Gå til innhold

lars4012

Medlemmer
  • Innlegg

    132
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

lars4012 sine prestasjoner

115

Nettsamfunnsomdømme

  1. Det slår ikke firmaet som søkte etter en person med 4 års erfaring med FastAPI. Sebastian Ramirez så annonsen, men kunne dessverre ikke søke da han kun hadde 1,5 års erfaring med FastAPI. Problemet var at det varRamirez selv som hadde laget FastAPI (1,5 år før).
  2. equinor har mot sin vilje blitt tvunget til å elektrifisere plattformene sine. Da er det meningsløst å kreve at de ikke skal få kjøpe strøm som alle andre.
  3. Flate tak er ille nok, men nå bygger de også hus med tak som skråner inn mot midten. Jeg ble forsikret om at dette var en god løsning med 0 mulighet for lekkasjer.
  4. For ikke å glemme algoritmene som gir folk stadig mer (og stadig mer ekstremt) av det samme. De får sjelden opp innlegg, videoer e.l. som gir et nyansert eller motstridende syn.
  5. Mange av plattformene er gamle og har begrenset strukturell levetid igjen. Forøvrig er det svært dyrt å vedlikeholde plattformene. Tviler på at det er lønnsomhet i dette.
  6. Jeg regner med at de også da forbyr bruk av olje og kull, samt energi og varer produsert med dette?
  7. I gamle dager kunne man få fyllt på gamle apparater hos brannvesen og Falken (nå Falck) gratis. Dette er noe det offentlige burde sponset da det ville både spart miljøet og sørget for at flere hadde funksjonelle apparater hjemme.
  8. Spørsmålet er hva man gjør med de 225 milliardene man sparer (antatt at dette tallet stemmer). Dersom de brukes på andre veiprosjekter er det positivt, dersom det kun blir en besparelse for staten er det negativt. Det er bedre at 2 veier blir oppgradert fra en 60-sone gjennom tettbegygde strøk til en 90-sone, enn at kun 1 vei blir oppgradert til en 110-sone.
×
×
  • Opprett ny...