Jump to content

HTMLGURL

Medlemmer
 • Content Count

  7
 • Joined

Community Reputation

5 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Har tenkt å kjøre Bergen - Kristiansand (via Odda og Haukeli), og lurer på om noen har tips til ting å få med seg eller steder å stoppe på veien. Alt fra ting å se, opplevelser til overnattingssted/camping, og spisesteder. Kjekt å høre andres personlige tips og opplevelser.
 2. Jeg og den jeg verver får 500kr rabatt hos Norges energi. Send meg gjerne en melding om du vil bli vervet. 🙂
 3. Om noen vil bli vervet så er det bare å sende meg en pm. 🙂 Vi får begge 500kr rabatt på faktura. Du må velge et "Fritt" eller "Talkmore Familie" abonement.
 4. Du sier det er vanskelig å møte de og få muligheten til å sjarmere de, men du får jo tydeligvis drøssevis med muligheter her? Ta de med på båttur, vis dem at du er en bra kar og sjamer de i senk! Mitt inntrykk er at menn ofte går etter utseende og damer ofte går etter trygghet/materialistiske ting, altså en mann med god økonomi som kan ta seg av de.
 5. Hva med en haug med greier du vet han liker å spise/drikke? F.eks noe god sjokolade, snacks, digg kaffe, eplemost/cider, noe fancy krydder til kjøkkenet? Abonnement på ViMenn? Elsker forresten måten Taurean desperat prøver å slå gjennom med astrologiens fantastiske sider til ingen nytte her. Applaus.
×
×
 • Create New...