Gå til innhold

Nunzio

Medlemmer
  • Innlegg

    282
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Nunzio

  1. Hei!

     

    Har en Samsung Galaxy tab som jeg ikke har brukt på over ett halvt år nå. Installerte custom rom (CyanogenMod v.9.0.0)

     

    Vil nå ha tab'en tilbake som før, men får det ikke til. Problemet mitt er at jeg ikke får opp tab'en når jeg kobler den til pc via kabel. KIES bare søker, og ikke kommer den frem i min datamaskin. Har deaktivert debugger uten at det endrer noe. Har prøvd ny kabel, ingen endring. Av en eller annen grunn er alt av recovery slettet fra tab'en hvis jeg går i recovery-mode, så ikke får jeg overført noe fra pc eller kjørt recovery tilbake til scratch.

     

    Noen som kan peke meg i riktig retning? Har glemt totalt hvordan jeg gjør dette å nå ligger bare tab'en å støver ned..

  2. Hey. Nå har min trofaste Acer funnet ut at den er sliten og vil slås av for godt.

    I den forbindelse så er jeg på utkikk etter ny pc. Hvor mye penger "må" legges i en bærbar? Jeg har falt helt ut av lasset når det gjelder specs, men er ingen hardcore gamer. Det bruker jeg ps3 til. Selvfølgelig er det greit å kunne spille litt hvis man føler for det, men det er ikke det jeg bruker pcen til i hovedsak. Det går egentlig mest i film, musikk og nettsurfing. God batterikapasitet er ett pluss, samme gjelder en god skjerm.

     

    Så, hvor mye burde jeg legge i en bærbar for å bli fornøyd til mitt bruk? Er ikke interessert i å legge i 10k for å si det sånn.

     

    Har hatt minipc (Acer Aspire One) så det er utelukket.

  3. PÅ villain forumet står at det du bare flusher dataene til facebook appen så skal det funke. Da må du seff legge til kontoen på nytt

     

    Har ikke villain altså. Oppdaterte heroen til nyeste oppdatering fra htc. Slettet fabrikkinnstillingene igår i håp om at det skulle bli ordne seg, men samme er samme..

  4. Hei!

     

    Etter den siste oppdateringa vil ikke heroen min synce facebook mot kontaktene mine. Andre som har samme problemet? Går jeg på en av kontaktene og velger oppdateringer/hendelser og "Koble facebook-profil" får jeg bare opp en hvit skjerm der det står: Ingen samsvar funnet. Anyone??

     

    Edit: I tillegg så vibrerer telefonen hver gang jeg skal trykke et telefonnummer for å ringe. Dette gjorde den ikke før, og jeg har vært inne på Lyd og skjerm samt Språk/Tastatur å slått av alt som heter vibrering, men den vibrerer fremdeles...:/

  5. Jeg synes Amobil burde revurdere måten de kritiserer telefoner på. Altså: Bruksområdet! At en PDA er stor å tung er vel heller å forvente da den er fullspekket med teknologi og programmer. Hadde skjønt dette om dette var en vanlig telefon, men ærlig talt.. Dette er ikke første "testen" jeg ser dere har, der dere kritiserer telefonen for noe den faktisk ikke er ment for å være. Telefoner kan faktisk ikke inneholde alt heller. Noe må vike for det andre. Deal with it.

×
×
  • Opprett ny...