Gå til innhold

Ska_tho

Medlemmer
  • Innlegg

    102
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ska_tho

  1. Fått skværet opp med Acer ang. den dårlige behandlingen?

     

    Har returnert maskinen nå for tredje gang, og søker om å heve kjøpet da jeg fortsatt opplever at problemet oppstår, dog mer moderat enn før. Er mer til og fra, men har opplevd at det ble omtrent like ille i enkelte tilfeller. Etter andre servicen så byttet de hovedkort og "shinet" opp maskinen før den ble returnert til meg.

     

    Kommer pipelyden med deg hele tiden?

    Eller kommer den bare sann av og til?

    Har også samme problem(tror jeg), med meg er det ihvertfall at den bare kommer når den vil... som gjør det vanskelig for meg å gi selgeren(hos Elprice) en bevis... Har snakket med de flere ganger, men de nekter å tro på meg. Så har fortsatt en delivs "defekt" pc...

     

    Den var konstant, ja. Etter andre servicen så ble det mer til og fra. Ihvertfall på hvor ille det var. Den var nok konstant da også, men ikke alltid like lett å legge merke til.

  2. Ja, så har jeg fått igjen maskinen i dag.

    Jeg er heller misfornøyd for å si det mildt.

     

    USB-board byttet og Bios oppdatert. Testet OK.

    Ja vel, høres lovende ut.

     

    Synet som møter meg er en laptopp pakket inn i bobleplast sammen med strømkabel. Da jeg pakker den ut er den full av stygge fettmerker og fingeravtrykk på lokk og skjerm. Jeg får umiddelbart en følelse av å pakke ut en brukt laptop.

    Dette er ikke slik jeg returnerte den. Jeg gjorde som jeg ble fortalt av saksbehandler hos Netshop, sendte den tilbake komplett i orginal forpakning med alt tilbehør. Og forøvrig "spotless".

     

    Jeg startet opp maskinen og tenker.. Ja, ja. Hvis den nå har blitt fikset, så er vel dette en pris jeg kan si meg villig til å betale. Men den gang ei. Det første jeg støter på når jeg starter opp, er en slags diagnostisering som jeg må gjennomføre før maskinen starter etter å ha fått opp en melding om at Windows ikke var avsluttet på riktig måte. Ikke vet jeg hva som var grunnen til det, men normalt var det nå ikke under en normal oppstart. Da maskinen omsider er i gang og inne i Windows tar det ikke lang tid før jeg legger merke til at den er akkurat slik den var da jeg returnerte den. Dvs. problemet fortsatt tilstedet og piper som on det skulle vært midt i hekketida.

     

    Så dette har vært bortkastet tid, og jeg sitter ikke igjen med en følelse av å ha en splitter ny laptop til mange tusen kroner som jeg forøvrig kjøpte for en måned siden.

     

    "Thumbs up" for meget god service fra Netshop når jeg har vært i kontakt med dem :thumbup:

     

    Desverre ikke hva jeg kan si om Acer service :thumbdown:

  3. En liten oppdatering etter at jeg sendte Netshop en email.

     

    Acer mottatt PC - 23.09.2010

    Bestilt deler etter undersøkelse - 30.09.2010

    Mottatt deler (USB printkort) - 06.10.2010

     

    Så da skjer det vel noe snart. Undrer meg litt over det med USB printkort. Men kan antakelig være der problemet er da, siden støyen ble mye værre ved bruk av USB-portene.

     

    Gjenstår å se når jeg en gang får den tilbake.

    I hvertfall så blir noe gjort. Så lenge det blir bra, blir jeg fornøyd :yes:

  4. Ikke annet enn at maskinen er videresendt fra Netshop til Acer med status "Under reparasjon". Har ikke vært noe forandring på status de siste fire dagene hvertfall. Men håper det betyr at de faktisk kommer til å fikse problemet på reklamasjon :yes:

     

    Selv har jeg den Packard Bell TJ75-724 med samme pipelyd, å jeg fikk den tilbake fra service for noen dager siden med skiftet hovedkort. Er på jobb enda så har ikke fått prøvd den, men krysser fingrene :)

     

    Hei, hvordan gikk det? Ble problemet borte? :)

  5. Hei,

     

    Jeg har for et par dager siden mottatt en ny laptop i fra Netshop, en Acer Aspire Timelinex 5820TG i5-450m.

    Så langt så er jeg positivt overasket over denne laptopen, og i grunn så er jeg godt fornøyd.

    Men.. Det er et men her. Etter kort tid i bruk la jeg merke til en høyfrekvent pipelyd som kommer i fra laptopen. En lyd som kan minne mye om en hundefløyte, hvis en skal sammenlikne det med noe.

