Gå til innhold

Pizzabakeren

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Pizzabakeren

  1. Dette er klin umulig å svare nøyaktig på og blir bare synsing. Du har forresten glemt å ta lengde på muskler og forskjellig lengde på ROM inn i 'kalkuleringen' da det har endel å si for styrkeutvikling.

    Er bare ute etter synsing, hva andre mener, er bare nysgjerrig. Lengde på muskler og ROM går vel indirekte under oppgitte høyder

  2. To personer veier det samme, 95 kg f eks. Han ene er 1.80 og han andre 2 meter høy. Det vil naturligvis si at for den høye, er mer vekt benmasse o.l så han er normalvektig, mens den andre har mer fett og blir kanskje regnet overvektig.

     

    Hvem av de vil du anta har størst fordel i styrketrening, med tanke på to forskjellige ting - Baseløft (knebøy, mark, overhead press, benk) og kroppsvektøvelser (pushups, pull ups, dips)

     

    Har den kortere personen en ulempe, rett og slett fordi fett er dødvekt, eller vil en høyere person ha ulempen ved f eks lengre distanse i en pull up, eller push up, til tross for samme vekt? 

     

    Stemmer det at fett gjerne legger seg rundt ledd, og bidrar til mer stabilitet i leddene, slik at kroppen ''tillater'' mer kraft i øvelser som f eks benk og skulderøvelser?

     

    Hvem ville du tippa var sterkest i baseøvelser, og hvem ville du tippa tok flest pullups og pushups, forutsatt at de hadde trent like lenge/mye?

×
×
  • Opprett ny...