Jump to content

Jauhojaervi

Medlemmer
 • Content Count

  49
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Jauhojaervi

 1. Den ene airpoden min har begynt å oppføre seg rart i det siste. Når jeg setter den godt inn i øret kommer hører jeg veldig lite fra den, men hvis jeg tar den litt ut fra øret slik at den sitter veldig løst i øret, hører jeg godt fra den. Det jeg ønsker er at lyden skal være god når de er presset inn i øret også , slik at de ikke faller ut. Er det noen som har opplevd dette eller har noen tips?
 2. Når jeg søker på YouTube på internettet
 3. Jeg har satt Google som søkemotor, men når jeg søker kommer jeg inn på yahoo. Hvordan skal jeg få google som standard?
 4. Hver gang jeg starter YouTube på macen kommer det en feilmelding. Den sier at det oppsto et gjentakende problem. Etter at jeg har oppdatert siden mange ganger fungerer det plutselig, men det kan ta lang tid. Noen som har noen tips eller vet hvordan jeg fikser dette?
 5. Jeg er en 15 år gammel gutt som går i 10. klasse. Jeg ønsker å tjene noen tusen for å kunne kjøpe noe jeg har lyst på. Jeg har ganske mye fritid, jeg går på skole og jeg har en fotballtrening nesten hver dag. Jeg orker ikke å jobbe noen annen plass enn hjemmefra. Noen tips til hvordan jeg kan tjene penger?
 6. Er det noen som vet hvordan man kan tjene penger på Internett? For eksempel kjøp og selg ting dyrere, er det noe man kan tjene på?
 7. Hvis jeg kjøper Apple Watch med Cellular (4g), må jeg betale noe ekstra til mobilselskapet mitt (ice) for å få 4g på klokken?
 8. https://m.youtube.com/watch?v=HMv5GndkT0Y
 9. https://m.youtube.com/watch?v=HMv5GndkT0Y
 10. Sjekk ut denne! https://www.youtube.com/watch?v=oJB6jYW5hNA
 11. Hei! Jeg har Logitech Driving Force EX til ps2, og fungerer kanskje til ps3(vet ikke). Er det noen som vet om det er mulig å bruke dette til PS4 på en eller annen måte?
×
×
 • Create New...