Gå til innhold

Toby_T

Medlemmer
  • Innlegg

    26
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Toby_T

  1. Problemet er som følger: jeg har noen gamle disketter som inneholder noen dokumenter jeg trenger. Dokumentene stammer fra en mac og er fra 1996-97, jeg tror det er word-dokumenter (4.0?) og den eneste maskinen jeg har til å åpne dem er en pc som kjører winxp. Når jeg forsøker å åpne diskettene så ber den meg selvfølgelig formatere dem.

     

    Jeg vet dessverre ikke mer om filene på diskettene (det er nemlig moren min som har gitt meg i oppgave å redde dem). Er det i det hele tatt mulig eller må jeg jakte ned en gammel mac, eller holder i tilfelle en ny?

     

    På forhånd takk til de som kan hjelpe meg!

  2. Heisann.

     

    Jeg skal slenge opp en data til i leiligheten med internett. Trådløst er eneste mulighet, men jeg aner ikke hvilket klientkort og ruter jeg skal kjøpe. 54 Mbit er et minimum og det skal helst koste minst mulig og kunne kjøpes i samme nettbutikk. Viktigere enn prisen er dog at det fungerer bra.

     

    Hvis dette er et vanlig spørsmål så bare skru på flammekasterne, men jeg har søkt og ikke funnet noe godt svar på dette i andre tråder. ;)

     

    På forhånd takk for hjelpen :thumbup:

     

    edit: en kamerat anbefalte en Linksys WRT54G. er dette et godt valg?

  3. prosessoren min har over lengre tid hatt en altfor høy temp, og har ligget på rundt 58 grader, den har tilogmed vært godt over 60 under heavy load noe som har resultert i en særdeles ustabil og gal data.

     

    men, nå fikk jeg endelig fingern ut og støvsugde hele driten, og da spesielt kjølern der en god del hybelkaniner hadde flyttet inn.

     

    resultat: CPU-tempen sank til rundt 43 grader og tempen i kabinettet fra 31 til 26!!

     

    :green:

  4. heisann!

     

    Skal legge inn bestilling hos pcutstyr.no eller komplett snarest mulig.

    Skal bestille et MSI K8N NEO Platinum Edition S754 nForce3 250GB HK,

    og en A64 3000+ prosessor.

     

    Jeg trenger hjelp til å velge minne, det skal være 512 MB..

    Hadde foreløpig bestemt meg for Corsair XMS3200 til 1195, men er litt usikker på om CAS 2-3-3-6-T1 er bra nok for dataen min :D , og jeg har selv ikke peiling på hva disse tallene betyr i reell ytelse..

    er villig til å gå noen hundrelapper opp i pris hvis dette lønner seg..

     

    takk på forhånd :thumbup:

    hilsen T

     

    Link til RAM hos pcutstyr.no

    Link til RAM hos komplett.no

  5. Du kunne jo forsåvidt bare droppet alt bryet og kjøpt deg en slik en. Den har alt du trenger. HD'er er heller intet problem, da den henter musikk/film -filene dine rett fra andre maskiner på nettverket. Den har også et langt mer brukervennlig GUI enn hva du ville fått med et vanlig windows-oppsett.

     

    Barbara.no hadde faktisk en test av denne en tid tilbake.

    Kunne forsåvidt det, men etter å ha lest testen ble jeg ikke særlig begeistra. Nei er fortsatt interessert i en barebone løsning.

  6. Heisann

     

    Har tenkt å bygge en data som jeg skal bruke som en jukebox i stua. Har tenkt å kjøre iTunes på den, og den skal med andre ord kun brukes til å spille av musikk (evt. kobles til tv-en for å spille av no divx-filmer). Den trenger med andre ord ikke my kraft, men mye lagringsplass, USB 2.0 og/eller firewire. I tillegg vil jeg gjerne ha fjernkontroll til å styre det hele med. ;)

    Hadde tenkt å bruke en ekstern harddisk til å overføre musikk fra min data og kameraten min sin data til denne, men er åpen for litt mer spennende forslag på hvordan å løse dette. Bluetooth f.eks? :hmm:

    Barebone hadde nok vært den stiligste, og sikkert også beste, løsningen, men jeg er samtidig opptatt av at dette skal gjøres billigst mulig.

     

    Håper på mange gode og spennende forslag..

     

    På forhånd takk :thumbup:

  7. hva er drit med det? har den selv og er veldig fornøyd, ledsa plager meg ikke

    hehe, syntes bare de virket litt vel skarpe.. :laugh:

    neida, den virker bra den der, likte spesielt prisen :thumbup:

     

    Men hva med viftestyringer som i tillegg kan regulere viftene selv etter temperatur. Finnes det noe bra av det slaget?

  8. Når det gjelder kjøler så ville jeg valgt for boxed kjøler og spart noen kroner. Men det spørs om du skal overklokke da  ;)

    Har ingen planer om å overklokke, men Gigabyte PCU21-VG må da være bedre en boxed-vifta. har ikke noe imot å bruke noen hundrelapper ekstra hvis kjøleren er bedre og mer stillegående... ;)

  9. Heisann.

    har planer om å kjøpe et

    MSI K8N NEO Platinum Edition S754 nForce3 250GB - HK

     

     

    Har sett meg ut denne RAM'en:

    Corsair XMS3200 DDR-DIMM 512MB PC3200 32Meg x 8, CAS 2-3-3-6-T1, 400MHz, 6ns

    Er det et godt valg, eller burde jeg ta noe annet istedet?

     

     

    Skal også kjøpe en a64 3000+ prossesor, og har tenkt på Gigabyte PCU21-VG som et godt kjølervalg? Hva syns dere?

     

     

    På forhånd takk for hjelpen :thumbup:

  10. Skrev egentlig bare opp twinmos ram-en fordi den ble anbefalt her på hw.no. Men får jo den for under 1000-lappen. Kjøper jeg ram med lavere latency må jeg legge på 4-500 kr, og jeg vet lite om dette gir en lønnsom ytelsesøkning.

     

    Vil det f.eks lønne seg å kjøpe en "Corsair CMX512-3200LL XMS3200 Low Latency 512Mb DDR PC3200 CAS2 400MHz with Heatsink" for 1584kr?

     

    Geil ram-en som du foreslo ser fin ut den, men vil helst ha noe som finnes hos enten komplett eller databutikken, siden jeg skal bestille de andre delene fra dem.. Noen forslag?

×
×
  • Opprett ny...