Gå til innhold

ejeger

Medlemmer
  • Innlegg

    86
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ejeger

  1. Jeg har kjøpt 2 stk storbox og 10 stk 1 TB disker. Har koblet opp 2 stk storbox mot den ene Silicon kontrolleren. Jeg opplever også at RAID'ene blir offline. Virker som den mister kontakten.

     

    Jeg får ofte feilmeldinger hvis eg skal kopiere store mengder data. som feks "Delayed Write Failed " og hvis eg restarter maskinene så bruker den kjempelang tid å starte opp pga chkdisk.

     

    Har ikke prøvd å skifte kabel, skal prøve det.

     

    En annen ting hvordan skal man slå av storbox og maskinen. Hvilken rekkefølge ? Først slå av maskinen så ta strømmen på storbox'ene.

  2. Jeg har også en G900 som har de samme symptomene som du beskriver. Tlf ble levert inn og reparert 1 gang. Fikk den tilbake og da virket ikke touchskjermen. Snakket med service verkstedet i dag. Og da sa de det var slagskade. Jeg har selv hørt om flere som har hatt samme problemer med akkurat denne tlf. Servie teknikeren sa at det var en "svak" konstruksjon i touchskjermen.

  3. En klassekamerat av meg ville melde seg ut av DKM. Han gjorde det. Da fikk han beskjed å flytte ut, og fikk ikke ha kontakt med brødrene/søstrene sine. Resten av familie har gjort det klart at de ikke vil ha noe med ham å gjøre.

     

    Jeg må si at det er tøft å plutselig stå HELT ALENE, når ikke familien din støtter deg.. huff jeg syntes synd på ham.

     

    Han har heldigvis klart seg bra. Fått seg kjæreste, kjøpt seg hus.. osv...

     

    Men er Dere ikke enig at å bli fryst ut av familie er fryktelig ?

  4. Rent isolert sett er det idiotisk å la seg omskjære på TV, men hva med omskjæring som praksis generelt sett?

    Kan det være et fnugg av hensikten til Schau & co å fokusere på arkaiske religiøse skikker som er unødvendige og skadelige?

     

    Å vise bilder av en blødende og gråtende Schau kan kanskje vekke follk fra dvalen rundt oppfatningen at dette er en "uskyldig" skikk. Tenk så på hva som skjer når en gjør dette med spedbarn. I mine øyne er det helt klart lemlestelse og barnemishandling, men sett etiketten om religion på praksisen og folk sier "åja, det gjøres fordi du tror på noe, da er det ok".

    Men det er slettes ikke ok, dette er et inngrep som kun bør utføres når det er nødvendig.

     

    Jeg er helt enig med deg når det gjelder omskjæring. Forøvrig når det gjelder resten av programmet sysntes eg det bra at det blir gjort fokus på. Selv om Schau og hans team har gjort det på en meget spesiell måte. Men kanskje dette er måten å gjøre det så folk flest vet ha det er. Jeg skal ærlig innrømme at eg hadde aldri hørt om de 7 dødsyndene før programmet startet.

     

    Tror Dere at hvis programmet bare hadde fortalt om de "7 dødsyndene", at det hadde fått like mye oppmerksomhet ?

  5. TV 2 Nyhetskanalen er tilgjengelig for alle hos Canal digital kabel-tv med digital dekoder fra 15. januar, og vil inngå i den nye digitale Grunnpakken fra 1. april.

    TV 2 Nyhetskanalen er tilgjengelig for alle parabolkunder. Gjør et nytt kanalsøk på din mottaker, og du finner TV 2 Nyhetskanalen på kanalplass 6

     

    Hos Get (tidligere UPC) vil TV 2 Nyhetskanalen ligge i den digitale familiepakken og man må ha digital dekoder.

     

    På kabelnettet til Lyse kommer TV 2 Nyhetskanalen til å være tilgjengelig for "Alt i box"-abonnenter.

×
×
  • Opprett ny...