Gå til innhold

Tr3b0r76

Medlemmer
  • Innlegg

    20
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Tr3b0r76

  1. Var redd for det ja. Jeg fant den ssd’en de brukte i videoen og det er samme side som de linker til på Apple forumet. Hørte med komplett angående 2,5 til 3,5 adapter men det hadde de. Ikke hadde de hørt om temperatursensoren som må ettermonteres for å unngå at viften går på 100% heller. Noen tips? Blir dyrt å kjøpe den ssd fra USA med moms og avgifter.

  2. Har en gammel med god iMac 27 fra slutten av 2012. 1 TB harddisken som er i tikker og sliter så jeg har sett på videoer for p oppgradere til SSD. Jeg har kjøpt åpningsverktøy og ny tape til skjermen, så det er i boks. Var klar til å bestille en ssd helt til jeg så en annen video hvor de tar ut hovedkortet, setter i et ssd kort på baksiden av hovedkortet og tar den originale harddisken på plassen sin igjen. Jeg visste ikke at det var en slot til ssd på hovedkortet. Så spørsmålet er hvilken ssd passer der? Det finnes jo ufattelig mange typer. På bilde kan man se kontakten på den og på den andre enden er det et skruehull i midten. Ikke to som er på de fleste jeg så på Komplett. Er det noen som kan si sikkert hvilken type dette er?

    post-485564-2652050_thumb.jpg

  3. Jeg driver mye med tegning, design og videoredigering. Her er min lille historie.

    Jeg kjøpte først en Surface 3. Den var liten og kul med en OK penn. Kjøpte så en Surface Pro 4 da den er mye raskere. Var kjempefornøyd men ville ha mer krefter til 4K video. Prøvde en dyr MSI bærbar til over 20K kr. Det ble for ustabilt. Prøvde da en iPad 2018 med Pen support. Den var faktisk bedre men likte ikke at skjermne ikke var laminert. Det irriterte meg at det var såpass stort mellomrom mellom skjermen og pennen. Fikk meg en iMac 27 og Wacom brett. Det ble for knotete. Fikk så en iPad Pro 10,5 og det var en gamechanger. Har aldri vært mer produktiv. Bruker hovedsakelig Affinity Photo og Designer og Luma Fusion til video. Nå blir det iPad Pro 12,9 2018 på meg snart. De kan si hva de vil om prisene på iPad, og ja det er dyrt, men det er et helt annet nivå når det kommer til produktivitet. Ihvertfall for min del.

     

    Sånn har ihvertfall jeg det nå. :)

    • Liker 1
  4. Ved å godta et forenklet forelegg godkjenner man at man har feks har kjørt for fort. Man får ikke noen dom. Da må man i retten. Godtar man blir det ikke opprettet noen sak og det kommer heller ikke på rulleblad. Men vær forsiktig med å bare godta det politiet sier. Og aldri gi godta førerkortbeslag på stedet. Pass på at politiet merker seg at du ikke godtar beslag om det skulle være et tema ved en trafikkontroll.

  5. Du føler ikke det er et snev ironisk at du velger å trekke frem akkurat dette i kommentarfeltet til et produkt som nettopp leverer specs som konkurrentene ikke er i nærheten av?

     

    Hvilke maskiner leverer samme ytelse i tilsvarende formfaktor til en betydelig lavere pris?

     

    For å si det sånn, det finnes ingen nettbrett med engang tilsvarende ytelse. De fleste PCer kommer ikke engang i nærheten. Men bare vent til iOS 13, da får tonen en annen hos de fleste som trekker ned pga iOS begrensningene.

    • Liker 1
  6. Utrolig flott nettbrett ødelagt av dårlig software.

     

    Tenkt Windows eller OSX på den saken her. Å bruke et oppblåst iPhone OS på et slik nettbrett er så bortkasta at ja.

     

    Ytelsen er jo temmelig vill nå. Hadde jeg fått et ordentlig OS på denne her så hadde jeg byttet ut laptopen min på dagen.

     

    Det blir fikset med iOS 13 ;)

  7. Det er fordi Android versjonen på enheten ikke har fått inn sertifikater som de store produsentene bruker. Dette blir ofte resultatet på billige kina ting. Og selv om du hadde fått appene i seg selv til å virke, ville du mest sannsynlig ikke fått strømmet noe pga krypteringen TV2 og RiksTV bruker. Med andre ord, det fungerer kun på godkjente versjoner av Android.

  8. Er med foreldrene mine ja. Vet at jeg er under 18, men jeg har jo fortsatt rett til privatliv. Lærere må si ifra hvis eleven bruker rusmidler, men snus regnes ikke som rusmiddel..

     

    Nei ikke når du er under 18 år. Da eier foreldrene dine deg ;)

    Men seriøst, jeg ble ofte tatt for røyking når jeg gikk på skole. Men da var det 16 års grense på røyk. Ble tatt første gang når jeg var 13 år. Men det går over. Men vil anbefale deg å ikke begynne, er mye lettere å begynne enn å slutte.

  9. Det er godt å høre. Butikkene tjener jo mest på de kundene som velger å handle varer når de ikke er på tilbud, så det er bra at du bidrar. :)

     

    Eller er det de som handler inn masse tull de ikke trenger bare fordi det er billigere? Jeg handler heller ikke på denne fredagen med mindre det er noe spesifikt jeg trenger. Prøver så klart å handle det jeg trenger billigst mulig, og det kan man gjøre hele året rundt. 

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...