     

    Først så virket det ikke så altfor ille, men i noen situasjoner så blir det mye værre. Spesielt om jeg plugger noe inn i én eller flere av USB portene. Oppdaget det først med musa som jeg plugget inn, men var også det samme med USB-penn. Lyden ser ut til å bli mindre markant hvis jeg for eksempel går inn i et spill.

     

    Jeg har lest noe om dette tidligere i en annen tråd, men der ble det ymtet om at lyden var i fra harddisken (Western Digital 640 GB) - noe som jeg ikke tror at det er. Ikke i mitt tilfelle ihvertfall. Lyden kommer i fra venstre front av laptopen og er mest markant der. Harddisken ligger på motsatt side. Jeg har også forsøkt å bytte til en annen harddisk, og lyden var der fortsatt. Jeg antar at det kan være i fra CPU-en.

     

    Denne lyden er til tider rett og slett ubehagelig. Det skal ikke så mye tid til før man blir temmelig sliten av å ha en "hundefløyte" hvine inn i ørene.

     

    Så til slutt.. Er det noen som vet om dette kan fikses på noen måte, eller må jeg bare leve med dette? Jeg har vurdert å ta i bruk angreretten, eller eventuel reklamere. Ikke helt sikker på om dette ville regnes som en reklamasjonssak eller hvorvidt en kan bruke angreretten på en laptop som har blitt startet opp og testet. Og er dette i tilfellet et kjent problem? I såfall er det vel antagelig en stor mulighet jeg får dette problemet igjen dersom jeg mottar en ny laptop.

     

    På forhånd takk for svar og innspill =)

     

    (Edit: Rettet et par skriveleifer)

  6. Hei.

    Jeg skal bestille meg en bærbar pc, men lurer på en ting angående ekstern harddisk. Nettbutikken har ikke den 100 gb 7200 rpm harddisk som jeg egentlig ville hatt på lager, men derimot har de en 60 gb 7200 rpm harddisk. Dette er jo kanskje litt lite, men tenkte da å bruke den som partisjon for OS og programmer og bestille en ekstern 500 gb 7200 rpm i tillegg. Mitt spørsmål er, vil jeg kunne bruke den eksterne harddisken til akkurat det samme som en intern? Tenker da spesielt til å installere f.eks. spill og programmer på, samt. musikk of filmer.

     

    Takker for svar. :thumbup:

  7. Hei, har et veldig irriterende problem, hver gang jeg spiller et spill...gjerne litt krevende spill som Battlefield 2, Half Life 2 osv. så detter jeg ut i Windows etter en stund, og spillet avslutter. Det er ikke noen fast tid som går før jeg detter ut, det kan være noen minutter, et kvarter eller en halv time. Jeg har oppdatert drivere til hovedkort og skjermkort. Har siste DirectX. Høyeste cpu-tempen jeg har oppnådd er 48 grader i Battlefield 2, så det skulle vel ikke være det som er problemet.

    Problemet oppsto etter at jeg har oppdatert pc`n med ny ram, cpu, hk, harddisk og psu. Jeg re-innstallerte og formaterte både den nye og den gamle harddisken før jeg la inn xp. Men jeg detter kun ut av spillet hvis jeg er inne i det og spiller. Var inne i bf2 en gang, men så skulle jeg noe annet, og gikk ut i windows mens spillet fortsatt kjørte. Da jeg kom tilbake etter et par timer hadde det ikke avslutta.

     

    Noen som kan tenke seg hva problemet er?

    Jeg har:

    Asus A8V Deluxe WiFi/g

    Geil Value Dual channel kit 2x512 MB minne

    Amd Athlon 64 3700+

    Psu --> Mist 500 w.

    Skjermkort --> Ati Radeon x800 pro.

    Kan det være at ramen ikke er kompatibel med hovedkortet?

  8. Har opplevd at jeg har detti ut av bf2 som sagt, bf vietnam (spilte på lan ikke online), demoen på age of empire 3 + at jeg har detti ut av google maps som jeg testa en gang. Høyeste tempen jeg har oppnådd på cpu-en mens jeg har spilt bf2 er 48 grader (amd 64 3700+).

     

    Men kan det være noen innstillinger i bios f.eks. eller noe som er feil etter at jeg har re-innstalla og formatert diskene som er feil?

  9. Jeg har nettopp fått nytt hovedkort, cpu, ram og harddisk. Etter at jeg har innstallert alt, og re-innstalla windows har jeg fått et problem med spilla. Jeg starter opp et spill, spiller det en stund og så fryser alt, får så å dette ut i windows og spillet avslutter. Først trodde jeg det kun gjaldt Battlefield 2, men det gjelder visst alle spill.

     

    Noen som kan hjelpe meg? Takker for svar.

×
×
  • Opprett ny...