Jump to content

SpecialWeirdo101

Medlemmer
 • Content Count

  69
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

107 :)
 1. Hvis du trykker forsiktig på "Kontroll" knappen så dukker det opp "Dagens tall" og en qr kode, jeg vil anta att politiet har utstyr som til enhver tid kan bekrefte att angjeldende førerkort er gyldig. Sansyneligvis vanskeligere å forfalske en et vanlig førerkort?
 2. Lol dette forandrer svært lite faktisk ? To qualify for the program, those repair businesses will require an Apple-certified technician to carry out the repairs. For å få kjøpe orginale Apple deler til "Out of warranty phones" må du være sertifisert Apple tekniker, noe som så vidt jeg vet ikke er gratis. Orginaldeler er også vesentlig dyrere enn uoriginale. De eneste som kommer til å tjene på dette er Apple.
 3. Google kan bare legge en "Google Play Store licence" app på play.google.com, gjerne ta ett mindre engangsbeløp for appen. Da er det sluttbruker som kjøper tjenester av Google, og ikke Huawei ? Huawei kan ha app link på telefonen for eventuelt gjøre det enklere for sluttbruker ??
 4. Min far fikk sin første smarttelefon her om dagen. En Samsung J5. Det er komplett umulig å overføre noe som helst fra hans gamle Samsung telefon (B2700) til den nye uten å bruke minnekortet eller en PC. Samsung Smart Switch er IKKE kompatibel med alle Samsung telefoner så det er å tro på julenissen at appen er kompatibel med allt mulig.
 5. Kan vel heller kalle det "nedgradere" når resultatet blir dårligre etterpå ?
 6. Hvor ofte trenger de fleste baksete? Stå ved E6 og tell hvor stor andel personbiler som har flere enn 2 mennesker. Sjekk hvor mange som drar henger samtidig ?
 7. Hvor stor del av fronten og hekken tror du att du ser når du sitter bak rattet? ? Funksjon trumfer form hver gang hehe
 8. Det er underlig att alle tror "USA er det største mobilmarkedet" i verden. Lille asia har flest mennesker, 4 av de 5 mest folkerike landene i verden er asiatiske, USA klamrer seg fast til 3. plassen ? Kan hende Huawei har redusert produksjonen på toppmodellen og økt produksjon på de litt mere folkelige modellene. Heg tviler ikke på att Huawei kommer til å gå forbi Samsung i den nærmeste fremtid ? Skrevet på min fantastiske Huawei p20 pro ?
 9. Jeg og, men jeg har plass til mange disker, og prismessig lønner det seg å kjøpe mindre og flere disker, enklere ved HD crash også ? https://www.komplett.no/compare?id=957133&id=1008595
 10. Ingen i Norge med bare førerkort klasse B har lov til å trekke max henger etter en Tusla X ? Her er det masse bøter å sanke for onkel polti ?
 11. "Apple lover imidlertid svært lite støy og at viftene kan flytte inntil 300 kubikk i minuttet." -Wow! Et aldri så lite jagerfly det der? kanskje per time? Også nevnt i artikkelen Det står 300 kubikk i minuttet, de glemte å spesifisere at det er 300 kubikk mikrometer i minuttet ???
 12. I følge gule sider er det 5 personer som har 22222222.https://www.gulesider.no/22222222/personer Her må det være litt dårlig kvalitetssikring. Jeg skal ikke si høyt hva gulesider suger, jo forresten, jeg kan si det men ikke skrive det. 22222222 er og har alltid vært Pizza & Kina Expressen i Oslo. Husker der var skriveri i avisen når Peppes Pizza hadde tilbudt milioner for nummeret og fått nei ? Peppes endte som kjent opp ned 22225555 istedet...
 13. I min lille hjerne så er det bare ett gullnummer, tror det var det første nummeret som ble omtalt som gullnummer. Visstnok utdelt på grunn av en feil i Telenors database på den tiden ? 22222222
×
×
 • Create New...