Gå til innhold

soinnes

Medlemmer
  • Innlegg

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av soinnes

  1. Jeg lurer på om noen her på forumet vet hva målene på den orginal ventilen på en T-5 2.3 er?

     

    Har snakket med noen butikker om bytte av ventil og de sier at jeg må skaffe meg en plate som settes inn der den orginale ventilen står. Dette fordi man aldri vet om den slipper gjennom noe når den bare er "koblet" fra. Denne platen kan vistnok kjøpes, men den koster over 500 kroner, så jeg tror jeg fikser en selv. Hvis som sagt noen har målene?

     

    På forhånd takk!

  2. Jeg jobber med en PC som kjører XP. Denne pc'n skal brukes av en hel masse folk som ikke skal ha tilgang til annet enn en del websider. Jeg har strappet ned det meste i brukergrensesnittet, men det eneste jeg skulle hatt hjelp til er å få fjernet meny verktøylinjen fra toppen i Internet Explorer vinduene. Det som inneholder fil, rediger, vis osv. Her er det nemlig en del innstillinger som ikke kan strappes ned i registeret.

     

    Takker så mye for hjelp.

  3. Skaffet meg ett Gainward GF4 TI4600 750XP for en stund tilbake, men jeg må si at jeg ikke er helt fornøyd. Det hakker en del i Battlefield 1942 på høy oppløsning. Hadde et Geforce 2 Pro kort før, selvfølgelig merket jeg forskjell, men ikke det helt store. Jeg fikk "bare" 9500 poeng i 3d Mark 2001 (Ikke SE) Det må være litt lite i forhold til det hardware.no fikk (De fikk 10500 på 3dmark 2001 SE) Har sjekket at AGP er på 4X og har prøvd mange forskjellige driver versjoner. I Expert Tool som følger meg står det 4X AGP sideband addressing under information... Hva betyr det? Håper noen har gode råd.. Maskina mi: MSI 266 Pro, 512 DDR ram, AMD XP 1800+.

     

    Å forhånd takk.

  4. Jeg har tenkt å bestille ett Gainward Geforce 4 t4600 XP 750, og oppdaget plutslig på komplett at man kan få kjøpt 3d briller til dette kortet! Hvilken hensikt ville det ha hvis noen overhode har prøvd dette? Og hvordan føles det når du foreksempel spiller et spill? Får du skjerm i brillene kanskje :smile:

     

    Takk

     

    [ Denne Melding var redigert av: soinnes på 2002-10-11 20:08 ]

  5. For å skru av "welcome" skjermen i XP må du gå på kontrollpanel, deretter brukere, så klikker du på "endre måten brukere logger på" Der står d haket av for "welcome" skjermen.... fjern haken :smile:

  6. Heisann :smile:

    Jeg har ett sprøsmål angående Athlon med Thoroughbred-kjernen...

    Er det noen som vet om denne prosessoren støtter vanlig socket A og eventuelt et VIA 266 chipsett?

    Kanskje ingen som vet noe enda, men det hadde vært morsomt å høre om noen har hørt noe... :smile:

     

    Takk..

  7. Heisann...

    Jeg har fått noen gode råd om hvorfor PC'n min henger seg, og jeg er 99% sikker på at det var lydkortet som gjorde det, for når det er tatt ut, virker den (foreløpig i allefall)

    Derfor lurer jeg på om noen der ute har noen er faringer med Soundblaster Audigy og/eller Hercules Fortissimo II? Håper dere har noen gode råd...

     

    Takk :smile:

     

    Soinnes

  8. Heisann!

    Jeg kjøpte ny maskin for ett par månder siden, og har vært bra fornøyd. Men etter hvert merket jeg at maskina plutselig restartet. Jeg trodde først at dette bare var noen små bugs, men etter at bois var oppgradert + alt det andre jeg ble anbefalt ble gjort, sliter jeg fremdeles med et litt ustabilt system. Jeg kjører på dual winxp-win98 og opplever det samme i begge operativsystemene. Maskina består av et MSI K7T266 pro, AMP XP 1800+, 512 DDR ram, Gainward geforce 2 pro 450, creative live 5.1. Jeg tror kanskje det kan være skjermkortet, noe som winxp også mener etter at maskina har restartet. "Mulige problemer med driverne til skjermkortet" står det, men jeg har prøvd alle tenkelige drivere! Bør jeg bytte kort? Kanskje til et MSI skjermkort?

    Håper dere kan hjelpe meg!

     

    Takk :smile:

  9. Heisann...

    For drøyt en måned siden kjøpte jeg meg ei ny maskin, som jeg satte sammen selv. Maskina ble bra den, men det som slo meg var at prosessor-vifta bråket noe sa jævlig... Jeg har en Athlon XP 1800+ på et MSI K7T266 pro! Vifta er en Cooler Master EP5-6I11A, Opp til 1,4GHz, samt XP1800+. Jeg MÅ bare MÅ skaffe meg ny vifte, for dette bråker for mye. Den er oppgitt til å gå på rundt 4600 råm, men går på ca. 6000 rpm. Har noen der ute et godt forslag om nye vifte, eller andre tiltak? Det finnes så mange vifter, så jeg vet sannelig ikke...

     

    Takk :smile:

  10. Heisann..

    Jeg har nettopp kjøpt meg en 40 GB harddisk. Jeg visste på forhånd at jeg ikke hadde ny nok maskin (BIOS) som støtter så stor harddisk, men, jeg måtte prøve. Nå kan jeg ikke finne noen BIOS oppgradering til hovedkortet mitt (ATX431), men jeg har hørt snakk en kontroller for harddisker, som ikke er hardware, men software. Vet noen av dere om dette?

    Håper på positive svar :smile:

     

    Takk....

×
×
  • Opprett ny...