Jump to content

Miris

Medlemmer
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 :)

Recent Profile Visitors

426 profile views
 1. Miris

  Verktøygodtgjørelse

  Hei jeg er tømrer, og har mitt eget verktøy! Min arbeidsgiver har spurt meg hvor mye jeg skal ha i verktøygodtgjørelse. jeg har verktøy til ca 50 000 kr, og lurer på om det er noe i tillegg til 1,70kr timen som skal medregnes?
 2. Miris

  Nedtrapping

  Hei Jeg sliter med depresjon og har fått diagnosen ptsd.. ble for mye nedganger så måtte til slutt få legen til å hjelpe meg. Har gått på brintellix i ca en måned nå, men den har økt angsten min og forstyrret søvnen til de grader at jeg må ta sove medisin hvis jeg skal sovne! Før jeg brukte brintellix var det perioder 3-4 dager hvor jeg var langt nede, men humøret kom opp igjen til slutt... jeg er lei av å ikke få til å sovne mer! Skal jeg nedtrappe på dette (kutte medisinen i to)? Eller bare brått slutte? Er klar over at det kan frembringe noen symptomer... plis noen råd🙏🏻
 3. Men er ikke alle mennesker like mye verdt?
 4. Hei! Jeg har fulgt med på TV i det siste, og alt dette med covid19. I en av de sendingene var det snakk om behandling, og at vi ikke har nok kapasitet til p behandle alle pasientene om det skulle øke eksponensielt. Da sa en av de styrende i landet at de kommer til å måtte prioritere behandlingen, altså om jeg skjønte rett velge personer som er verdt å redde. Lurte på om det var noen her som kunne gi meg et perspektiv økonomisk, politisk og etisk på hvem som er verdt å redde og ikke verdt å redde. (Vet dette kan støte noen og er et sårbar tema, men det er ikke min hensikt! Trenger bare å forstå deres tankegang) Takk på forhånd:)
 5. Heii! Jeg har nylig starta på økonomistudiet, og fått mitt første arbeidskrav innen markedsføringledelse.. Hvet ikke helt hvordan og hvor jeg starte, eventuelt hvor på nett jeg skal få info, så hensiver meg til gode diskusjon.no Arbeidskravet handler om at hurtigruta skal få en ny rival, og hva må hurtigruta gjøre for å få beholdt sine kunder. Stikkordene er: Strategi og markedsplanlegging Marked og målgrupper Produktutvikling og produktpolitikk markedskommunikasjon- og markedsføringskanaler. Eventuelt om dere vet om noen eksemplarer hvordan et arbeidskrav skal se ut, ett jeg evig takknemlig!!
×
×
 • Create New...