Gå til innhold

JanSaxhaug

Medlemmer
  • Innlegg

    117
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av JanSaxhaug

  1. Klem er vel klemmur på færøysk, om jeg ikke tar helt feil.

     

    Er selv halvveis selvlært i færøysk, men sliter veldig med grammatikken der borte. Bodde der åtte måneder, så det tar ikke så lang tid å lære seg det. Det er til gjengjeld veldig lett å lese færøysk selv om man ikke forstår alle ordene. Innholdet skjønner man ut fra konteksten. Klarer å holde en samtale med en færøying uten at han har for store problemer med å skjønne hva jeg sier. De ordene man ikke kan, kan man ofte bare erstatte med norsk. Har selv en veldig bred dialekt fra Romsdalen og det morsomme er at de fleste færøyinger skjønner meg selv om jeg prater dialekt og ikke legger om til bokmål.

     

    efloean er fra Eysturoy? Siden de ordene du har nevnt også er stedsnavn på Eysturoy (Funningsfjørður, Gøta, Toftir).

  2. Er så langt veldig fornøyd med min Kunshan (utenom litt tjafs og grafikklåser i WoW under Vista64 og Win7 64). Bruker Win XP nå og ting fungerer veldig bra.

     

    Det er to ting jeg lurer på dog:

     

    1. Laderen min, som med mange andre, faller veldig lett ut og dette er ganske irriterende når jeg sitter med AC-adapter i siden jeg ofte tar ut batteriet. Det er kjipt å sitte og være übernervøs for at kontakten skal falle ut (og PC'en slå seg av) hver gang det går folk forbi pulten.

    1a. Er det noen røvertriks for å få laderen til å sitte bedre i kontakten?

    1b. Hvor viktig er det å ta ut batteriet når man bruker PC'en gjennom AC?

     

    2. Jeg syns fargene på skjermen er veldig matte i spill og kontrasten er lav. Er det noen måte jeg kan fikse dette på, eller er skjermen så matt som dette til vanlig? (Kjøpte med 15.4" Widescreen WSXGA+ 1680x1050 blank skjerm (glare))

     

    Ha en god sommer!

  3. Jeg har akkurat fått min og det tok i overkant av 2 uker fra jeg bestilte til jeg fikk den levert på døren.

     

    Hvor finner jeg Bluetooth? Jeg finner ikke noen knapp for det og Windows fant heller ikke Bluetooth etter at jeg la inn driverene til Bluesoleil. Tror Multicom har gjort en blunder og glemt å sette inn Bluetooth. Eller er det jeg som overser noe? (Har Win7).

     

    Det var bare å trykke på Fn+F12, så ordna resten seg ja.

     

    Et annet spørsmål: Hva heter lydkortet til Kunshan M860? Og hvor finner jeg de nyeste driverene?

  4. Combat Experience er ikke noe å satse på. Den gir alt for lite igjen for pengene. Sats på å havne på 2000+ RAP og 20+ crit som Marksman Hunter. Jeg prøver for øyeblikket en buffbot build med hunteren min siden vi tar Gruul og skal snart videre til Magtheridon/Serpentshrine. Har fått testa den litt og fått god tilbakemelding fra ferals, rogues og DPS warriors på Expose Weakness.

     

    Profil her: http://armory.wow-europe.com/#character-sh...e+Co&n=Kurtwood

  5. 2415 Arcane Shot på en mage i WSG med Berserker, Blood Fury og Rapid Killing.

    Rundt 5500 Arcane Shot i BWL.

     

    4007 Aimed Shot crit i AB på ei rotte med Berserker, Blood Fury, Devilsaur Eye og Hunter's Mark.

     

    2150 Auto Shot på en priest i WSG. Husker ikke buffs.

     

    * alle er med Trueshot Aura og Aspect of the Hawk

  6. På default Blizzard UI er det slik at du skifter mellom action bars når du f.eks. skifter stance som warrior/druid eller stealther som en rogue/druid.

     

    Spørsmålet mitt er, finnes denne funksjonen også på Discord Action bars? Har sett på det, og det virker bra, men kan ikke se at noe "skifter" eller forsvinner når stance skifte osv inntreffer... usikker, men det kan kanskje bli litt rotete hvis jeg må ha alle spells fra alle stances framme.

