Gå til innhold

barkindog

Medlemmer
  • Innlegg

    178
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av barkindog

  1. Virka som de hadde mye å gjøre der i dag da jeg var nedom for å kjøpe en disk. En kar hadde visstnok sittet i telefonen i hele dag. Fikk jo selvfølgelig feil disk. Oppdaga ikke det før jeg hadde pakka den ut hjemme. Men de ordna opp med en gang da jeg kom nedover andre gangen, så det skal de i alle fall ha litt credit for. Bra service der, selv om de kan være litt treige innimellom.

  2. Jepps, jeg spør igjen, noen med ASUS A8N SLI og denne myst?

     

    Zandro, på Microplex sine sider er -5vcd ikke nevnt?!

     

    Simon

    Jupp, jeg har det og maskina er ikke stabil. Går i bootloop innimellom i tillegg til at jeg får en del feilmeldinger når jeg bruker IE (ikke hatt problemer med det før), Mozilla funker bra. Har testa RAM'en med memtest86 over natta og det så ut til å være i orden.

  3. :!:

     

    ..

     

     

    :dontgetit:

     

    Jeg har MIST, 500W, 20/24 pins, S-ATA Ikke vært tegn til noe problemer, tvert i mot den leverer akkurat den volten den skal og er veldig stille. Første ganger dette skjedde var vel for knapt 2 uker siden og jeg lever enda - så jeg har da overlevd mer en 2 dager i alle fall...

    Jeg har akkurat samme PSU'en og har hatt en del problemer i det siste med at PC'en går i bootloop. Noen ganger funker det greit. Har ikke peiling på hva som er galt, til å bli sprø av...Har ikke så mye stash i PC'en så PSU'en skulle jo holde i massevis. Har kjørt memtest86 på RAM-brikkene over natta uten at det ble oppdaget noe feil.

  4. Digger bare de spillene der...Håper virkelig det kommer om ikke alt for lenge. Koser meg med Red Alert 2 så lenge. Et av de absolutt beste strategispillene jeg har prøvd. Kan si det slik at spillet har fått en ny renessanse i klassen vår på høyskolen (voksne gutter ja :D ). Begynte med 2 stykk som kjøpte originalen, som forøvrig kan plukkes opp billig på nett, for å spille online. Nå er de fleste gutta i klassen hekta på basillen, skikkelig digg !

  5. Ifølge Forbrukerrådet gjelder angreretten også hvis varen er testet - du har krav på full betaling ifølge deres jurister. Men jeg vet at i hvertfall om en webshop sier at angreretten ikke gjelder på feks skjermkort hvis det er "brukt". Men det er bare tull, henvis til Angrerettloven. Ikke la dem lure deg!

    Dette var vel ikke helt riktig kanskje.

    Og begrunnelsen er... ?

  6. Vurderer å kjøpe meg et vannkjølingsett til CPU (AMD64 3500+ S939), GPU (Sapphire X600 Pro) og chipset (Asus A8N-SLI Deluxe). Da jeg har null peiling på vannkjøling hadde jeg satt pris på om noen kunne plukket ut et komplett sett til meg som kjøler bra og er stille. Har sett på noe fra AC hos Microplex men er usikker på hva jeg skal velge, først og fremst til skjermkortet og chipset. På forhånd takk !

  7. Sikker på at du ikke har veldig mye eller lite kjølepasta ? og at den kjøleren er skikkelig festa ? 45 virket veldig mye idle... har du noen kabinett vifter ?

    Har ikke noen kabinettvifter og det kan nok være en medvirkende årsak. Er nok dårlig gjennomstrømning i kabinettet. Er ikke så hypp på å ha kabinettvifter da jeg vil ha en tilnærmet lydløs PC. Skal montere en Zalman GPU vifte når jeg får meg nytt skjermkort og jeg regner med at den kanskje vil lage litt luftstrøm rundt chipsettet.

  8. Tror ikke det så lur å kjøre uten kjøler.

    Dette chipsette blir ganske varmt, du kan prøve å kjenne på det.

    Jeg er bra sikker på at du nesten vil brenne deg. :huh:

     

    Legger ved bilde av Swiftech chipsetkjøler sammen med Zalman VF700 GPU-kjøler.

    Som man ser trenger man ikke å gjøre noe med GPU-kjøleren. Det blir plass, med 5mm margin. :thumbup:

    Hvilken temp får du med Swiftech sin kjøler ? Har en Zalman nå og der ligger MB tempen (er det det samme som chipsettet ? ) på 45 grader idle. Brenner meg faktisk på kjøleribba når jeg tar på den. Har seriøst lyst til å bytte den ut. Kanskje med en Swiftech eller aller helst vannkjøling.....

     

    Sorry, så faktisk at du nevnte en temp på 35 grader.... Noe som har en anbefaling å komme med når det gjelder vannkjøling til dette chipsettet, samt GPU (6800GT) og CPU (AMD64 3500+ "Winchester") ? Kjøper gjerne et komplett sett så lenge det duger. Vil ikke ha pumpe som bråker...

  9. Tenkte å kjøpe meg en AMD Athlon64 3500+ "Winchester" som jeg tenkte å klokke opp på et Asus A8N-SLI Deluxe. Nå er jeg litt usikker på hvilken RAM jeg skal velge med tanke på overklokking, siden jeg i utgangspunktet er rimelig blank på det området. Går det greit med PC3200 moduler eller bør jeg gå for noe kjappere ? Er det enkelte merker som utmerker seg fremfor andre ?

  10. Kom hjem her om dagen og oppdaget til min store fortvilelse at den ene Seagate'en på 200 GB hadde tatt kvelden. Når jeg starter opp XP får jeg beskjed om at "Master File Table is corrupt" når CHKDSK skal kjøres. Problemet mitt er at det ligger en del familiebilder der som jeg dessverre ikke har fått tatt backup av... :cry: Har prøvd med et program som heter GetDataBack, men det klarer ikke å få frem all dataen, deriblant bildene. Er det noen som har et fornuftig forslag til hva jeg bør gjøre ? Anbefaling av et annet program ?

×
×
  • Opprett ny...