Gå til innhold

AW81

Medlemmer
  • Innlegg

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

400 profilvisninger

AW81 sine prestasjoner

10

Nettsamfunnsomdømme

  1. Vi har blitt enige om at jeg dekker kost som er på 66000kr. Da er jeg happy. Skulle selvsagt heller hatt et resultat jeg er fornøyd med, men det er ikke realistisk å få til nå.
  2. Det er ikke helt slik, men ja min første mail var noe direkte, og det beklaget jeg like etterpå. Imidlertid skrev jeg at resultatet var skuffende, det er spor på kryss og tvers og etter regnfall ser det jævlig ut. Jeg skrev videre at jeg vil ikke betale før han tar seg en tur og kikker slik at han vet hva jeg snakker og vi kan bli enige om en løsning.
  3. Samme firma har gjort grunnarbeid. Så de kan ikke skylde på noen.
  4. Det er litt sånn jeg tenker og har svart firmaet i siste mail. Jeg er ikke fornøyd, men godt mulig dette er innafor standard. Jeg er ydmyk for det og kanskje tar jeg feil og settee for høye krav. Jeg er fult klar over at jeg er veldig nøye på ting.
  5. Helt enig med deg. Jeg har kjøpt et produkt og forventer å få kvalitet. Imidlertid virker det som at firmaet mener at funksjon er apt og at utsenede og finish ikke er viktig. Vi bygde huset i 2015. Tomta ble planert ut ca 2013 og området det gjelder består av steinfylling med grus og singel oppå. Jeg fikk noen andre til å drenere og legge inn kum i 2016. Avtalen nå var at asfaltleggerne gjør nødvendig forarbeid for å få tilfredsstillende resultat. Prisen var 87000kr for 274m2 asfalt inkl forarbeid hvor "firmaet" skulle ordne grunnarbeid og fall. Jeg tegnet opp hvordan jeg ville ha fall, samt hvor kanten skulle gå. Jeg krevde også 5cm mot 4 i tilbudet. Spør du meg har de jobbet ustrukturert og selv om mesteparten av vannet renner bort fremstår fall noe tilfeldig. Forran carport har de laget en "markant grop" mot kum. Se bilde. Fremstår overdrevent. Men dette kan jeg leve med
  6. Ja, dette tror jeg også er eneste mulighet.
  7. Nå har jeg hatt besøk av en fra bransjen og kikket på det og han sier at det er slurvet under valsingen. Disse markante sporene kunne vært unngått om de hadde valset skikkelig under nedkjølingsfasen. Det dannes også pytter 5-6 steder og dette skal det jo ikke gjøre på nylagt asfalt. Men så er det vanskelig å bygge noen sak på det da det ikke virker å være tydelige krav/retningslinjer til hvordan finish skal være i private tun. Det finnes klare regler på vei, og parkeringsplasser. Derfor blir det jo fort synsing og skjønn. Fikk også svar fra firmaet i går: "Jeg har dessverre ikke tid til å ta turen. Har lange dager fram mot ferien til helga, og da reiser jeg vekk i 3 uker. "Sesurert" driver ikke med asfalt, de bruker underleverandører, deriblant meg. Men, sa anleggsleder noe om begrensning av bruk? Vil asfalten smuldre bort? Sa han noe om at ved håndlegging komprimeres asfalten 1-1,5 cm, mens maskin har innebygd vibrering, slik at valsing er overfladisk? Hva mener han bør gjøres? Jeg kan slipe til sporene med vinkelsliper, men det vil du garantert ikke ha gjort. Hva mener du jeg skal gjøre? Rive vekk, grave lenger ned, meisle fjell og maskinlegge? Du vil da tydelig se forskjell på maskin og håndlegging + jeg kan ikke garantere at det blir uten valsespor og ujevnheter der håndlagt + en god del skjøter vil vise. Jeg har dessverre ingen andre måter å legge tunet ditt. Legger ved et bilde der det blå er håndlegging. Hittil å år har vi 163 kunder, deriblant 9 entreprenører som vi gjør flere jobber for. 1 klage. Jeg har utsatt fakturaen." Han mener tilsynelatende at finish ikke er viktig så lenge asfalten opprettholder sin funksjon. Legger ved noen bilder etter siste regnfall
  8. Her noen flere eksempler på det jeg mener er markante valsespor/dårlig valsing/for lite valsing?
  9. Haha, kledning nede, men resten er marmor😁 Neida, huset er tegnet av svigerfar.
  10. Grunnen til at det er stoppet slik er at resten av området muligens skal bygges ut og derfor har vi vurdert det slik at det dersom jeg setter opp mur etc så er det stor sannsynlighet for at det må ned igjen. i dag er det utmark i øst og dyrket mark i nord, helt inn i grensa mi. Mot det hvite huset kunne jeg selvsagt laget en kant. I nordre enden er tomta vår gravd ut fra dyrket mark. Veitene fra den marka går rett ut i tomta vår. Marka ligger ca en halv meter høyere. Dette førte til store vannproblemer i tunet. Derfor har vi lagt drensrør i ytterkant langs hele tomta slik at vannet ledes bort. Vi kan derfor ikke tette helt igjen. Her vil det etter planen komme vei til nye tomter. Det hele er litt uavklart kan man si. Jeg spurte alle som gav pris om det var ok å avslutte slik.
  11. Ja det er som sagt mulig at det er jeg som har feil her og er for pirkete. Men det kommer ikke like godt frem på bildene. Har bedt leverandøren utsette innsending av inkassokrav til jeg får noen til å vurdere jobben.
  12. Har ikke vært noe problem da vi knapt har vinter her på vestlandet, men nå kom nivået på asfalten høyere så ja den kunne nok stått høyere.
  13. Vannmengden i dette tilfellet er ubetydelig. Jeg brukte vannslange for å få frem stripene. Jeg har vært to uker på ferie og asfalten ble lagt like før vi dro så jeg har ikke fått sett det etter skikkelig regnfall enda.
  14. Hva mener du med "sett sammen med det vi kan se av huset"? Er det noe galt der? Som nevnt så må jeg få andre til å se på jobben iom at jeg bare synser, men jeg har funnet standarder for veilegging, mem dette kan nok ikke overføres direkte til tun.
  15. Prisen er 87000kr for 274m2 asfalt inkl grunnarbeid. Dvs vi fikk drenert langs tunet samt lagt inn kum for fire år siden og tomten ble planert da vi bygde i 2015. Firmaet skulle avrette, lage riktig fall, koble en takrenne inn på kum samt asfaltere.
×
×
  • Opprett ny...