Jump to content

Guttorm Are Gjerløw

Medlemmer
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 :)
 1. Det var nok Iran oppi Tromsø også. Og helt sikkert var Nicolas Maduro involvert . Den onde bartesnoppen.
 2. Det er grunn til å forvente at Iran har bidratt til en spredning av kunnskap om droner som er skreddersydde for militære formål. På samme måte kan vi anta, nei, vi vet, at våpnene som Saudiarabia bruker for å terrorbombe Jemen gjennom 5 år, er produsert av USA, og solgt til et av verdens verste regimer, men det er selvsagt Iran sin feil. Houtiene gar tatt på seg skylden for angrepet, men Saudi og USA har bevis for at det var Iran, men de bevisene får vi selvfølgelig ikke se. Så 17 droner gar krysset versens best overvåkede havområde og langt inn i Saudiarabia uten at noen har oppdaget noe. Yeah right.
 3. Det er vel ikke så rart. Ække så lett å konsentrere seg om kjøringa OG samtidig være på tråden med sin psykolog for å prate ut sin rekkeviddeangst? Har vi kommet til Dagbladets kommentarfelt nå?
 4. Snille Saudiarabia står bak den verste humanitære krisen vi har i verden pr nå. Helt utrolig at det jemenittiske folk ikke bare legger seg ned og dør, men faktisk går til motangrep. Makan.
 5. Du har helt rett. Dette dreier seg om en falskt flagg-angrep fra USA sin side. De vil prøve og sikre seg oljen til Iran, og de har også en kampanje gående mot Venezuela, som har verdens største oljereserver. Tilfeldig? Neppe. Iran har holdt sin del av atomavtalen, også etter at USA ensidig trakk seg fra den. USA gidder ikke vente på en ørliten provokasjon fra Iran " or their proxys", som krigshauken Bolton uttalte det. Derfor lager de sin egen "terroraksjon" og skylder på Iran. Merkelig at angrep med undervannsdroner skal gi skader over vannlinjen. I Venezuela har de i lengre tid prøvd å kaste regjeringen ved å innføre kraftige økonomiske sanksjoner. Disse sanksjonene er hovedårsaken til at folk lider i landet. Deretter prøvde de å støtte et statskupp som hadde liten folkelig oppslutning. Det neste som kommer til å skje, er at USA tar livet av den selvutnevnte presidenten, Juan Guido, og så skylde regimet for drapet, og deretter bruke det som unnskyldning for å angripe landet militært. Vent og se.
×
×
 • Create New...