Gå til innhold

FinneUt

Medlemmer
  • Innlegg

    75
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av FinneUt

  1. Ifølge nettavisa Drammen Live 24 ble en mann slått av ungdommer av utenlandsk opprinnelse mens han lå på bakken. Avisa skriver blant annet at "DRM24 var selv vitne til hendelsen, og observerte 5-7 ungdommer av utenlandsk opprinnelse hoppe på den aktuelle mannen med spark og slag etter han hadde havnet i bakken, før de forsvant fra stedet retning Bragernes."

    Her er linken til avisartikkelen: https://www.drm24.no/blalys/slatt-ned-pa-apen-gate-av-ungdomsgjeng/109538 .Jeg synes det er helt forkastelig at man kan risikere å bli slått mens man ligger på bakken og når man står oppreist. Dette er ikke noe som man burde utsettes for.

    • Liker 2
  2. Hei hei, jeg fikk en durelyd i ørene etter mye bruk av ett headset som gikk på Bluetooth. For øvrig hørte jeg ikke på høy musikk med headsettet. Hva burde jeg se etter i et nytt headset dersom jeg ønsker å unngå en fremtidig durelyd i et headset? Jeg ønsker å bruke headsettet for aktiv støykansellering.

  3. 19 hours ago, NoBo said:

    Antar at det er såkalte ‘Filterbriller’ som du lurer på hvor få tak i(?) Mange optikere har eller kan skaffe slike briller.

    Sjekk forøvrig om du/den som har behovet kan få støtte for slike briller fra NAV.

    Takk for svar. Nei, det er briller som gir dagslys på samme måte som ved dagslyslamper. Brillene brukes da gjerne om morgenen for å simulere sollys i mørke perioder av året.

  4. Det ble til at jeg valgte en kjempebillig mobil til under 1000 lappen, men nå ser jeg om etter en ny mobil. Budsjettet er på maks 4000 kroner. Hvilke forslag har dere? Den bør også ha god lagringsplass for apper eller mulighet for å lagre apper på minnekortet. Også er det fint om telefonen har en god høytaler, men dette er ikke et must. Det hadde også vært en fordel om mobilen hadde hatt et bra kamera. Jeg har lyst på en mobil som har en stor skjerm, men som samtidig ikke tar mer plass enn 147 mm i høyden, 74 mm i bredden og som som har en dybde på 7,7 mm? Jeg ønsker ikke å kjøpe en Huawaitelefon.

×
×
  • Opprett ny...