Gå til innhold

justBlackshield

Medlemmer
  • Innlegg

    22
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av justBlackshield

  1. nei du har ikke feil , DVD Ram er overskrivbar inntil 100.000 ganger , mens DVD + og - er overskrivbare inntil 1000 ganger , DVD ram plater har også inntil 3 ganger så lang levetid som +og -.

     

    Når reporteren sier at ram er dødt , så er det vel på pc markedet han snakker om håper jeg , DVD på standalone spillere står for 60 % av det totale markedet i Japan , og 58 % av det totale markedet i USA , det er kun her i Europa det ikke har fotfeste.

     

    Hadde produsentene av DVD Ram vært litt flinkere til å markedsføre formatet for hva det er verdt , er det ikke noe tvil om hvilken format som er best , det er uten tvil RAM formatet. Men så lenge det ikke finnes nok brennere som støtter det og for få dvd spillere som leser formatet , blir det slik her i Europe .

     

    QUOTE (Dafe @ 07/09/2004 : 16:21)

    Hva går DVD-RAM ut på? Hva kan det gjøre, som ikke DVD-R og +R kan?

     

     

    Ikke noe ekstra.. Du kan gjerne sidestille det med DVD +/- RW.

    nei det kan du ikke :no:

     

    En ram plate er rett og slett som en harddisk å betrakte , det vil jeg ikke si er tilfelle med - og +.

  2. Heisann alle filminteresserte !

     

     

    Jeg er som så mange andre en amatør fotograf , som morer meg selv og andre med videopptak av venner og bekjente, samt litt animasjonsfilming.

     

    Det er jo utrolig morsomt å se hva man får til med bruk av kamera og litt fantasi.

     

    Grunnen til at jeg skriver er fordi jeg har akkurat fullført redigeringen av mitt tredje bryllup. Endte forøvrig opp med ca 35 timers arbeid alt i alt.

    Jeg sitter så og ser over det ferdige resultatet , og tenker som følger:

     

    Hmm søren at jeg gjorde det sånn der , huff ble det så lyst der , nei nei lyden ble alt for dårlig der...osv osv.

     

    Det er jo ganske rart da , her sitter man , som sagt etter 3 bryllup og fordømmer ens eget arbeide. Det er forøvrig ikke alt jeg er ikke er fornøyd med , det er noen veldig fine scener også , og fremgang er det i allefall og spore fra mitt første verk :-).

     

    Hva er jeg ute etter , jo verdens enkleste ting , forslag fra dere , ikke en link til en side hvor dere har lest om div ting , men deres egne erfaringer på videofilming til amatør bruk, rett og slett hvordan få best mulig resultat fra begynnelse til slutt.

     

    Jeg er som sagt ikke noen proff , jeg filmer med 2 kamera i bryllup , har et kamera som jeg bruker mobilt , og et kamera på stativ, til filming i kirken , forskjellige vinkler ved middag etc.

     

    Redigering skjer i Studio 9 , ja ja ja , jeg vet , men jeg har rett og slett ikke fått satt meg inn i Premiere,Vegas eller noen av de andre programmene , og jeg syns tross alt , at studio funker ok .

     

    Håper vi kan hjelpe hverandre til å bli bedre produsenter/filmfolk :thumbup:

     

    Rett og slett , hva er det du gjør for å lage bedre film ?

  3. Uinteressant info din knøl om hvem og hvilke , mannen spør om råd ikke om norsk lære.

     

    Når det gjelder kamera , så er jeg kun kjent med JVC sine typer.

    Eneste jeg vet som er litt ok med det kamera du nevner er jo at det har spesiell sterk lyssterk linse. Dette kan jo være godt å ha med tenker jeg. Samtidig er det kult at det har 3" lcd skjerm.

     

    Når det gjelder de Sony kameraene så er jo de også kjent for å ha gode kamera , men jeg vet ikke helt hva som skiller seg ut.

     

    Blir litt smak og behag egentlig tror jeg.

     

    Håper dette var til hjelp for deg :)

  4. Ikke kjøp WD med mindre du tåler mye støy. Jeg har vurdert å skifte ut mine WD disker for å kjøpe noe mer støysvakt som Samsung.

    Jeg har nylig kjøpt min første Samsung disc , en 160GB fra Komplett(vr 120050) syns den er veldig bra , kjapp og lager nesten ikke støy kan absolutt anbefales !

  5. Ja , det er nok klart at man kan stille inn en del ting på kamera for å få lysstyrken opp, men igjen så kan jeg ikke skjønne at dette ikke generer støy i bildet .....vanskelig , ja kanskje men tror foreløpig ikke 3 ccd er nødvendig med mindre en skal filme naturfilmer , studio opptak etc... altså ting som skal på riksen.

     

    Men jeg kan jo ta feil....

  6. Hei

     

    Når de nevner at det ikke er ekte 16/9 funksjon mener de at kamera har en squeese funskjon for å få fullscreen bildet som er korrekt vist på et 16/9 fjernsyn.

     

    Men de mener at det ikke er en 16/9 ccd brikke i kamera. Muligheten for å filme i 16/9 og 4/3 er tilstede. Men jeg har sett (husker ikke ) noen rimelige modeller som har 16/9 brikker.

  7. Hei

     

    Er du virkelig sikker på at du skal gå over til 3CCD kamera ??

    Jeg har testet en del modeller , også dyrere , da tenker jeg på i 40-50000 kr klassen, men jeg må si at jevnt over så vil jeg antageligvis anbefale , dette er strengt ment til amatør fotografer , et 1 CCD kamera.

     

    Jeg tenker på at man må bruke enormt mye lys for å få gode bilder med 3 chips kamera. På juleaften så er det ikke så kult å stille opp med 1000 watt lys (mrk overdrivelse).Det er normalt mye innefilming som amatør fotograf , og mor liker det best når man er i bakgrunnen......

     

    Jeg skal overhodet ikke krangle på at det er bedre farvegjengivning på 3 CCD kamera. Og jeg mistenker i allefall at de rimeligste 3 chips kamera trenger enda mer lys en de jeg har testet.

     

    Har forøvrig gode erfaringer med G-DV4000 til jvc , har forøvrig F1.2 linse som jeg er veldig fornøyd med.

     

    Just a matter of oppinion :D

×
×
  • Opprett ny...