Gå til innhold

gullhår96

Medlemmer
  • Innlegg

    57
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av gullhår96

  1. Noen som vet hvordan fadderuka er lagt opp? Er det lagt opp til fest og alkohol hver dag, eller en del aktiviteter uten alkohol også? Jeg så på timeplanen at vi har opplegg hver dag på skolen, og mange av dagene oppmøte kl 8. Så vet liksom ikke helt hva jeg skal forvente

     

    Aner ikke, dårlig med info der dessverre :/ kan jeg spørre hvordan du fikk tilgang til timeplanen? Har selv prøvd men har kun fått logget meg inn på StudentWeb uten feide :-)

  2. Be han kontakte saksbehandler asap. Om det er regnet feil så kommer det ikke til å endres uten at man gjør det manuelt.

    Om det var slik at han ikke kom inn grunnet poeng, så vil jeg heller anbefale at han tar opp fag. Han har jo alt to poeng for militærtjeneste og vil ikke få poeng for 60 stp. Poenggrensen øker nok til neste år, så sjansen vil nok være minimal og komme inn om han røk på poeng i år.

    Han har tatt opp fag også. Under "mine poenggrenser" står det 47 (riktig) hos PHS mens på det andre studiet står det plutselig 45, så her har det jo skjedd en feil som SO er nødt til å ordne opp i? :) det kan vel ikke være slik at han da ikke får plass på et studie som har under 47 i snitt? :)

  3. En venn av meg søkte PHS men kom ikke inn i år. Han søkte derfor et årsstudium som han planla som plan B. Da SO hadde sent ut svar i går hadde PHS regnet ut riktig snitt, men det andre studiet hadde glemt å regne med to tilleggspoeng for militærtjeneste. Dermed står han uten plass på studiet på tross av høye nok konkurransepoeng når alt av tilleggspoeng er lagt til. 

     

    Dette er vel noe SO må ordne opp i uten problem? De snakket noe om å gi svar 29. Juli, men det er vel litt urimelig med tanke på at han har lastet opp alt riktig, og PHS har klart å regne riktig snitt, men ikke årsstudiumet? .. tanker? :)

  4. Et annet tips til folk: ikke vær redd for å be om et ekstra minutt til å puste. I fjor da jeg hadde gjennomført løpetesten var jeg ekstremt stressa og pusta og pesa. Da jeg skulle gjennomføre dykket feilet jeg på første forsøk nettopp pga problemer med pusten. Spurte derfor om å få et minutt til å puste og holde meg i kanten, så gikk det fint :D 

  5. Jeg har vært på opptak to ganger tidligere, første i Bergen og andre i Trondheim. Begge gangene var rekkefølgen slik: 

    1. Undervannsvømming

    2. Dykk

    3. Svømming

    4. Styrke

    5. Løp

     

    Syntes det er merkelig at de har gjort det forskjellig på de ulike stedene tidligere. Tok lang tid når alle skulle dusje og kle på seg før nye øvelser, i tillegg fikk de som svømte tidlig mye lengre pause enn de som svømte sist da de begynte direkte når de siste kom fra garderoben. 

    Uff håper/ satser på å slippe den rekkefølgen haha. Men jeg har hørt at veldig mange tydeligvis stryker på svømmingen så det kan jo ha vært for å sende folk fort hjem haha :)

    • Liker 1
  6. Hvis det skulle hjelpe noen har jeg fått høre fra en kjenning som er en av instruktørene under fysisk opptak, at i år (noe som også står i de nye forskriftene for fysiske tester) skal alle opptakssteder ha samme rekkefølge på øvelsene, og at øvelsene sannsynligvis vil ende opp med å være i denne rekkefølgen: 

    1. Løp eller styrke

    2. Løp eller styrke

    3. Undervannsvømming

    4. Dykk

    5. Svøm

     

    Er selvsagt ikke helt sikkert, men var siste beskjeden jeg fikk! Hva tenker folk om denne rekkefølgen? For min del tenker jeg at det er helt fantastisk om det blir slik ettersom at løp vil være min svakeste øvelse i år. 

    Da jeg tok i Oslo i fjor var det:

    1. Styrke

    2. Løp

    3. Undervannssvømming

    4. Dykk

    5. Svømming

     

    Regner med at det blir det samme i år, og at svømming/ alt i vann vil bli gjort til slutt da det virker tullete å skulle dusje før man skal løpe osv :)

×
×
  • Opprett ny...