Gå til innhold

Ylia

Medlemmer
  • Innlegg

    1
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ylia

  1. Jeg er helt ny her, og jeg er dessuten helt clueless når det gjelder mye som har med PC å gjøre, så dette er sikkert et litt dumt spørsmål. (Beklager dessuten hvis dette har vært diskutert opp og ned i mente tidligere.) Men som 52 år gammel kvinne er det ikke alltid enkelt å henge med.

     

    Uansett: Etter at både min Mac og Ipad avgikk ved døden ganske nylig, trengte jeg akutt en ny datamaskin. Og ettersom jeg har et svært begrenset budsjett frem til slutten av september, kjøpte jeg omtrent det billigste jeg fant på markedet, nemlig denne: https://www.multicom.no/multicom-talisa-u230-133-full-hd/cat-p/c/p10637360

     

    Nå har jeg hatt den noen dager, og den har, som jeg jo antok, ALTFOR lite lagringsplass. Jeg skjønte da jeg kjøpte den at jeg sikkert måtte kjøpe til SSD, og det ser jeg nå at jeg virkelig må, for å si det sånn.

     

    Jeg lurer på hvor mange GB jeg trenger? Jeg bruker maskinen først og fremst til tekstbehandling og litt Powerpoint, surfing, sosiale media, og streaming av filmer/serier. For øvrig, til alt av tekstfiler, bilder, videoer jeg tar opp (noe jeg ikke gjør særlig ofte), osv., bruker jeg skylagring. Og jeg driver ikke med gaming (for gammel, hehe), og heller ikke videoredigering eller noe annet som krever litt kraft og kapasitet.

     

    Og sånn ellers: Hvor er det smartest å kjøpe SSD M.2 2242 (som er det som er kompatibelt med min PC)?

×
×
  • Opprett ny...