Gå til innhold

copycatz

Medlemmer
  • Innlegg

    244
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av copycatz

  1. I utgangspunktet er jo USB 2.0 standarden bakoverkompartibel med USB 1.1 og 1.0 så det burde funke fint. Eneste forskjellen er nok hastighet, men tror ikke du vil merke det i særlig grad så lenge du leser minnebaserte kort. Begrensningen ligger nok i lesehastighet på selve kortene heller enn overføringen.

  2. Jeg vurderer å kjøpe meg en DVD-brenner. LG har en spennende sak som tar DVD-R, DVD+R og DVD-RAM. Er det noen som har noen erfaringer med denne? og LG generelt på slike typer produkter? Selv har jeg altid sverget til Plextor, men føler det er på tide å prøve noe annet også - hvertfall når det er vel en 1000-lapp å spare.

     

    Har lest en del tester om forskjellige DVD-Brennere og jeg merker meg at de jevnt over gjør det dårlig på lesing av brente DVD-plater. Er det noen som vet om lesehastigheten er bedre på DVD-ROM-spillere med de samme platene?

  3. De eldste CD-R jeg har liggende er brent i november 97. De er av merket Traxdata, ikke noe high-end produkt med andre ord, men funker fortsatt det gjør de.

     

    At CD-R plater bare varer noen måneder er nok bare i ekstremtilfeller. Det er jo slikt det blir sensasjonsnyheter av. Hadde de testet flere og anerkjente merker og tatt gjennomsnittlig levetid ville sikkert holdbarheten vært mye lengre enn det de opererer med i artikkelen.

     

    Hvem er interessert i "nyheter" om at en gjennomsnitts CD-R plate varer 5-10 år? Ingen. Hva skal vi da fortelle? Jo, er du skikkelig uheldig så kan den gå i stykker etter et år.... Det er altid de mest pesimistiske antakelsene som kommer på trykk. Ta dette med en klype salt, det gjør i hvertfall jeg.

  4. Jeg og en venninne kjøpte begge denne spilleren.. og den sluttet å funke 2 ganger for hver av våre spillere.. vi har til slutt begge levert spillerene tilbake og fått pengene igjen. Merkelig at 4 spillere skal ha samme feil.. de bare ganske enkelt slutter å fungere.. DØD! Kan vær et tankekors.. eller kanskje vi bare har vært MAX uheldige?

     

    Neida, dvs, i så fall var jeg også uheldig med 2 spillere. Kjøpte først en på komplett, som jeg fikk bytta, og så en til, som jeg fikk pengene igjen på. Komplett oppførte seg btw eksemplarisk (butikken i Oslo).

     

    Begge spillerne slutta å virke mens de var kobla til pcen, men jeg var ikke uforsiktig med å dra ut kontakter mens jeg overførte filer etc. Spillerne ville rett og slett ikke la seg skru på igjen.

     

    Har istedet kjøpt en iAudio CW200, og er strålende fornøyd.

     

    Problemet med at spilleren "dør" blir fikset av en flash-oppdatering... Har vært borti dette selv. Tror den slet litt når første mp3-fil i spillelisten ble slettet. Det er imidlertid enkelt å fikse på hvis uhellet skulle være ute. Hvis du kobler MP3-spilleren til PCen uten at spilleren har batteriet i, kan du formatere den og da funker den igjen. Men som sagt: siste flash-oppdatering har løst dette problemet.

  5.  

    Tull! Prøv pilleren før du uttaler deg. Det du ser er direkte feil. Ubåten kan bykse som en liten flytbar fisk. MP3 fanger kan flyttes inn og ut etter eget ønske.

     

    Å hold munnen din!! :wink:

     

    http://www.sigmatel.com/audio/stmp3410pb.htm

     

    Les og lær!

     

    Sigmatelbrikken støtter DRM. Ubit har ikke dette implementert. Hvis du studerer listen og figuren på http://www.sigmatel.com/audio/stmp3410pb.htm vil du se at sigmatel-brikken også har støtte for radio, noe Ubit ikke har implementert. Videre er det støtte for diverse minnetyper men alle disse blir ikke benyttet. Heller ikke IDE grensesnittet.

