Jump to content

gullhår96

Medlemmer
 • Content Count

  57
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 :)
 1. Aner ikke, dårlig med info der dessverre :/ kan jeg spørre hvordan du fikk tilgang til timeplanen? Har selv prøvd men har kun fått logget meg inn på StudentWeb uten feide :-)
 2. eller ser det kommer en faktura når man har registrert, så da er det bare å fylle inn kid osv og betale 840 kroner
 3. Har du klart å logge deg inn via feide da? Hos meg får jeg opp alt men når man skal betale så går det ikke an å legge inn kontonummer enda
 4. Har også fått klasse, virker som det er en del klasser ut i fra bokstaven jeg fikk! Er vi rundt 30 i hver klasse kanskje? finner heller ikke noe timeplan inne på studentweb som er den eneste siden jeg har kommet meg inn på i så fall :-)
 5. Noen som har erfaring med f.eks fotballlag på PHS vurderer å bli med i Oslo ?
 6. Noen som vet hvordan tidligere fadderuker har vært? Hva man gjør/ hvor ofte det er opplegg? ?
 7. Håper timeplanen vi får også beskriver første uka. Har tenk til å fortsette å jobbe 2 kvelder i uka ved siden av studiet og jobber da fra 16-23. Spørsmålet er om jeg burde søke om fri første uka eller om det er tid for litt jobb også. Aner jo ikke hvordan fadderopplegget er
 8. Han har tatt opp fag også. Under "mine poenggrenser" står det 47 (riktig) hos PHS mens på det andre studiet står det plutselig 45, så her har det jo skjedd en feil som SO er nødt til å ordne opp i? det kan vel ikke være slik at han da ikke får plass på et studie som har under 47 i snitt?
 9. En venn av meg søkte PHS men kom ikke inn i år. Han søkte derfor et årsstudium som han planla som plan B. Da SO hadde sent ut svar i går hadde PHS regnet ut riktig snitt, men det andre studiet hadde glemt å regne med to tilleggspoeng for militærtjeneste. Dermed står han uten plass på studiet på tross av høye nok konkurransepoeng når alt av tilleggspoeng er lagt til. Dette er vel noe SO må ordne opp i uten problem? De snakket noe om å gi svar 29. Juli, men det er vel litt urimelig med tanke på at han har lastet opp alt riktig, og PHS har klart å regne riktig snitt, men ikke årsstudiumet? .. tanker?
 10. Da ble det Oslo på meg gleder meg utrolig mye! Gratulerer til alle med studieplass! Det var vel som forventet at snittet ville øke!
 11. Da krysser vi fingrene for morgendagen ??
 12. Tviler på at det kommer noe i dag ja :-) håper det kommer noe imorgen! I fjor fikk jeg melding inne på SO den 17. Juni kl 17.11 så kanskje på ettermiddagen ?
 13. men hvorfor har de ikke lagt ut poenggrenser enda tro? i fjor la de jo ut det 2 dager før man fikk svar inne på samordna 17. juli.. Sjekker hele tiden men blir gal av at det aldri ligger noe der haha ..
×
×
 • Create New...