    7334382[/snapback]

     

    Først må du sette flere pages på den baren du skal endre når du skifter stance, stealther eller shapeshifter. 3 for warrior, 2 for rogue og en for hver form for druide (inkl. caster form).

     

    Så går du inn på Advanced Bar Control og sette noe á la:

    (for rogue)

     

    When Shapeshift Form Active -> Humanoid

    Change Page -> 1

     

    When Shapeshift Form Active -> Stealth

    Change Page -> 2

     

     

    Har ikke skrevet helt rett, men det skal være nok til at du finner det. Lykke til!

  7. Dette går nok dessverre ikke..

     

    Så over på norsk kunnskapene til noen individer her på forumet. Hvordan kan dere si "kan man soloe WC som 2?" Dette er basis på barneskolen.

     

    1 - Solo

    2 - Duo

    3 - Trio

    4 - Quartet

     

    And the list goes on.

    7181181[/snapback]

     

    Hvis du absolutt skal inn her og syte om skrivefeil og norskkunnskaper (ikke norsk kunnskaper), så kan du ihvertfall prøve å skrive ting rett. Rettskriving er også basis i grunnskolen, vet du. Ting som orddeling og tegnsetting (du mangler et punktum også).

     

    Tilbake til hva emnet handler om. Det er jo bare å prøve. Nivået på instansene har ikke blitt skrudd opp over tiden, mens klasser har blitt justert opp og folk vet mer om hvordan man spiller bra. Det skader ikke å prøve. Trådstarter sier allerede han er godt på vei, så hvorfor ikke? Jeg ønsker dere lykke til.

  8. Selvfølgelig er dette urettferdig. Når folk på ærlig vis har skaffa ting til twinken sin, kjørt han gjennom instances osv for å få kjempegodt utstyr, så bør han også få noen fordeler i forhold til de som ikke gidder det.

     

    La oss se dette på en annen måte:

    Du kjører BWL, TAQ, MC og Naxx hele tiden for å få kjempegodt utstyr. Så syter noen småtasser fordi du har så mye bedre utstyr enn dem i BG. Skal du da nektes å bruke det utstyret du selv har slitt for å skaffe i BG for at drittungen skal få viljen sin? Er det rettferdig?

     

    (Ja, jeg har en twink selv og har skaffa gullet på ærlig vis og kjørt han gjennom instances med hjelp fra venner.)

  9. Hva bør jeg kjøpe?

    Den skal drasses med på skolen; lesesalen, forelesningssalen, kantina, uteområdet, senga osv...

     

     

    Her er kravene jeg stiller:

     

    - prisklasse 0-7000,-

    - stillegående (både hardware og tastatur)

    - lett

    - skal brukes til surfing, skriving og kanskje en film i ny og ne

    - skal være kraftig nok til at surfing og bruk av de vanligste programmene går raskt som en lek

    - trådløst nettverk

    - dvd-brenner

    - bonus om den er widescreen, men ikke nødvendig

  10. Hunter virker ihvertfall som noe av det enkleste å spille endgame. Eneste man trenger å passe på (bortsett fra å gjøre skade) er å spille død hvert 30. sekund. Den er også enkel å levle og det går kjapt. Kjempegod i pvp, men du sliter med å finne en plass i PUGS.

     

    EDIT: For å komme trådstarter i forkjøpet; PUGS står for Pick-Up Groups og er når du bare finner noen tilfeldige eller blir med noen tilfeldige for å gjøre oppdrag og/eller dungeons.

  11. Får bare henge meg på bølgen jeg også. Bare i kveld siden klokka 1900 har jeg disconnecta rundt 40-50 ganger og det er ikke tull. Er jeg heldig, klarer jeg å spille i 10 minutter uten avbrekk. Eneste er den dårlige pingen, men den er luksus i forhold til disconnectinga.

     

    Synd egentlig at Telenor driter såpass i kundene sine. Sendt inn flere klagebrev, men får ikke svar på et eneste ett.

