Gå til innhold

Lundig

Medlemmer
  • Innlegg

    65
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Lundig

  1. Heisann!.

     

    Jeg har en Honda Accord 2,0 1987mod.

     

    I det siste har jeg hatt en del problemer med at jeg får ettertenning når jeg skrur av bilen, og når jeg da igjen prøver å starte den skjer det lite. Den lager ikke tegn til å tenne engang.

     

     

    Er det noen som vet hva som kan være galt?

     

     

    Hilsen Kim

  2. Heisann :-)..

     

    Jeg bare lurer på om det er noen som vet hvordan innkallingen til førstegans tjenesten fungerer?. Er det bare hipp som happ om hvem som kommer inn osv?.

     

    Når jeg var på sesjon kunne jeg krysse av på om jeg ville inn i militæret frivillig. Det burde vell ha noe å si..

     

    Hilsen en som virkelig ikke vil inn i militæret :ermm:

     

     

    Takker for alle svar!

  3. Heisann!.

     

    Jeg har nettopp besstilt en oppgradering av min Tele2 linje. Jeg fikk beskjed om at oppgraderingen ville være fullført _innen_ 20 virkedager.

     

    Er det noen som vet hvordan det fungerer?, logger de seg bare inn på noen sider og forandrer hastigheten min?. Eller må det fysisk montører ut i sentralen og mekke?. Jeg personlig mener at det bare burde være å logge inn en plass å mekke. Men er det noen som faktisk VET?

     

    Takker for svar :)

  4. Hei.

     

    Jeg har funnet ut at det må være et brudd av noe slag der ledningen går inni musen. Dette er veldig frustrerende siden musen bare er litt over 1 mnd gammel. Jeg har sendt klage til Microplex. :cry:

     

    Men det jeg lurer på er om jeg kan åpne musen og evt. fikse problemet selv?. Eller kan jeg ende opp med å ikke få noe igjen hvis jeg åpner den?

     

     

    Takker for alle svar.

  5. I den sisten tiden har jeg begynt å slite litt med USB portene mine. Det har seg nemlig slik at musa kobler ut i ny og ne og kobler seg inn igjen like fort, uansett hvilken USB port jeg benytter. Noen ganger kobler den helt ut, da må jeg plugge ut USB pluggen og sette den inn igjen. Dette blir veldig frustrerende når jeg er midt i en "viktig" match i CS :p . Håper at det er noen glupinger der ute som har noen gode råd.

     

    Takker for alle svar.

  6. Jeg har akkurat det samme problemet som deg. Jeg har hatt dette problemet før, men det ble plutselig bare borte. Men så kom det tilbake igjen når jeg formaterte :hmm: . Jeg får ikke choke når jeg går rundt alene på mappet, men så fort jeg møter noen andre og skal skyte får jeg choke og blir "dytta" i. Jeg får ikke så mye som deg i choke, men det merkes veldig godt. Er umulig å treffe. Det virker ikke som om noen har noen forklaring på problemet. Alle sier det samme; still rates, dårlig pc, dårlig linje osv. Men nå har det seg slik at det har faktisk fungert tidligere..

     

    Jeg har btw Tele2 1024/256

  7. Jeg har et problem med maskinen min. Når jeg spiller CS hender det at maskinen min låser seg i et par sekunder i ny og ne. Den låser seg ikke helt, hvis jeg f.eks går til høyre kan den låse seg i den stillingen. Da kan jeg ikke gjøre noe som helst, jeg bare går mot høyre og ser alt som skjer framfor meg. Etter et par sekunder "åpner" maskinen seg igjen og da gjør den alt jeg ba den om mens den låste seg. Eks går fram og tilbake osv. Dette skjer ikke hele tiden, men ganske ofte.

    Jeg hadde dette problemet for 1mnd's tid, men det ble bare plutselig borte.

     

    Jeg mistenker med en gang at det er skjermkortet som blir for varmt, men jeg har jo spillt med det veldig mye uten at jeg har hatt noen problemer..

    Noen av dere som har en anelse?

     

     

    Takker for alle svar :yes:

×
×
  • Opprett ny...