Gå til innhold

andre_sn

Medlemmer
  • Innlegg

    365
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av andre_sn

  1. Fortell meg hvorfor du vil ha dette spillet..

    Tja, fordi videoen ser spennende ut? Frister faktisk å prøve det ut :)

     

    men ikke bare det,

    fortell meg også hvorfor du ikke kjøper det, siden du har så lyst på det.

    Her er vel forklaringen enkel: -siden du gir det bort, og jeg er den eneste som har respondert, så satser jeg på at oddsen er god for å få det fremfor å kjøpe? :whistle:

     

    Godt poeng.

     

    Gir det uansett fram til søndagen tenkte jeg. Opptatt hele helga. Jeg trenger også et ønsket brukernavn, og et ønsket passord, samt en fungerende mail som jeg kan registrere på. Så kan du sikkert skifte passord senere en gang så ikke jeg kommer inn å ødelegger ranken din :p bare å sende det på PM i løpet av helga, med mindre noen kommer opp med en bedre grunn en din :p Men det ser jo lovende ut..

  2. Jeg gir bort en gratis kopi av spillet, samt beta tilgang til en "heldig" bruker.

    Spillet skal bli utgitt i starten av 2011, men beta er i gang, og fungerer strålende.

     

    Les gamer sin lille titt på spillet her, eller her

     

    Spillet er enkelt og greit et turbasert taktikkspill av typen mercenaries og ufo serien. På et tilfeldig lagt kart, får du en liten håndful soldater av forskjellig slag, og din motstander, AI eller menneske, får sin håndful. Så planlegger man hva hver kar skal gjøre. Finne dekke, dukke, løpe, sikte her, legge opp bakhold, sammkjøre angrep med andre soldater, etc etc. Forskjellen mellom dette spillet og liknende er at du og motstandern tar turen samtidig. Man planlegger, så ser man fruktene av sitt arbeid. Eller ødeleggelsen.

    Så lyst på et spill hvor apm ikke spiller noen rolle så er dette for deg. Spesielt hvis du tror du er et taktisk geni.

     

    Se denne

    . Hvis ikke dette får opp valpen så vet ikke jeg. Og denne herligheten gir jeg bort gratis. Man får en gratis kopi av spillet når man forhåndskjøper, som kan aktiveres på steam når det lanseres om noen måneder. Man får også betatilgang.

     

    Hva må du gjøre?

     

    Fortell meg hvorfor du vil ha dette spillet..

     

    men ikke bare det,

     

    fortell meg også hvorfor du ikke kjøper det, siden du har så lyst på det.

     

     

    PM meg så plukker jeg ut en vinner i løpet av uka.

     

    apropos, til de av dere her inne som har det allerede, legg meg til:

    DjFarmor

  3. Nå er det jo en kjent sak, hvertfal en populær myte, at menn ikke er så flinke til å oppfatte diverse signaler jenter gir om ditt og datt. Spørsmål å undersøke i forbindelse med denne saken er om gamere generelt er dårligere på å oppfatte antydiningene fra partneren, eller om spillingen stjeler oppmerksomhet som ellers ville blitt brukt til å se om partnern var lysten på noe godt.

    Fra den ikke spillende del sin side kan dette fort tolkes som at den andre velger spill framfor han/henne, når i virkeligheten vedkommende aldri oppfattet hva partneren ønsket. Dette kan vel også gjelde alle mulig andre hobbier. Vil en frimerkesamler heller samle frimerker enn å få seg et ligg? Eller samler han frimerker for å få seg et ligg?

    Min hypotese er at hvis to partnere i et forhold har forskjellig grad av hobby tid/lidenskap, så vil det skjære seg. En som er lidenskapelig opptatt av spill, vil gjerne bruke så så mye tid av dagen/uken på å spille, og da lider den som ikke har en like tidkrevende hobby.

     

    Uansett tror jeg dette fenomenet gjelder for de fleste tidkrevende hobbier, gutter såvel som jenter.

  4. eve er no ikke aktuelt, men at mount and blade kan hoppe over kampene er et stort pluss. Kanskje jeg tar en titt på det...

    Star control 2 virket jo også stilig, men tror grafikken kanskje blir litt i eldste laget, men kanskje som et netbook spill...

     

    det jeg likte best med pirates var den behagelige avslappede atmosfæren. Det var så deilig å seile rundt og høre bølgeskvulp, og mannskapet som sang hver gang man vant et slag. Herlig!

     

    Star wolves og x3 virker ikke så veldig avslappende. Har x3 reunion, men aldri spilt det. Ble liksom to much, men har alltid planer om å ta det opp.

     

    Flere tips tas imot med takk.

  5. Som i tittel.

     

    Noen som vet om liknende spill?

     

    Det er altså den frie åpne verden jeg leter etter. Muligheten til å gjøre hva en vil, men helst i fugleperspektiv. Mange spill i space sim sjangeren, men få har enkelheten og samtidig dybden som space rangers serien.

