Gå til innhold

Erlho

Medlemmer
  • Innlegg

    37
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Erlho

  1. Fin anmeldelse! Gleder meg til å prøve dette spillet, da det er sjeldent norske spill er så etterlengtet internasjonalt. Syns også det er fint å lese artikler på nynorsk. Er ikke mange av de, så det føles som et friskt pust i hverdagen av kjedelig bokmål.
  2. Baldurs Gate 3 burde bli årets spill. Et mesterverk man bare må prøve!
  3. Pleier å hjelpe hvis du tømmer minnet til nettlesern. Hender den ikke klare å laste inn bilder første gang, og blir stuck i en evig loop hvor den laster inn den korrupte fila fra minnet.
  4. Et av de bedre spillene jeg har spilt på en stund. Anbefales på det sterkeste!
  5. Liker slike simulator spill, men hvorfor ikke bare bruke de timene man har tenkt å spille dette, på og faktisk vaske sitt eget hjem i virkeligheten?
  6. Ser problemstillingene rundt det å utestenge en hel målgruppe, samtidig tenker jeg; hva går man egentlig glipp av? De fleste gutter som spiller har jo allerede et miljø og en gjeng å spille med. Hvorfor ikke la jentene nå skape sitt eget miljø? Jenter som åpenbart vil ta steget opp og bli bedre, vender nok tilbake til felles server for å møte større variasjon i folk og ferdigheter. Sier ikke at jenter generelt nødvendigvis er dårlige, men nivået er ofte begrenset i et slikt lukket miljø.
  7. La dem få kulturell frihet🤷‍♂️ Er jo bare å holde seg unna spillet om man ikke liker det.
  8. Nynorsk er jo en del av norsk kultur, og et offisielt skriftspråk her i Norge. Selv syns jeg det er forfriskende å lese, ettersom det ikke er mange som skriver på nynorsk lenger. 😁
  9. ARK på nærmere 300GB inkludert dlc og mods skal jeg aldri avinstallere. Brukte to uker med rævva nett å laste ned alt..
×
×
  • Opprett ny...