Gå til innhold

McDouch3

Medlemmer
  • Innlegg

    105
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av McDouch3

  1.  

    For oss som er stressa er det viktig å få låst opp telefonen på 0,01 sekund...

     

    Jeg låser opp telefonen sikkert 50 ganger daglig, og det hadde vært en liten befrielse om jeg ikke bevisst hadde trengt å låse opp telefonen, samtidig som at sikkerheten er bevart. Spesielt når det er kaldt ute og jeg har hansker.

    Merker selv hvor irriterende tiden min galaxy s6 bruker på å åpne med fingeravtrykk kontra galaxy tab s2. Det er ikke snakk om mange tiendeler, men det merkes...

  2. Testet wow nå på en gammel account, hvor jeg fikk 10 dager prøvetid. Testet goblins, panda. Min gamle DK osv. Det som skremte meg mest var hvor massive puter som har blitt sydd under armene på spillerne. Vanilla på nost, vekket mestringsfølelsen og det gamle hardcore systemet for attunements og grinding før raids. Jeg og mange av de som spilte på nost var villige til å betale for dette! Men få av oss spilte wod. 15k online i peak, og sjelden under 7k... Dette har livets rett. Ballen er hos blizzard.

     

    Tallene er fra horde side gjennom døgnet i helger og hverdager. Så en 2x er vel rett og rimelig.

    • Liker 1
  3. Testet wow nå på en gammel account, hvor jeg fikk 10 dager prøvetid. Testet goblins, panda. Min gamle DK osv. Det som skremte meg mest var hvor massive puter som har blitt sydd under armene på spillerne. Vanilla på nost, vekket mestringsfølelsen og det gamle hardcore systemet for attunements og grinding før raids. Jeg og mange av de som spilte på nost var villige til å betale for dette! Men få av oss spilte wod. 15k online i peak, og sjelden under 7k... Dette har livets rett. Ballen er hos blizzard.

    • Liker 6
  4. Hei

     

    Har letet litt rundt, men ikke funnet noe informasjon om hvordan tips/driks skal skattelegges når det utbetales over skattekortet. Vanligvis tar man tipsen ut av kontantkassen, og den vil ikke bli registrert noe videre. Men hvis det ikke finnes en kontantkasse (alt går på kort), så må tipsen utbetales over lønnsslippen. Problemet er at jeg finner ingenting om hva det klassifiseres som og hvor mye skatt som skal trekkes av dette. Skal det skattes over tabelltrekk sammen med ordinær lønn, eller skal det trekkes likt som andre arbeidsgivere (skattekort del 2)

     

     

  5. Dessverre så har rema bare tabasco (jeg elsker sterk mat, og bruker å ha piri piri eller annet skøy)

    Jeg la den halvdelen av pizzaen i en plastboks og la meg. Sannelig var ikke 2/4 biter borte i dag tidlig :D:D

    Tviler på at det var veldig godt :D Post-it lapp er hengt på kjøleskapet med: "Smakte Pizzaen? :)"

  6. Det er å gå litt langt å kødde med kjemikalier, synes jeg. Å ødelegge frisyren til folk kan faktisk være straffbart. Men du kan jo lage en helt infernalsk heit pizza til å sette bort. Bytt ut paprika med habaneros, sånne ting, målet er å få den til å se vanlig ut lenge nok til at de tar seg en bit eller to.

    Min onkel var lei av at kompisene hans stjal deodorant av ham, så han byttet ut innholdet med salmiakk. Det funket forsåvidt som bare juling, men man skal være forsiktig.

     

    Hvis du ikke er blyg kan du gjøre følgende: Ta noen q-tips og stapp dem opp der sola aldri skinner. Dette dokumenteres fotografisk. Etter en stund henger du dette bildet opp i nærheten av beholderen de stjeler fra.

     

    Så veet istedenfor shampoo er ikke helt greit?

  7. Har du lyst å skade noen, da? Om du kan holdes ansvarlig eller ikke burde ikke være et tema, man skader ikke andre...selv om de tar pizzaen din. Å hevne seg på en morsom måte, derimot, det syns jeg du skal gjøre.

