Gå til innhold

Tocan

Medlemmer
  • Innlegg

    28
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Tocan

  1. Hei.

    Joda, den funksjonen finnes som tilleg til Outlook. Viss du bruker Google, så finner du sikkert en løsning som ikke koster så mye...

    Dette vet du sikkert, men: Har kompisen din en fast internett forbindelse i restauranten sin, eller må han ringe opp og sjekke mail? I så fall ville jeg heller satset på en mail2fax løsning. Finnes mange av dem hvor du kun betaler pr sendte fax, ingen abb avgift. Da slipper han hele pc'en, og bestillingen kommer ut på faxen.

    Husk å hiv på en autoresponder, så kunden får bekreftet at bestillingen er mottatt :yes:

     

     

    http://www.sperrysoftware.com/jcAutoPrint.asp

  2. Kjøpte nettopp samme kortet på absoluttdata.

    Spillene var strøket over med sprittusj på kartongen, og selvfølgelig ikke med. Spurte hva det var, og fikk til svar at de la med Serious Sam en periode, men at det var slutt på det. 3dmark'en min er på 7500, med ecs k7s5a, 512MB 133 SDRAM(1) og +1800:). Påtide med nytt hovedkort og ram kanskje...

  3. Må oppgradere maskinen litt. Er ikke storspiller, men er litt lei av hakkete bilde og lyd:)

    Er ECS K7S5A noe å satse på i en kombinasjon med en Athlon XP?

     

    ECS Elitegroup K7S5A SocketA DDR/SDR (2/2) LAN Audio

     

    Håper på gode råd!

  4. Har en Cinet PC (bærbar) med CD/DVD- rom. Alt fungerte fint under Win98 SE, men nå når jeg har oppdatert til Win2000, nekter "cd -skuffen" å løse ut. Den fungerer fint ellers, og windows troubleshooter finner ingen feil. Har noen opplevd noe liknende? Hadde vært OK å fått ut installasjons cd'en:)

  5. Sliter fælt her....

    Kjører W2000Pro og mediaplayeren har funket fint. Plutselig finner den ut at den skal restarte maskinen min hver gang jeg vil se streamet video.

    Den gjør det kun når det er snakk om streaming, ellers fungerer den fint.

     

    Noen som har et tips?

×
×
  • Opprett ny...