     

    Helst ikke førsteperson og langtekkelige kamper, ei heller kamper som fokus. Like mye vekt på handel, oppdrag, kamp, etc etc. Mount & Blade høres festlig ut, men er ute etter noe enklere grafisk sett. (altså helst isometrisk perspektiv)

     

    Ikke rpg i den form at det er en historie som må løses, og at det er gitte oppdrag som styrer verden fremover. Som i pirates og i space rangers så går livet sin gang med eller uten din hjelp, dog pirates hadde desværre et plot som helst skulle gjennomføres.

     

    Noen tips? Vanskelig å finne.

     

    Anbefaler forøvrig space rangers 2 til alle som en. Gamer har en strålende annmeldelse ute.

  6. morsomt at antakelig ganske mange av LoL og HoN fanbasen vil hoppe over til dette nye, kun forde Icefrog er med på leken. Dog, valve pleier å levere solide saker. Lurer på om den gretne elitistiske gjengen som florerer dota,hon og lol vil dominere valve sin dota klon (hvis det er en klon), og hvordan dette vil påvirke meningene til resten av spillerne.

     

    Blir vel uansett oss forbrukere som vinner, hvis det da ikke blir en tredeling av spillerne.

  7. som i tittel, jeg kan ikke scrolle ved å bruke to fingre på touchpadden lenger.

     

    har en liten eee og når jeg prøver denne fine formen for scrolling så kommer det opp et scrollesymbol, men ingenting skjer. noen som vet? forsvant plutselig for noen dager siden. Har ikke oppdatert noen drivere som skulle ha noe med touchpadden å gjøre, eller brukt ekstern mus eller noe som har med musepeker software eller hva det nå er.

     

    noen som vet?

  8. ekstern mus er utelukket

    grunnen til at jeg kjøpte en liten greie som denne er at jeg liksom skal være litt fornuftig, og iogmed at en ekstern mus vil gjøre spilling litt for enkelt så må jeg holde meg unna, spesielt forde ttd frister umåtelig mye

     

    h3 er en bra sak, men har spilt det i filler. desværre.

    civ-serien har jeg også spilt en del av.

     

    tror brettspill type spill er tingen. de varer ikke nødvendigvis så lenge, ikke for avanserte, og som regel enkle programmer

    risk

    monopol

    flere gode?

     

    edit:

    the incredible machine kunne jo passe. lignende type spill der ute?

  9. Minecraft.. ;)

     

    ja lest om det, og det virker morro, men igjen, det virker også litt for innsugende, altså at jeg kommer til å bli kraftig avhengig av det. Blir jo avhengig av kabal, pluss, ekle monstre og nattestress passer ikke helt inn i det jeg beskriver. Det trengs timer for å ha det morro virker det litt som.

     

    Tar gjerne imot flere forslag. Tenkte litt på typen jagged alliance eller lignende turbasert taktikk. Gjerne vindubaserte spill som enkelt kan alttabbes etc

  10. Jepp, jeg skal være vanskelig nå.

     

    Jeg har en liten rosa eee 11" laptop med bare touchpad, internt grafikkkort, bra med ram (jøss) og en puslete liten prosessor, og spotify syns lydkortet mitt er litt i det dårligste laget.

     

    Så jeg leter etter ett eller flere små hyggelige spill til dette monsteret av en laptop. Hittil spilt kabal og poker men begynner å bli litt lei.

     

    Krav til dette/disse spillene:

    -må kunne spilles med touchpad. Altså spill med mye presisjonsklikking, eller veldig mye klikking for en liten handling er antagligvis utelukket.

    -må ikke være stressende, eller altoppslukende. Skal spilles i pauser i forelesninger, på tog, fly, i senga eller lignende.

    -har runna kabal nå, så trenger noe litt mer juice

    -kan være hva som helst av spill, men det må kunnes lukkes kjapt, autolagres, etc.

    -IKKE ONLINE (dvs, manager league etc khan wars, tullespill, neitakk)

    -gjerne noe som ikke baserer seg på flaks

     

    kom på at kanskje nylanseringen av monkeyisland 2 kunne vært noe å kost seg med

    så har man diverse manager spill. Desværre begynner de å bli litt for tunge å kjøre, og litt for mye klikking, men er man først vant til de nye kompliserte har man ikke lyst på de gamle overfladiske

    noe gammel turbasert taktisk strategispill maybe, koslig simulator, bybygging tjaa, ikke ttd,

     

    sakte og "koslig"

    ikke sjakk og ikke monopol, men kanskje Risk? eller lignende?

    brettspill er morro

     

    Så kanskje forslag til brettspill i pc-form som er enkle å kjøre?

    Risk 2 er morro, men da kun campaignen, noen som vet om det går ann å finne den versjonen som støtter på en eller annen form mulighet til å save under campaign?

     

    Sry rotete innlegg. Tidlig på morran og trøtt :)

  11. som terran, hvor mange scv bruker dere til å bygge med. Jeg sliter alltid med å holde meg med riktig supply i forhold til hva jeg bygger. Enten så går jeg på en supply depot frenzy og bygger opp til 200 eller så stopper hele produksjonen min opp forde jeg har for lite. Tar jeg for mange scver å bygger med så taper jeg mineral fronten, har jeg for få klarer jeg ikke å microe raskt nok til å utnytte dem så jeg får bygd alt som skal bygges til riktig tid. Tips?

×
×
  • Opprett ny...