Jump to content

Heffalumpen2

Medlemmer
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

8 :)
  1. Leverandører av ladestasjoner er noen rotehoder. Hvor vanskelig kan det være å kopiere løsning fra bensinstasjoner som vi vet virker? Et stort skilt ved veien som viser hva det koster, og det er prisen enten du har avtale eller ei. Da kan vi også finne disse bortgjemte stasjonene når vi er på fremmede plasser. Hvorfor i granskauen skal vi ha ladebrikke og avtale. ALLE, absolutt ALLE andre butikker i samfunnet tar kort som betalingsmiddel, uten en egen avtale. Mens jeg lader kan jeg betale med kort på doen når jeg går og pisser. ! Så står vi i skauen uten riktig ladebrikke, og hvis de mot formodning svarer på helpdesken kan de ikke registere en av de brikkene jeg har, nei det må være deres brikke, som de skal sende i posten !!, Herregud det er en standard RFID brikke som kan leses i alle stasjoner. Jeg har 7 stykker i bilen. Om vi ikke har avtale er det et landeveisrøveri som ikke ligner grisen. Jeg har kun brukt Ionity når jeg er på tur, fordi de har en pris og oppfører seg rederlig. Håper virkelig ikke at de nå skal bytte til samme system som de andre.
  2. Males opp og det som er brukbart av fiberglass vil bli brukt som fyllmasse på støp som ikkje trenger så voldsom høg kvalitet, med andre ord svært mange muligheter https://ecofiber.no/materialgjenvinning/
  3. Siden de fleste ulykker på sjøen skjer med berusa menn over 40, i for raske båter, har du jo lært det viktigste. Resten finner du ut av. P.S. Bare sørg for å holde deg ung :-)
×
×
  • Create New...