Jump to content

Torkild

Medlemmer
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Problemet her er jo at $this->var aldri blir satt, fordi system::set() aldri blir kjørt. prøv å legg til $this->set($var); mellom de to nederste linjene.
 2. Jeg leter selv, men like utfyllende og morsomt har jeg ikke sett. Jeg lurer på hvor det ble av Magnar og Glenn. De som lovet at det hele skulle komme opp igjen. Ikke nok med at jeg var på mailinglisten deres, men jeg sjekket siden jevnlig i flere måneder også. Vær så snill å gi meg tilbake det spillet! Jeg vil spesielt tilbake til Lillegren(d) og slakte absolutt alle der. Til og med mannen som holdt rede på hvor mange jeg hadde drept. EDIT: http://web.archive.org/web/20021210045357/...nu.no/adventur/
 3. Serve The World vil jeg anbefale. 149,- per domene(mulig eksl. mva.), uansett får du det ikke særlig billigere noe sted. Det er også god pris på webhotell, hos folk som vet hva de driver med.
 4. Lag heller en fleksibel måte for han å forandre innhold, og hold php-koden lukket. Folk som ikke har så mye datakunnskap, og i alle fall ikke kunnskaper om programmering har lett for å rote ting til, og dette fører bare til mer jobb for deg.
 5. Selvfølgelig er 255 litt langt og unødvendig. Men min epost er relativt lang... la meg telle... 29, men fortsatt langt unna. Selvfølgelig vil folk med lenger navn enn meg, og lenge domene få en betydelig økning(hvis de bruker hele navnet i emailen), men jeg kan ikke tenke at flere enn 60 er nødvendig. Brukernavnet igjen synes jeg ikke trenger å være like langt. Lange brukernavn har en tendens til å være spam-kontoer, etter som jeg vil tro at ingen husker brukernavn på over 16-20 tegn uansett(utifra egen erfaring). Correct me if I'm wrong, dette er bare et forsiktig estimat.
 6. Vil anbefale deg å bruke sha1-hash, og i tillegg legge til et "salt" for å gjøre hashen unik. Eksempel: <?php // Passordet som skal hashes $passord = "hubba"; // Saltet som legges til passorded // Gjør passordet sterkere $passord.= "bubba"; // Hasher passordet $passord = sha1($passord); ?> Redigert etter cronics, korrekte request.
 7. Vanilla er et veldig lekker forum. Det er light-weight, men med mye muligheter for tilleggsfunksjoner. Latterlig lett å sette opp, og lett å sette seg inn i.
 8. Du gjør bare følgende: 1. Smører deg en brødskive 2. Tegner et esel 3. Viser oss litt kode og et eksempel
 9. EBA News: CMS utviklet av Pondus(stødig medem av NWF, så mye hjelp å hente der), som skal være lett å sette opp og forstå. Wordpress: Er egentlig et blogg-system, men riktig satt opp er det også et veldig kraftig nyhetssystem. Joomla: Er et full-size CMS, men kan settes opp til et veldig enkelt nyhetssystem med mange brukere. Jeg selv er litt kjent med Joomla, og kan si at det er en god del å sette seg inn i. Jeg vil anbefale deg å ta en titt på EBA, etter all den gode omtalen jeg har hørt.
 10. Ikke et uvanlig problem å støte på dette. Du har to måter å løse dette på: 1. Legge en div under den med innholde, og ha backgrunnen på den med semi-trans. 2. Legge til et semi-trans bakgrunnsbilde(altså en .png-fil). Nummer to krever litt mekk, for IE er ikke av seg selv så glad i semi-trans png, men ved hjelpet av denne siden: http://bjorkoy.com/post/show/8 skal du helt fint få det til. (Vil anbefale å sette deg inn i alternativ 2, etter som du vil oppleve mindre kludd med det)
 11. Et veldig godt sted å starte, hvis du har litt teknisk innsikt og greie engelskferdigheter, er på Dreamweaver Developement Center
 12. Fra PHP Manualen: stripslashes: Dette betyr at du også må lagre stringen i en variabel. MAO: $tittel = stripslashes($tittel); Men hvorfor du skal åpne sikkerhetshullet du nettopp har tettet skjønner ikke jeg. stripslashes() skal brukes på output, ikke på input. EDIT: Så litt nøyere på koden din, og skjønner at du bare har missforstått hvor stripslashes skal stå. På linje 21, 23, 27, osv, hvor du skriver ut $row['something'] er stedet du skal sette inn stripslashes. Bytt ut til echo stripslashes($row['something']); og du skal se at ting funker.
 13. Løsningen er å bruke nl2br bare på output, men la \n være i databasen og også i textboksen.
 14. http://bza.no/100-prosent-hoyde-med-css/ - Jeg er sikker på at hvis dere ser på eksempel 5 til 8 her, får dere dette til å validere _og_ til å funke i wordpress.
×
×
 • Create New...