Gå til innhold

01gutt

Medlemmer
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av 01gutt

  1. Dette er et spørsmål hovedsakelig til dere som er 20 år og mer. Hvor mange barndomsvenner er gode venner i dag? Med "gode venner" mener jeg folk du regelmessig er sammen med, ikke bekjente som du tilfeldigvis treffer på butikken en gang i blant.

     

    Av de gode vennene du har i dag, hvor mange traff du på barneskolen, ungdomsskolen, og videregående? Har dere alltid vært gode venner, eller ble dere gode venner en stund etter at dere traff hverandre?

     

    Eller har du flest venner fra studiene dine?

     

    Grunnen til at jeg lure på det er fordi jeg har nesten ingen gode venner på vgs, og er dermed redd for å bli mye alene når jeg blir eldre.

     

    Hilsen gutt, 17 år

  2. Er det mange av dere som har kontakt med mange fra studie? Har enn så lenge ikke fått noen gode venner fra videregående, går siste året og er helt alene. Skal studere medisin i 6 år og jeg lurer derfor på om hvor godt ble dere venn med de dere studerte med, og har dere fortsatt kontakt med de fra Vgs?

  3. Heisann folkens, jeg har et spørsmål til dere som har studert etter videregående. Har dere fortsatt kontakt med folk fra videregående eller har dere mest kontakt med de dere studerte med? Er en gutt på 17 år som går på videregående og har enn så lenge ingen gode venner på videregående.

  4. Jeg hadde samme utfordringen som deg da jeg gikk på ungdomskolen og vgs. Jeg var tilstede i timene, men snakket lite med mine medelever. Fordi jeg snakket lite ble jeg nok oppfattet som en kjedelig person. Jeg var ikke en kjedelig person, men jeg forstår at jeg ble oppfattet sånn og jeg kan relatere til det du skriver.

     

    For min del var utfordringen en blanding av at jeg var sjenert og at jeg ikke synes jeg hadde noe til felles med noen av de jeg gikk i klasse med. Vi hadde forskjellige verdier og forskjellige interesser. Etter vgs. har jeg fått mange gode venner. Dette er personer jeg har blitt kjent med fordi jeg virkelig har vært interessert i å bli kjent med de og tatt initiativ. Jeg vil fortsatt betegne meg som introvert, men er ikke lenger sjenert og tørr å snakke med de jeg møter. Jeg ser heller ikke lenger på det å være introvert som noe negativt.

     

    I dag, en del år etter vgs., ser jeg at det har gått vesentlig bedre med meg enn med flere av "de kule" i klassene jeg gikk i.

     

    Så lenge du ønsker forandring er jeg ikke bekymret. Det kommer før du er klar over det selv om det kanskje virker slitsomt nå.

     

    Hei, vi har alt til felles her. Finner ingen jeg har noe spesielle interesser med, men jeg regner mat jeg når jeg begynner å studere så møter jeg folk med like interesser som meg :)

  5. Er en gutt på 16 år som får 1. Året på vgs. Har slitt med å få meg venner ettersom jeg tørr rett og slett ikke å gå til noen å snakke med dem. Noen ganger så sitter vi i grupper å spiser, jeg er ofte med I en av gruppene, men istedenfor å snakke, så sitter jeg og hører på andre snakke. Hva tenker folk om meg? At jeg er sikkert veldig kjedelig person. Har noen av dere tips til hvordan man kan få se venner?

×
×
  • Opprett ny...