Gå til innhold

Spelleman

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Spelleman

  1. Kjøpte for ca 6 måneder siden et par øreplugger, de fungerte ikke som de skulle og har blitt brukt veldig lite, satt de på en hylle og glemte dem.la dem tilbake i original emballasje sammen med alt tilbehør,

     

    Jeg var nylig i butikken jeg kjøpte dem i for og reklamere og de ga meg de samme ørepluggene tilbake. I mellomtiden har jeg kjøpt nye bedre øreplugger så jeg ønsket penger tilbake. Men det kunne jeg ikke få.

     

    Burde ikke jeg kunne få penger tilbake når produktet jeg kjøpte ikke fungerer som det skal? Eller hvordan er reglene der?

  2. Har hatt dette Pepsi banneret i over 20 år, hvor det kommer fra husker ingen i husstanden.

     

    Hva er noe som dette verdt ?

     

    Cirka 3 meter langt, 70-100 cm Bredt

     

    Laget i stoff, Alle kantene er godt sydd og det er små firekanter av plast innsydd i hvert hjørne for oppheng.

     

    Det er et slags silkeaktig stoff, det er veldig solid og bilde/grafikk har veldig fine farger, Men det er jo litt spesielt og ha noe sånt i heimen med mindre man samler på Pepsi effekter eller vil henge i garasjen osv

    post-481076-0-74514700-1562854468_thumb.jpg

  3. Jeg må si jeg lurer litt på hva slags mekanismer som ligger bak I det amerikanske systemet som får det til å bli slik.

    Heftig overpris I utgangspunktet? Mer folk?

     

    De bruker kuponger for og lokke folk til butikker i mye større grad en hva vi i Norge gjør, det er også mange stater som gir kuponger som en del av sosial stønad osv istedenfor penger, da tvinges de i større grad til og bruke stønaden sin på fornuftige ting (mat,klær osv) istedenfor at penger skal gå til andre midler.

  4. Jeg kjøpte for lenge siden et par Sudio Vasa blå fra teknikmagasinet  og de har meget dårlig batteri tid og høyere øre plugg slutter og gi lyd titt og ofte.

    Men dette er ikke noe jeg kan bevise i butikken da det ikke er noe som er sjekket i løpet av 5 minutter.

     

    Høyere øreplugg fungerer mer en den ikke fungerer, men den faller ut og jeg må koble til og fra med bluetooth for att det skal fungere igjen, Batteritiden er langt lavere en hva produsenten sier.

     

    Jeg ladet dem fult opp og hørte på podcast på jobben,etter at jeg hørte en podcast på 1 time og 11 minutter, da jeg skulle skru på neste podcast begynte den og pipe om lavt batteri.

     

    Ladet dem opp igjen, da jeg koblet dem til telefonen sto det "100% batteri", Så fungerte dem litt over en time til før de sluknet, 

     

    Dette er ikke noe jeg kan bevise i butikken så veldig lett.

     

    Så hva skal jeg si? Jeg ønsker ikke å ha dette produktet og jeg vil heller ikke handle noe mer hos tekniskmagasinet da de er så veldig kranglete på dette med retur/reklamasjon/garanti. Surt og måtte bruke 650 kroner på noe som bare er søppel

     

    innboforsikring?

     

    EDIT: Etter og ha lest flere brukeranmeldelser på nett angående dette produktet ser jeg at det er mange som har problemer med at lyden slutter å fungere på ene ørepluggen..

  5. Hvis du hadde hatt tid, Energi og vilje nok til og starte en liten veldedighet i det små,

     

    Hva ville du fokusert på? Hva betyr noe for deg?

     

    Tenker da på konkrete handlinger, og ikke pengeinnsamling.

     

    Eksempel: 

    Besøke eldre på gamlehjem, Kanskje ta med litt smågodt,konfekt osv.

     

    Jobbe for og få folk til og adoptere dyr og jobbe som frivillig på en kennel

     

    Lage / kjøpe mat som du deler ut til uteliggere

     

    Kløyve ved og gi bort til de med dårlig rå og trengende,

     

    Holde gratis datakurs og foredrag om pc,nett osv. for personer som ønsker det (vi vet om lokaler som leier ut gratis til arrangementer som er hjelpende,offentlig og gratis)

     

    hjelpe til med dagligdagse gjøremål for mennesker med behov for hjelp, som for eksempel Handle mat, bli med på kino, transportere, flytte, rydde osv.

     

    Jeg og noen venner vurderer nemlig og begynne med en slags veldedighet/gode gjerninger som vi skal gjøre noen ganger i måneden. Vi vil fokusere på dagligdagse ting.

     

    Vi har ikke så fryktelig mye penger, og kommer ikke til og drive noe reklamasjon eller inntektsbringende aktiviteter for og få penger til det vi skal gjøre, det eneste vi har vurdert og gjøre er og undersøke om vi kan opprette et lag eller forening for og motta grasrotmidler fra tipping, hvis vi faktisk begynner med gode gjerninger / veldedighet ofte nok.

     

    Det er uaktuelt og gjøre noe utenfor Norge eller noe som innebærer og sende eller gi bort penger, vi kjøper/Innhenter heller ting eller produkter som mottaker av veldedighet har behov for. 

  6. Min sønn er student og har bestått sine fag med glans og jeg og fruen har bestemt oss for og bestille en av de nye skjermkortene siden han også er veldig glad i og spille. Som en gave som en gave fordi at han stått sånn på de siste 4 årene.

     

    Jeg ser det er mange forskjellige typer, Og i pris er det alt fra 8.390 kroner til 10.490

     

    over 2.000 kroner forskjell på kort som for meg ser ganske like ut.

     

    Gigabyte GeForce RTX 2080 Windforce OC 8.390

     

    ASUS GeForce ROG Strix RTX 2080 Gaming 10.490

     

    Hva er egentlig forskjellen her? Fint med så utfyllende svar som mulig slik at jeg lærer noe av det.

     

    Også husker jeg ikke helt hva han har, men trur det er et 1080 eller 1070 kort, Hvor mye bedre er disse nye 2080 kortene?

     

    Mange takk for all hjelp :)

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...