. Når jeg kobler meg opp med kabel så fungerer det fint. (Andre kan også koble seg på mitt trådløse nettverk med XP maskiner.) Problemet: Jeg får koblet meg opp mot nettverket, men kommer ikke på internett. Altså, jeg finner det trådløse nettverket når jeg søker opp, og det er full signalstyrke. Det står bare at jeg har lokal tilgang på ikonet for den trådløse oppkoblingen ellers så står det tilkoblet med begrenset adgang. OBS: Jeg får koblet meg til et annet WLAN i nærheten med svak styrke. Hva kan dette være? Tror dere det ligger i maskina eller i oppsettet på routeren?
 10. Jeg får bare "Sertifikatfeil. Kontakt tjenesteleverandøren" når jeg skal installere. Hva kan det være? Prøvd flere versjoner. Har E70. Edit: *Kremt* Sorry, fant det ut. Måtte fjerne sertifiseringssjekken på telefonen.
 11. Har hatt samme problemet. Løsningen for meg ble å fysisk ta ut batteriet av telefonen. Ikke hatt noen problemer siden.
 12. Ah.. Er ikke helt med i dag jeg:) Takk skal du ha, skal prøve det når jeg har mulighet.
 13. Utgående og inngående server skal være riktig den, jeg har nemlig hentet det rett fra hans Outlook, så disse innstillingene skal være riktige.
 14. Hva mener du med APN? Hvis det betyr tilgangspunkt, så ja, lastet ned "Telenor Internett" fra Telenor.no? Hvis det ikke er det, så vet jeg ikke hva det betyr.
 15. Faren min har akkurat kjøpt seg denne telefonen og jeg skulle hjelpe ham med å sette opp e-post på den. MEN får det ikke til... Jeg har laget en egen brukerdefinert konfig.innst for e-post med riktige innstillinger, men hver gang jeg prøver å sende mail får jeg følgende feilmelding: "Mottaker finnes ikke:mottakers@epost.no" også vil den koble ned. Noen som har vært borti denne feilmeldingen før? Må si jeg synes disse Series 40 greiene virker litt klønete.
×
×
 • Create New...