  12. Dagger er best i off-hand hvis du ikke har sword specc. Grunnen er at off-hand våpen gjør bare 50% av skaden det ville gjort i main-hand. Ta en dagger og et sverd med samme dps, halvér dps'en og begge våpnene har like høy dps fortsatt. Dagger er likevel best siden den spruter ut mer gift siden den er raskere enn et sverd. Off-hand brukes til 'poison applier' hvis du ikke har specca langt ned i Combat-treet.

  13. Slice and Dice er kanskje det beste du kan ha som rogue. Mye bedre pve enn pvp, men i battlegrounds som Arathi Basin og Alterac Valley kommer den også godt med. Jeg hadde ikke ett eneste poeng der før og syns det ble alt for lite. Da måtte jeg bruke 'unødvendige' combo points på å holde den oppe. Nå har jeg 2/3 Improved Slice and Dice og syns det fungerer utmerket. Da er det mye enklere å holde den gående og jeg slipper å bruke alle combo points på den. Har du også Relentless Strikes og Ruthlessness maksa så vil du også oppleve i ny og ne at Slice and Dice blir 'gratis' hvis du kjører på med f.eks. ett combo point (+25 energy og +1 combo point). Slice and Dice er uvurderlig pve.

     

    Jeg kjører forresten 16/25/10-build (Link her) da jeg ville gjøre mest mulig skade pve. Det positive var at det fungerte kjempebra pvp også. Skal du holde folk fra flagget i AB/AV, kjører du bare på med Blade Flurry.

     

    Absolutt verdt et forsøk hvis du bruker daggers. Bare sørg for å holde Slice and Dice oppe konstant mens kampen varer.

     

    Ikke undervurdér Slice and Dice og hvitskade.

  14. Natures grasp er det eneste jeg har med meg fra balance treet, og det rocker!

    Fra feral har jeg slik at jeg reduserer shapeshift kostnad med 30%, resten i restoration treet. Men er det ikke, eller var før 1.8, noe som gjor at min neste shapeshift ble gratis?

    5320062[/snapback]

     

    Ikke gratis, men redusert med 60% hvis du shapeshifta innen 6 sekunder fra forrige shapeshift.

  15. Jeg leter etter en Rogue addon som  teller ned sekundene til jeg er ute av combat. Slik at  jeg kan re-stealthe       har funnet en lignende addon. Men den gir kun beskjed når jeg er ute av combat.

    Er ute etter noe som teller ned visuelt. Slik at det er lettere å trykke på rett tid.    Som oftest står det om tideler av et sekund om det går eller ikke.   takker for all hjelp

    5250321[/snapback]

     

    Bruker bare SCT jeg, og har på slik at jeg får opp en [-Combat] sak, tar meg 0,1sec å stealthe etter jeg har fått den. Klarer som regel å time det selv. Noen addon som er enda mere nøyaktig vet jeg desverre ikke om.

    5250338[/snapback]

     

    SCT (Scrolling Combat Text) er utrolig kjekt til dette ja. Denne viser en tekststreng på skjermen (+Combat og -Combat) når du går inn og ut av combat. Etter en liten stund 'føler du på kroppen' når du går inn og ut. Trenger ikke en nedtelling for dette, men Stealth har cooldown. Måten jeg ser cooldown på er at jeg har laga en floater (selvstendig knapp) i Discord Action Bars med stealthikonet på. DAB har innebygd cooldown på alle bars og floaters. Du går som regel ut av combat før stealth hvis du da ikke har maksa Rapid Concealment og da er det cooldown på stealth du ofte ser etter.

  16. Virker som om det er mange som IKKE har peiling her. Druiden får her brukt både Strength- og Critical Chance Bonus i feral siden Crit % på våpenet er en konstant bonus og derfor hjelper i både caster- og feral form. Druider gir en blanke i dps og speed da det er +5 STR (+10 attack power i Bear Form) og +crit den er ute etter her. Men at druiden sier han har mer rett på den enn deg, det blir feil. Heldigvis er det et bra terningsystemet Blizzard har laget og denne gangen var det druiden som vant. Du får ha bedre lykke neste gang og håper du ikke er i gruppe med den druiden der. Han virka som en dust.

×
×
  • Opprett ny...