Gå til innhold

Klumpfot

Medlemmer
  • Innlegg

    17
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Klumpfot

  1.  

    Verste er at mange pisser i vannet. Det er bevist, ved målinger. Hvorfor gjør de dette?

    En ting er barn, men faktisk mange voksne som også gjør det. Lenge leve latskapen! Heldigvis er de fleste offentlige bassenger og badeland utstyrt med «radar» for tiden. Dvs at vannet skifter farge dersom ulumskheter blir sluppet ned eller siver ut i det..

    Det har jeg ikke hørt om, hvordan fungerer det? Er det et stoff i vannet som reagerer med urin? Jeg har ikke badet på bad på mange år, syns egentlig ikke det er noe særlig med det varme klorede vannet, og menneskene

  2. Husker jeg har dratt frem en del 6pakniger på disken på både søndager og etter klokken 20:00 flere ganger og har fått noen skeptiske øyne når jeg legger 6pakningen på kassa for å betale.. :p De blir nesten sjokert når systemet de har lar den gå igjennom :p

     

    Ellers er det også lov å ta seg en lettøl i parken uten at politiet kan si noe :) Lettøl er som å åpne ei brusflaske :) Og du kan drikke det hvor du vil :)

    Kanskje mange er skeptisk til at det er svakere, liksom dårligere... men på en varm sommerdag så er det nok ikke så dumt.

  3.  

    Høres bra ut! Hvordan smaker det da?

    Jeg misstenker at det har høyre alkoholprosent en oppgitt, da på samme måte som i norge har alkoholfritt øl en slingrinsmon på en hel prosent :)

    Så det smakte som vanlig øl, og ikke som lettøl man får kjøpt i butikken her i norge som har 2,5%...

     

    Når det gjelder lettøl her i Norge synes jeg Hansa grønn har den beste.. Den smaker som ekte pilsner.. og det er vanskelig å vite at det er lettøl :)

    Huh, kan det være bevisst litt høyere, for at nordmenn kan kjøpe så mye de vil? De kan jo skulde på feilmarginer..

     

    Har ikke prøvd noe særlig med lettøl... alkoholfritt er ikke noe godt.

  4. Hva koster brus over grensen? Tenker på de største kvantapakkene med 1,5 litere (eller større flasker hvis de har det?)

     

    Brus med sukker.

     

    Ja, også noe annet. Stemmer det at det ikke er alkoholtoll på øl under 2,5%?

     

    Og hva koster en 0,5 boks med pils på 2,5%?

     

    Takk for hjelpen!

  5. Media skaper mye av sakene og biasen, fordi flest skal lese det. Også NRK, fordi de er faktisk i konkurranse selv om Staten betaler. For hvis NRK taper i terrenget så blir det dårligere oppslutning om kringkastingsavgiften. Så lenge privat media er tillatt så kan man egentlig si at det statlige konkurrere like mye, selv om ledelsen kan forholde seg på en annen måte, feks i tråd med LO.

×
×
  • Opprett ny...