Jump to content

motivert

Medlemmer
 • Content Count

  36
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 :)

Recent Profile Visitors

344 profile views
 1. Godt og høre du er motivert for å ta opp fag for å komme inn. Jeg og mange inne på forumet har jobbet hardt for og komme inn, og jeg vet flere som har søkt både 3 og 4 ganger, inkludert meg selv! Er motivasjonen på plass så slipper du å søke deg plass på Sonans. Jeg har tatt opp 14 eksamener, fordelt ut på 4 år, fra erfaring så fikk jeg de beste karakterene når jeg studerte på egenhånd, men skal dog sies at jeg ikke ga fult når jeg gikk på sonans ( Tok 3 fag på sonans ). Men som Ooaphs sier så ville jeg anbefalt og ta kontakt med sonans e.l. Lykke til, er mange som heier på deg !
 2. Noen som vet når skolestart faktisk er? Så den startet 13 august ifjor. Så blir sikkert 12 i år ?
 3. Noen som har søkt på studentbolig i Bodø? Ei lita stund til skolestart, men søkte allerede i mars. Søkte på mørkvedlia studentpark
 4. For en som har røket på konkurransepoeng 2 ganger, med veldig liten margin, så blir svaret fra meg et stor ja. Men tror også folk som ser mere objektivt på saken også er enig med meg. Kunne skrevet et langt innlegg på dette temaet, men holder meg til dette.
 5. Fikk selv fartsbot noen uker før opptaket ifjor, egentlig nesten indentisk fart som deg i samme sone. Gikk helt fint, ble ikke grillet eller noe sånt på intervjuet. Eneste var at jeg måtte snakke litt rundt episoden.
×
×
 • Create New...