Gå til innhold

mr.a

Medlemmer
  • Innlegg

    165
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av mr.a

  1. Quote:


    On 2002-05-03 14:41, Mr.Hassan skrev:

    Hei mr.a!

    Synest ikkje noko om drikking og holde på med pcén samtidig.Dvs spilling innstallering eller andre "ting" ein kan gjære samman med ein pc..


    Elles så synest eg du mr.a har litt vel,hardt ut mot Tormod Hermansen..

    Synest det er greit å være i mot meininger til ein person..Men,nesten gå til personangrep synest eg er ille..

    (sølv om det ikkje er sikkert Tormod Hermansen tar det ille opp..)




     

    Mr.Hassan jeg er enig i det at pc og etanol ikke passer sammen. Jeg har selv busta en cpu og et hovedkort på den måten! :razz:

     

    Når det gjelder angrepet på tormod så syns jeg ikke at han burde ta det personlig, bare det at han ikke driver busniessen på riktig måte!

  2. He he!!! HOHOHO!!! MUHAHA!!! Jeg kjenner smerten fra 10000 sinte nerder!! :grin: Jeg er glad på deres vegne! Det er en ***** skam at Stjelemord finner på detta ****skapen her! Noe så jævlig har jeg aldri opplevd! Det er **** meg noe av det frekkeste jeg har hørt! Komme hit og tilby meg "billigere" abonnement enn det jeg har! Så ett par uker etter på blir det pluteslig dyrere enn oppringings dritt! Gi **** i dette TELENOR! Gi ****!

     

    Sjefen for Telia sa det han! Han ville ikke sammarbeide med "en av de siste kommunist-statene"!! LOL! Norge er en ***** kommunist stat! Alt er **** meg dyrt her: Mat, brus, øl, sprit, bil, PC!!, ADSL!

    Bare fortsett å stem på AP dere! Ikke tenk å stem på Høyre, som hadde planer om å utbygge et statlig fundert fiber bredbånds nettverk til alle steder i dette helvetes landet!

  3. Dette problemet er kjent. Det er simpelthen fordi visse vifter har gått over til oljelager. Oljen skal visstnok være hard og guffete før den blir varm, og så bli tynn og fin når den blir varmet opp av varmen motoren avgir. Jeg tror det ikke er noen løsning på dette bortsett fra å kjøpe ny vifte og sette på.

  4. "Samtidig forteller selskapet at fastprisen på fri bruk fører til inntektstap. Hermansen benyttet derfor sin siste kvartalspresentasjon i dag til å varsle økende priser på ADSL." utklipp fra Itavisen.

     

    Legg merke til setningen "Hermansen benyttet derfor sin siste kvartalspresentasjon i dag til å varsle økende priser på ADSL.". Den gode gammle dritt jøden skal gjøra meste mulige ****skap før an detter av tronen!

     

    Jeg kan ikke gjøre noe annet enn å ta meg en ROFL!!

×
×
  • Opprett ny...