Gå til innhold

Rune Pune

Medlemmer
  • Innlegg

    30
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

358 profilvisninger

Rune Pune sine prestasjoner

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Slo den helt av og på igjen, og da kom wifi-nettverkene opp
  2. logge meg på Oslo kommune og synkronisering
  3. Ja men på denne er det reduksjon av lysstyrke
  4. Den er jo splitter ny
  5. Lite hjelp i dette dessverre, må ha internett for de neste stegene
  6. Nei kommer ikke videre
  7. Noen som vet hvordan man får slått på wifi på en Lenovo Thinkpad? Den er helt ny og skal konfigureres, men når jeg kommer så langt at jeg skal koble den til nettverk så kommer bare Ethernet opp som et alternativ. Og jeg finner ingen fysisk wifi-knapp.
  8. Rune Pune

    Startloop

    Er det trygt å bruke startloop på en Kia 2014 modell? Eller er det noe av elektronikken som tar skade av det?
  9. jo for såvidt, men skal jeg ha mulighet til å skaffe en lignende bil som det jeg hadde bør den befinne seg i samme landsdel hvert fall.
  10. Ble påkjørt bakfra forrige uke og ble i dag oppringt av takstmann som fortalte at det ikke lønner seg å utbedre skaden og at bilen dermed blir kondemnert. Ingen stor overraskelse da bilen er en Rio 2013 modell. Men jeg synes at erstatningen de er villig til å utbetale er for lav (bombe). Ikke så rart da de jobber for forsikringsselskapet og skal betale ut minst mulig. Han sier at listeprisen er 38.000 og drev og sjekket annonser på nettet mens vi snakket. Til slutt landet han på 45.000 pluss omregisteringskostnader ved kjøp av tilsvarende bil. Problemet er at det ikke er noen tilsvarende biler og kjørelengde som ligger ute og det er vanskelig å argumenter imot han. Når jeg sjekker på regnr.no og kdvnorge.no får jeg opp forhandlerpris på 57800 og 63300 og privatpris mellom 51700-59700 på ene nettstedet og 57100 - 65.000 på det andre. Hvor disse tjenestene henter prisene sine fra vet jeg ikke. Noen tips til hvordan få kødden til å jekke opp beløpet? Gjelder Kia Rio, 1,2, km.stand 152.000, 2013 modell.
  11. Gikk greit å kutte bolten, og det holdt å kutte den ett sted. Trodde kanskje jeg måtte kappe den på to steder. Kanskje maks 10 minutter effektiv saging med bajonettsag. Hvordan er det med bremseskjold og pkk, får man mangel hvis de er rustne og begynner å gå i oppløsning? Mener jeg har lest et sted så enten må de være inntakte eller så må de fjernes helt.
  12. Post gjerne link til videoer
  13. Ja men er vel noen blader som er bedre enn andre? Hadde ikke tenkt å kjøpe på Biltema for å si det sånn Tenkte kanskje noen hadde noen erfaringer med blader som funker bra på hard stål.
  14. Gikk forholdsvis greit. Fjernet metallkappa og fikk løsnet det mutteren. Satt veldig hardt. Men er større problem på sjåførsiden. Får ikke ut bolten for den sitter bom fast i demperen. Vet ikke hva som har skjedd der. Problemer er at jeg får ikke kappet vekk hodet på utsiden og banket bolten gjennom pga brønnen til reservedekk er for nærme. Må derfor kappe bolten på kanskje 2 steder på undersiden. Kommer ikke til med vinkelsliper så da er det vel bajonettsag som gjelder. Men er det noen som vet om noen bra blader som funker greit? Bolten er kjempehard. Prøvde litt med en liten baufil men så nesten ikke merke engang. 😄
  15. Takk Er det tykt? Tenker jeg helst vil bruke noe elektrisk hvis man kommer til.
×
×
  • Opprett ny...