Gå til innhold

brokenleg

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Innlegg skrevet av brokenleg

  1. Har selv vært på utkikk en god stund etter et kamera i samme (kompakte) klasse. Har forsøkt å følge med på tester og erfaringer gjort av blant annet IXUS V3, Minolta F100, Casio QV-R4, Sony Cyber-shot DSC-P9 og Olympus C-50. Ut fra mine krav, hvor de viktigste faktorene var bildekvalitet, brukervennlighet og størrelse/utførelse, gikk det i favør av C-50. Dette kameraet var imidlertid litt i overkant prismessig av hva jeg hadde tenkt meg, men dagens julekalenderåpning gjorde valget mye enklere. IXUS V3 har ikke akkurat fått gode tilbakemeldinger på de testene/erfaringssidene jeg har besøkt. Riktignok er det i en litt lavere prisklasse... Nå skal det sies at jeg ikke selv har prøvd C-50'en, men uttaler meg ut fra andres erfaringer. Bestilte kameraet i dag.

     

    Legger ved en link til en annen test av C-50, i tillegg til linken Martin oppga i introduksjonen av kalendertilbudet.

     

    http://www.imaging-resource.com/PRODS/C50/C50A.HTM

    http://www.steves-digicams.com/2002_reviews/c50.html

  2. Før spørsmålene kommer, vil jeg be dere om å ikke le FOR høyt over min uvitenhet...

    Jeg er Nybegynner (med stor N) innenfor dette feltet, og trenger noen hint om elementære ting.

    Har kjøpt meg et skjermkort med VIVO (Aopen Aeolus TI4200), og ønsker å overføre analog video (Hi8) til PC for redigering. Benytter en S-video kabel mellom kamera (Canon UC-X10) og PC. Får opp bilde i redigeringsprogrammet (WinProducer), men ikke lyd...

    Trenger jeg egne kabler (phono??) for lyd, eller burde lyden også overføres via S-videokabelen??

    Takknemlig for svar.

     

    mvh

    BrokenLeg

     

    [ Denne Melding var redigert av: brokenleg på 2002-10-27 22:28 ]

  3. Har hatt tilsvarende problem på min maskin. Riktignok med et Jensen-kort, men det er eksakt samme kortet (eller driten om du vil) som Billion, eller Topcom som Elkjøp kaller det. Forsøkte ALT, men uten nevneverdig resultat... Men før det endte sine dager i snøfreser'n, valgte jeg å gi det en sjanse til. Tok ut kortet, formaterte partisjonen, installerte XP, satte inn kortet og installerte det med 3.24-driverne, og VOILA... Alt i skjønneste orden...

     

    (Nå hører det med til historien at jeg hadde et Dynalink-kort før, og alt fungerte flott, mens en kompis hadde dette Jensen-kortet og en Compaq, som absolutt ikke ville fungere i lag. Dumsnill som man er, satte jeg Dynalinken i Compaq'en, hvorpå alt fungerte med en gang, mens jeg selv fikk timer med arbeid...)

     

    Sjekk ut denne siden, som omhandler ditt problem: http://www.aumha.org/a/shtdwnxpz.htm

     

    Håper det var til litt hjelp.

     

    Mvh

    BrokenLeg

  4. Vil da et kamera som Fujifilm 4700 dekke bedre et slikt behov? (Har jeg forstått riktig, så er vel CCD-brikken i dette også bare på 2,X MP, mens bildefilen interpoleres opp til 4,3 MP)

    Hvorfor ikke kjøpe et 4 MP-kamera med en gang, er kanskje et relevant spørsmål.... Men det var det med å overholde budsjettet da.

     

    Om jeg ønsker å kjøpe meg et kamera til max 6000 kr, med batteri/lader inkl, og bildekvalitet er det viktigste: Hvilke kamera skiller seg ut som gode kjøp?

    Mine to kandidater: -Coolpix 775 til 4350,-

    -Fuji 4700 til 5990,-

     

    Andre forslag mottas med takk....

     

     

    [ Denne Melding var redigert av: brokenleg på 2001-11-28 09:59 ]

  5. Leste i siste utgave av PCMagazine en test av 775 vs 885. 775 fikk bedre kritikk på bildekvalitet. Dvs større kontrast og en klarere fargegjengivelse. Vurderer selv å kjøpe Coolpix 775, men er litt usikker... Vil gjerne ha mulighet for å forstørre eventuelle blinkskudd til feks 20*30 cm med god kvalitet. Er dette mulig med kun 2Mpixels?

×
×
  • Opprett ny...