Jump to content

Skiller1791

Medlemmer
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Takk for svar, men det funker ikke å vente heller. Jeg må nok bare vente til mandag å høre med kundeservice på komplett og muligens i banken.
 2. Hei. jeg trengte å oppgradere pcen min litt, så jeg bestemte meg for å handle på komplett. Har funnet det jeg skal ha, men når jeg prøver å betale så står det at det "Betalingen gikk ikke gjennom. Vennligst se over kortdetaljene dine for å sjekke at alt er riktig. Hvis problemet fortsetter, prøv et annet kort. Feilkode: 109" Jeg har testa flere ganger og det skjer bare det samme (og ja kort detaljene er riktige og jeg har nok penger på kortet). Det er heller ikke noe galt med kortet mitt jeg har akkurat kjøpt noe annet på nett, i tillegg så fikk jeg lov å handle på komplett sist helg. Takk for hjelp
 3. Hvis den er forsvunnet, er det noe som kan gjøres da? Kan jeg forvente at posten skal erstatte det?
 4. Sleit litt med å finne et sted å legge ut dette innlegget, men posten er vel en form for medie så tenkte bare legge det ut her. Jeg kjøpte noe på finn.no til et par hundre kroner. Det er ikke så stort, så det ble sendt som vanlig brev i en vanlig konvolutt. Det har nå gått 2 uker (den ble postet den 28.11) og jeg lurte egentlig bare på om når jeg burde begynne å bli urolig for at det ikke vil dukke opp i postkassa mi. Hva er vanlig tid for posten å bruke? Jeg bor noen minutter utenfor Kristiansand og den ble sendt fra Asker, så tenker ikke det vil ta lenger tid pga hvor jeg bor. Vet at Juletiden begynner nå, så er klar over at det kan ta litt ekstra tid, men bare syntes at usikkerheten om det kommer og ventingen er kjedelig. Takk for svar:)
 5. Hei, jeg skal trimme mopeden min. Planen er å bare fjerne plomberingene og å bytte drev. Jeg har ca anelse om hvor plomberingene befinner seg i mopeden, men vil bare bekrefte hvor de ligger, så hadde hvert greit hvis noen kunne fortalt hvor de lå! Når det gjelder drevinga så er planen å beholde den orginale bak som er 65t og bytte det foran som er 11t, siden framdrev er billigere. Jeg har en kompis som har gjort det samme og han sin går i 75-80km/h. Får dessverre ikke tak i han nå siden han er på ferie, ikke akkurat som at det gjør noe for han har enda mindre peiling en meg på dette. Men det jeg lurte på da er hvor stort jeg skal bytte til foran for å nå en lik toppfart som kompisen min? Ps:( for dere som kommer til å anbefale effekt anlegg så vil jeg bare si at det ikke er helt aktuelt dersom jeg er så å si blakk...) Takk på forhånd!
×
×
 • Create New...