Gå til innhold

Cycl(o)ps

Medlemmer
  • Innlegg

    107
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Cycl(o)ps

  1. Jeg har Audigy Platinum fra før av.... Og nå tenkte jeg at jeg skulle gå over til Audigy2. Fra det forige lydkortet så har jeg en "Platinum bay" som står på en av cd-rom plassene på kabinettet mitt. Spørsmålet mitt er om jeg kunne bruke den "bay'en" til Audigy2... da slipper jeg nemlig å kjøpe meg Audigy2 platinum... det koster jo rundt 1000kr mer... hvis jeg kunne bruke den gamle "bay'en" så sparer jeg en del penger...

  2. Ingen andre her som har mottatt produktet og som kan gi litt erfaringer til meg? Så litt på databutikken... de hadde ikke 20gb versionen så jeg kan nok ikke bestille den derifra... (skal bruke den som en bærbar hardisk i tillegg til som en musikk-spiller)

     

    [ Denne Melding var redigert av: Cycl(o)ps på 2002-08-08 21:16 ]

  3. ok.. så du (bossman) har handlet derifra?? uten noen problemer med enten leveringen eller bruk med VISA? Betaler jeg "eksakt" den prisen som er oppgitt på siden?? Vet du om hvor lenge garantien er? og hvis iPoden f.eks blir ødelagt... hvor skal jeg sende den til da??

  4. Det er slik at jeg aldri har handlet ting fra utlandet med VISA. Jeg skal nemlig kjøpe meg en iPod fra http://www.Apple.no . Har noen handlet derifra? Kommer det noe i tillegg til prisen som er oppgitt der? (dvs. Toll o.l). Ifølge websiden så tar det ca 4-5 uker før varen kommer hjem til meg... stemmer det? Blir varen levert på døren hos meg, eller kommer den til postkontoret? Ellers vil jeg gjerne vite noen gode eller dårlige erfaringer med iPod'en.

  5. 2x300?? hm..... er nok ikke riktig det da,;Two 800 dpi sensors work seamlessly to calculate surface microstructures while a patented microprocessor synthesizes this information in real time. Det fant jeg på logitech sin side. Ser ut som om det er to på 800!

  6. Jeg kan tenke meg enten Microsoft sin Microsoft Intelli Mouse Explorer v. 3.0 eller Logitech sin MouseMan Dual Optical (ble også testa av hardware.no forige måned) Er det noen her som har erfaringer med disse? Går muspekeren amok hvis dere beveger mus KJEMPE fort??

     

    [ Denne Melding var redigert av: Cycl(o)ps på 2002-02-19 00:11 ]

  7. Hei! Hvilken optisk mus har høyest DPI? Jeg vil kun ha Microsoft eller Logitech sine mus. Min gamle optisk mus fungerer ikke helt bra i first person shooters spill (mus går helt amok når jeg gjør raske bevegelser), så derfor trenger jeg en bedre optisk mus.

  8. Hei! Jeg sliter med å finne den nyeste bios versionen til dette hovedkortet! Har prøvd på siden til ASUS, men der har de gitt meg feil bios! :sad: Biosen jeg fikk var til CUSL 2 LS , noe som asusupdaten ikke likte! Kan noen av dere sende meg den nyeste Bios versionen?? Mailen min er : [email protected]

  9. hm..... rimer ikke på et bilde nei.... Det er et spill (ville egentli ikke si det, siden det er blitt betraktet som warez), men jaja. Det er altså et spill. Og jeg får den ikke brent på en cd, siden nero ikke vet hva det er for noe. Er det noe andre brenneprogrammer som kan brenne slike filer??

  10. Hvordan kan jeg passord beskytte en webside? Det trenger ikke å være en ALLAh mega hackesikker. Men helst ikke ved bruk av en enkel javascript, slik at folk bare kan se passordet ved å klikke source på siden. Tenkte meg en eller annen form for javascript, er det noe steder der hvor det står forklart hvordan man kan gjøre dette? Tar gjerne imot mailer angående dette.

  11. Hmm..... syns dere som sier at han som svidde Cpu'en er en idot, er SELV en idiot! :wink: Han bare deler sin erfaring med andre slik ar DERE ikke skal gjøre det samme feilen som han. Men hva sier DERE..? Jo.. at han er en idiot som ikke har no vett eller at han er en idiot. hmmm... det er vel "lov" å glemme å sette i en kontakt innimellom. Selv om jeg aldri har gjort det, har jeg klart å glemme igjen strøm ledningene til PC'en min når jeg skal på LAN. Dah!! :wink:

     

    [ Denne Melding var redigert av: Cycl(o)ps på 2002-01-25 18:41 ]

×
×
  • Opprett ny...