Gå til innhold

DuML3

Medlemmer
  • Innlegg

    151
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av DuML3

  1. Det var begynt å bli fullt i himmelen, så gud bestemte seg for å skifte reglene for å få komme inn. Den nye regelen var at; for å få komme inn i himmelen, måtte du ha dødd på en skikkelig kjip måte.

    En mann kom til porten, og engelen ved porten sa til mannen: "Før jeg kan slippe deg inn i himmelen, du må fortelle meg åssen du døde." "Greit", sier mannen. "Jeg kom hjem til min leilighet i 10. etasje i lunsj-pausen min, og fant min kone halvnaken. Jeg skjønte med en gang at hun hadde vært utro, og begynte å lete etter mannen. Jeg tittet ut på balkongen, og så at en mann hang der etter fingrene. Jeg løp ut på balkongen og begynte å slå løs på fingrene hans helt til han falt ned. Men beklaglig vis landet han i noen busker og trær, så fallet ble ikke så hardt, og han overlevde. Jeg ble enda surere, og gikk inn å hentet kjøleskapet. Jeg dyttet det ut på balkongen, og tippet det over kanten, så det falt ned og knuste mannen. Men spenningen i øyeblikket kjøleskapet traff bakken ble så stor, at jeg døde av hjerte-stopp nesten i samme sekund."

    Engelen tenker litt på det, og slipper ham inn, for det VAR jo faktisk en kjip måte å dø på. Neste fyr kommer opp til engelen, og blir spurt det samme, og svarer: "Du kommer ikke til å tro dette. Jeg var på balkongen min i 11. etasje og gjorde mine daglige trim-øvelser. Jeg dyttet veldig hardt, og ble litt opphengt i treningen, så jeg fulgte ikke helt med, og plutselig falt jeg utenfor balkongen. Heldigvis klarte jeg å holde meg fast i balkongen i 10. etasje. Men plutselig kommer det en helt gal mann løpende ut på balkongen og begynner å slå løs på fingrene mine helt til jeg faller. Heldigvis treffer jeg noen trær og busker som tar av for fallet, så jeg døde ikke. Mens jeg ligger der i ekstrem smerte, jeg ser fyren dytte et kjøleskap utenfor balkongen, som faller ned og knuser meg.

    Jo, engelen flirte litt, og slipper fyren inn. En tredje mann kommer inn og igjen spør engelen det samme spørsmålet. Mannen svarer: "Ok, tenk deg dette. Jeg gjemmer meg inne i et kjøleskap, sant..."

  2. DuML3; Pico funker fint den, men den fjerner ikke passordet, den finner det. Hvorfor skal du knekke/fjerne passordet på fila? Det er vel der av en grunn, som andre har poengtert i løpet av tråden.

    Det var en sånn side jeg fikk downloada en rar fil.. I den rar filen var det en notepad fil der linken til den orntlige filen jeg sku downloade.. For å få passordet til notepad filen måtte jeg registrere meg på en sånn side som kostet penger.

×
×
  • Opprett ny...