Gå til innhold

ArtDeco

Medlemmer
  • Innlegg

    183
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ArtDeco

  1. Hei

    Driver å kikker på nytt hovedkort for å få brukt 2x 7800gtx kort.

    I min prisklasse finner jeg kun kort som støtter sli slik at de deler på 16x altså vær port blir 8x

    Taper man mye på det?

    7341922[/snapback]

    Kjørte en stund 2*7800gtx, Athlon64 3700+@2700 og lå vel på rundt 12700 i 3DMark05. Det holder i bøtter og spann til spilling.

    Nå spiller jeg mest BF2 i 1680x1050, så jeg har gått tilbake til å benytte et enkelt 7800gtx, like dødelig god for det...

  2. Synes du først bør vurdere en reinstallasjon av XP om det er slik at treghet og ustabilitet er problemet. Husk backup.

    Den prosessoren er jo glimrende til spill, og tåler normalt godt med klokking, jeg kjørte min 3700@270 100% stabilt på luft.

    Om jeg var deg ville jeg vurdert å vente med en oppgradering til 8800 kommer ned i en fornuftig pris. Du kan spare mye på å tyne systemet ditt et halvt år til.

  3. Det bir ganske krapp akselerasjon av det , om no faller ned 1 meter og gulv og objekt gir etter 1mm når det treffer, så er man oppe i 1000G.

     

    AtW

    7228266[/snapback]

     

    Nå vil ikke jeg gå god for matematikken din, og etter å ha sjekket på Creative sine sider ser jeg at det er sporingen de 20g'ene handler om.

     

     

    På den annen side er det samma for meg, jeg skal ikke ha den musa uansett. :-)

     

    Edit: endret benevnelse til lille g.

  4. Det skulle vel tilsvare en aksellerasjon fra drøyt 0 til drøyt 700 km/h på et sekund.

     

    Så spørs det litt hva som menes med å tåle 20G, kan det ha noe med hva laseren klarer å registrere, eller har det med anslagsenergi å gjøre?

     

    Vi testet kalkulatorer en gang, de skulle tåle 10 fall fra pulten og ned på betonggulv med vinylbelegg oppå. Jeg mener å huske at det skulle tilsvare 7G, men hukommelsen er muligens en smule preget av airfix modellbyggelim..

  5. Widescreen er suverent til spilling, men WS skjermer har tradisjonelt ligget noe etter på etterslep, så du må passe på å finne en med god responstid. Hvis du ikke er hardcore spiller kan du spille på nesten hva som helst av skjerm.. Det er enda mer "keiserens nye klær" i spillutstyr enn i annet innen data.

    Den skjermen du linker til er helt ok.

  6. Hvordan blir det kontakt da?

     

    F.eks: Hvordan blir det kontakt i en trafo?

    7200906[/snapback]

     

    Jeg kjenner galvanisk skille bare fra antenner, der konverteres strømmen til magnetisme og så til strøm igjen ved bruk av en "transformator" med like mange viklinger på begge sider av spolen. For eksempel kan man lage et galvanisk skille av en ringmagnet med viklinger 180 grader fra hverandre.

  7. Nå har det kommet inn enda flere "elementer" i bildet.

     

    I tillegg til at de tre maskinene skal ha kablet nettverk, skal det også settes opp tre digitale dekodere/tunere. Disse skal også være kablet.

    Kan jeg da bare trekke en kabel fra routeren til denne dekoderen?

    7194576[/snapback]

     

    Er usikker på hva slags dekodere du snakker om.. hvis det er mediaspillere som skal spille musikk/film fra en server eller en dekoder med kiosk kan du bare plugge disse i, så lenge det er plasser i switchen. Så vidt jeg kan se skal du ha seks enheter, og da må du supplere med en ekstra switch. Husk i så fall at når du kobler til en switch så bruker du en av plassene i "routerswitchen" 4 + 4 blir 7 i dette tilfelle.

×
×
  • Opprett ny...