  6. Med Koss "the plug" er lyden på denne spilleren ganske god faktisk. Problemet med lite bass som man merker godt med de medfølgende høytalerene forsvinner helt.

     

    Vil i tillegg bemerke at et batteri holder adskillig lengere enn 12 timer... bare du slår av lyset i displayet. Selv bruker jeg min Ubit frem og tilbake fra jobb, og når jeg ikke trenger bytte batteri mer enn en gang hver annen uke så skal ikke jeg klage (tilsvarer ca 17-18 timer spilletid på ett oppladbart batteri). Ubit brukeri AAA batteristørrelse så det er det jo heller ikke noe problem å ta med et reservebatteri... Det at spilleren ikke har innebygget batteri ser jeg på som en stor fordel. Ingen ting er mer irriterende enn å ikke kunne bruke spilleren men batteriet lades.

  7. Har du ADSL fra en annen leverandør enn tele2 er ikke det så rart.

     

    Jeg antar at du får en feilmelding: Relaying denied

     

    Grunnen er at siden det ikke kreves passord for å sende mail fra en smtp-server (mailserver). Det er derfor lagt inn sperrer som gjør at kun brukere som får tildelt IP-adresser fra mail/ISP-leverandøren som har mailserveren får sende mail gjennom denne.

     

    Mitt tips: Skaff deg en mailadresse fra enten portalen.no eller start.no - disse har ikke slike begrensninger....

  8. Ta det med ro. En topp prosessor kjøpt i Japan er nok en tusenlapp billigere enn i Norge... minst. Generelt er Japan et dyrt land, men det gjelder ikke elektronikk. Der ligger de godt under norsk nivå. Du får dessuten ting som ikke er sluppet på det norske markedet ennå.

     

    Jeg hadde imidlertid vært skeptisk til å kjøpe prosessorer ol derfra. Hva hvis den går i stykker eller ikke funker? Da er ikke den tusenlappen du sparer mye vært....

  9. Neppe drivere til skjemkortet som gjør det. Windows benytter nemlig standard VGA driver hvis driveren til skjermkortet feiler å laste.

     

    Jobber maskinen videre når skjermen er svart (hører du at den jobber med disken)?

     

    Mitt tips er at installasjonen har feilet (enten med filkopiering eller hardware gjennkjenning) før du kommer så langt. Er du sikker på at XP-CDen ikke er ødelagt?

     

    Et annet tips er at du bør sjekke om det er RAMen som er ødelagt. Ofte er det RAM som er synderen hvis maskinen fryser slik når den prøver å laste operativsysyemet.

  10. Det er jo overhode ingen vanskelige innstillinger i ZoneAlarm f.eks. Det at XP sin egen brannmur ikke har noen innstillinger betyr jo bare at den er satt opp med minimalt med sikkerhet som standard. Selv synes jeg den er fullstendig unyttig (den slipper ut alt og slipper inn nesten alt)

     

    Hvis vi tar ZoneAlarm som eksempel, vil den spørre deg hver gang et nytt program forsøker å koble til internett. Alt du trenger gjøre er å tillate eller ikke. Det er overhode ikke vanskelig eller knot og det gjør at du har rimelig kontroll med hvilke programmer som bruker internettforbindelsen din.

     

    PS! Ikke klag over at andre kommer med gode forslag til andre programmer. Hvorfor skal du på død og liv bare bruke WinXP sin brannmur?

  11. Erfaringsmessig så er WMA et vel så godt valg som MP3 når plassen er såpass begrenset som på MP3-spillere... selv bruker jeg mest MP3 fordi samlingen min består kun av denne filtypen... men skal jeg ha ekstra mye inn på MP3-spilleren bruker jeg WMA i 80kbs. Noe lavere enn det vil jeg egentlig ikke anbefale for da blir kvaliteten rett og slett for dårlig.

×
×
  • Opprett ny...