    Var mest for å sette det litt på spissen. Men også for å se om jeg kan holdes ansvarlig hvis noe går galt. Tenk om personen får allergisk reaksjon av å spise pizzaen min. (Uten at jeg har gjort noe med den) Eller sklir på min såpe i dusjen osv.

  8. Kjøp en selvforsvarspray, den har et fint fargestoff. Prøv å få innholdet over i en sjampoflaske. Da blir det skriking. Lag mat med renset parafin. Det finnes ikke bedre middel for tarmtømming. Ha hornsalt på vanlig saltboks. Mye rart man kan finne på.

    Men hva hvis noen blir skadet? Kan jeg holdes ansvarlig?

  9. Hei

     

    Jeg bor i et kollektiv med 4 rom. Ting jeg oppbevarer på kjøkken og bad har en tendens til å forsvinne. Det spenner seg fra øl til q-tips. Senest i dag oppdaget jeg at pizzarestene mine var borte. Dette er noe jeg ikke setter mye pris på, fordi jeg aldri ville funnet på å ta noe som ikke var mitt. Det som er enda verre, er når krydderet mitt forsvinner helt, eller når jeg finner pinsetten min i dusjen, eller faktisk at noen har revet av etikettene på shampoen og dusjsepen?!?

     

    Dette har gått såpass langt, at jeg nå har blitt det nye kollektivtrollet. Min misjon er å trolle de som fortjener å trolles, til de enten endrer atferd eller flytter ut!

     

    Det er her dere kommer inn. Jeg trenger inspirasjon (og muligens juridisk hjelp)

     

    To eksempler på hva som kan gjøres:

    1) Fylle shampoen min med et fargestoff som ikke går så lett bort

    2) Ha et eller annet i restepizzaen.

     

    Når det kommer til juridisk bistand, velger jeg å sette det hele litt på spissen: Hva om jeg velger å ha arsenikk i pizzastykkene mine. Hvis noen tar disse og havner på sykehus, kan jeg straffes for det da?

     

    Håper noen har noen skikkelig bra ideer, og kanskje deler noen kollektivhistorier

     

    Mvh

    Kollektivtrollet

  10. Jepp. Tanken var å "prime" den først. Det virker ikke som om at det er et stort miljø for slikt. Jeg er dessverre ikke god nok håndverker til å lage en tønne selv. Størrelsen er også av viktighet, da sprit er forholdsvis dyrt å "leke" med.

  11. Hei

     

    Jeg lurer på om det er mulig å få tak i eikefat av litt mindre størrelse til bruk i hjemmelagde drammer?

     

    Disse kara har forstått det, men sender dessverre ikke til Norge: http://www.woodinvillewhiskeycostore.com/2-liter-half-gallon-oak-barrel/

     

    Størrelsen på 2L er perfekt for litt hjemme-triksing og miksing av diverse

     

    (Skal sies at det er ikke er snakk om hjemmebrent som vil bli brukt, men spritbaser kjøpt fra vinmonopolet (sånn i tilfelle PST skulle føle et behov for å spore meg ned))

     

    Drømmen er egenprodusert akke til julebordet :)

  12. Finnes det en skikkelig etablrert restaurantapp som brukes av folk i Norge?

    Tenker på apps ala Yelp! Foospotting osv. Føler ikke at de har tatt helt av, noe som hadde vært kult. Hvis dere vet om noen som er litt aktive i Bergen, så hadde det vært toppers.

  13. Ok jeg fant det ut. Nærmeste måte å gjøre det på (eller enkleste) er å benytte book funksjonen i indesign. De forskjellige kapitlene har en swatch som heter det samme men har ønsket farge. så merger man alle disse i booken og huker av synchronize swatches.

     

    Hvis noen skulle være interessert ;)

  14. Jeg lager en publikasjon i inDesign som bruker forskjellige farger i forskjellige deler. De grafiske elementene i hver del er lik og skal farges likt. Det er da snakk om borders, objekter og tekst. Finnes det en måte å styre dette på uten å opprette en ny style for hver farge? f.eks via master pages? f.eks en style som blir påvirket av fargen evt en variabel eller "master figur" på master pagen, slik at jeg slipper å endre så mye hvis jeg skal bytte farge i en del.

     

    Kan skjønne om dette ble litt vel perifert og uforståelig, men satser på at noen skjønner hva jeg mener :)

×
×
  • Opprett ny...