Gå til innhold

Tønderbørd!

Medlemmer
  • Innlegg

    49
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Tønderbørd!

  1. Har en Seagate IV 80Gb. Veldig stille og god HD.

     

    Som sagt tidligere :

     

    Seagate + stille, lite varme, pålitelig (subjektiv vurdering) - bittelittegrann tregere enn de andre diskene

     

    Maxtor + Billig, Relativt rask, ganske stille - litt mer varme?

     

    WD + Raskest i gata - Litt dyr, relativt vam, bråker....litt?

     

    IBM + Ehh.... ikke noe spesielt - temmelig varm, bråker, sliter litt med å vinne tillit etter 75gxp serien som var en fiasko der mange fikk totalkrasj på diskene etter en tid. (Har selv en 30Gb som virker enda)

     

    Jeg har aldri hatt feil på en Seagate eller en quantum ide disk noen gang. Derimot WD, samsung og ibm har jeg hatt dårlige erfaringer med.

  2. Har selv hengt opp hd i strikk. Funker flott. MEN ikke bruk husholdningsstrikk!! De morkner opp etter kort tid. Kjøp en rull vulk-teip og lag passe lange strikker sjøl. Seagate B IV Hengt opp i strikk bråker ganske lite. Den utvikler så lite varme at den tåler godt litt dempematter åsså. Har en IBM 30G av problem serien. 75GXP var det vel? Den har hengt godt og luftig hele tiden. Tror det er det som har berget den.

  3. Skal ha meg en Bærbar, som ikke er for dyr. Blir en ekstra maskin. Ser ingen grunn til å kjøpe en desktop erstatter da den blir sinnsykt dyr i forhold til hva man får av ytelse.

     

    Lurte på om noen har positive eller negative ting å si om denne. Eller om noen har andre maskiner å anbefale. Skal helst ikke koste noe særlig over 10000,- Aller viktigst er støy (d.v.s. mangelen på sådan).

     

    Tenkte åsså litt på HP za 4204. Den har jo tv utgang, men hverken USB2 eller firewire.

     

    Anyone?

  4. Har tidligere delt internett mellom to maskiner. En W98 maskin tilkoplet ISDN og direkte nettverk mellom den og en XP maskin. Fungerte prikkfritt. Nå har jeg en TrendNet Trådløs Ruter/Accesspunkt med 4 porters switch. Kopler maskinene inn på switchen via kabel. Nå vil ikke W98 maskinen dele internett med nettverket. Påstår at en annen maskin i nettverket også deler internet. Regner med at det er ruteren som hardnakket påstår at den er koplet til internett.

    Er det noen måte å få "deaktivere" ruteren slik at nettverket ikke tror at den har internet tilgang? Eller noen annen løsning på problemet.

    All hjelp mottas med stor takk. (Satt oppe halve natta og plagdes) :(

  5. Skal ha meg et trådløst nettverk over 700m fri sikt Tenkete meg 22Mbps fra DLink. Noen som har peil på hvor bra antenne jeg må ha. Har sett en parabol hos Elfa på 18dB, de har forresten et bra utvalg iWLan antenner nå. Noen som vet hvor mye mer rekkevidde jeg får ved dobling av effekten (6dB)?

  6. Jada jeg skriver uten skjerm..... i den grad det er så lett å skrive noe med en mus da.

     

    Saken er den at peseen står i kjelleren. Har Fått meg ledning som jeg skal strekke fra maskinen opp til kopekassa i stua. Så kan jeg sitte i stua og se film ( hvis kvaliteten blir sånn høvelig da. ) Nå er det vel ikke så mye leire igjen i gulvet etter 50 år, mest uhyggelig fint støv men....

     

    Noen som har erfaring med plassering av mottakeren til trådløs utstyr. Har hørt at rekkevidden reduseres ned mot null hvis mottakeren ligger på kassen til maskinen. Mens man får bra rekkevidde hvis den ligger lengst mulig unna kassa.

×
×
  • Opprett ny...