Gå til innhold

Creepy Nabo

Medlemmer
  • Innlegg

    29
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Creepy Nabo sine prestasjoner

26

Nettsamfunnsomdømme

  1. Kan gjerne verve noen, om noen er interessert nå som de har dobbel data-kampanje. onecall.no/verving/4F9E0FBF
  2. Noen som har tips til et bra sted å feriere i høstferien, gjerne uten at man må via charterselskapene som Tui, osv. Kom gjerne med erfaringer fra hoteller dere har vært fornøyd med. Har tenkt på Hellas eller Kypros, men er åpen for forslag. Ingen store krav utenom at det må være en god standard på hotellet og gjerne ligge nærme stranden. Tenkt budsjett ca. 10k per pers for fly og hotell.
  3. Synes du må gjøre det som er best for deg. Om man sliter veldig psykisk så burde man få uføretrygd på samme måte som fysiske sykdommer. Men vil anbefale deg å prøve å studere og få deg en jobb hvor du kan ha minimalt med kontakt med andre, f.eks. programmering, hvor du i noen tilfeller kan ha hjemmekontor store deler av tiden. Hvis det er det du ønsker, og hvis det passer situasjonen din bedre. Å bli ufør ville jeg sett på som absolutt siste utvei, pga. det økonomiske, stigmaet, osv. Å ha null kontakt med andre vil jeg ikke anbefale, men forstår at man kan ønske å begrense det når man har sosial angst/andre plager. Har du forresten blitt utredet for asperger?
  4. Styk den delen med stor og farlig, men jeg er overbevist om at det er en skremmende stor menge av folk som har hund og absolutt ikke har satt seg inn i hva det innebærer. Så mister de piffen når hunden ikke er like spennende lengre, eller den får adferdsproblemer og da vil de hvertfall ikke bruke mer tid på den, og da er det lettere å bare ignorere problemet, omplassere eller avlive.
  5. Kanskje du kan få en vurdering på medpartner.no ? (Har ingen erfaring med dem, men kan kanskje være verdt å prøve?)
  6. Hadde aldri gjort det med mindre jeg kunne betale inn der og da når jeg har bilen og selger foran meg, samt banken på tlf.
  7. Har ikke erfaring med det selv, men i følge tipsene her bør det betales direkte til banken i så fall, og evt. resterende sum til selger. https://www.santanderconsumer.no/magasinet/bilmc/husk-kjoper-bil-heftelser/
  8. Enig i at selgeren du kontaktet høres useriøs ut. Hvis du vet hvilken bil du vil ha og hvilken årsmodell ville jeg søkt den opp på finn, og sammenlignet prisene på bilene i Norge/ditt fylke, så ser du jo ca. hvilket prisnivå du kan forvente. Se på hvor langt de har gått, om de har hatt service og dokumentasjon på det, om den godt vedlikeholdt generelt, hvilket ekstrautstyr følger med. Noen har en urealistisk forventing til hva de kan få for bilen. Man kan f.eks. finne biler med mye høyere km.stand og mye høyere priset enn andre tilsvarende biler, da er det lett å prøve å prute. Mitt inntrykk er at de fleste synes pruting er ok så lenge man gjør det på en grei måte og ikke kommer med skambud. Ta deg litt tid til å gjøre research, du har nok mye igjen for det. Om du tenker å ta det via forhandler så kan det være greit å sjekke google reviews, og se hva tidligere kunder mener. Kjipt med en forhandler som gjør en elendig iobb i etterkant dersom det skulle oppstå problemer med bilen.
  9. Høres ut som han har dårlig selvtillit og er usikker. Det er absolutt ikke "normal" oppførsel med så mye sjalusi og kontrollbehov, enda mer spesielt at han skal prøve å ha så kontroll over deg når dere så vidt kjenner hverandre og ikke har avklart relasjonen mellom dere.
  10. Husker du hvordan den så ut? Farger på papiret?
  11. This. Hva er det bedriftene tjener mest på å selge oss og barna? Hva er det som er billigst å produsere? Sunn, næringsrik mat eller dritt som så og si bare er mel, sukker og div. tilsetningsstoffer? Sier hvem? Tror du virkelig at Norge og verden har et så enormt problem med fedme pga. dårlig impulskontroll og gener? De fleste som har et problematisk forhold til mat/spisevaner har ofte helt andre problemer i bunn. https://www.nrk.no/ytring/et-spiseforstyrra-land-1.16323734 "Forskningen hans viste at jo flere barndomstraumer man kunne krysse av for, jo flere sykdommer var man utsatt for. Barndomstraumer økte også risikoen for overvekt og alle typer spiseforstyrrelser."
  12. Det kommer veldig an på hvilke katt du skaffer deg, hva den er vant med, energinivået bl. a. Noen katter trenger ikke å gå så mye ute, eller kan ikke det av ulike grunner. Dyrebeskyttelsen har ofte en del katter som av ulike grunner skal/bør være innekatt, jeg ville vurdert det. Så lenge de får mat, leker, kos og oppmerksomhet så er det ikke alltid de trenger masse leking/aktivisering, og om du evt. skaffer deg to så har de mye selskap i hverandre.
  13. Jeg har tenkt å kjøpe en ny bil (brukt), og håper jeg får nøytrale svar uten at elbil-fanboys eller elbil-haterne tar helt av. Har ikke mulighet til å lade hjemme, og installering av lader utgår, så elbil tenker jeg da egentlig er uaktuelt. Har heller ikke noe lademulighet på jobb. Slik jeg har forstått det er det veldig dyrt å lade på bensinstasjoner, slik at elbil da utgår. (Her må gjerne noen av de som har peiling komme med innspill.) Ser for meg en bil til rundt 100k+. Har ikke en vanlig 7-15 jobb hvor jeg bruker bilen til og fra jobb og kjører gjennom bonringen hver dag, men bruker likevel bil en del. Så hva ville dere gått for av hybrid eller dieselbil? Pros og cons? Er det verdt å kjøpe hybrid, sparer man mye på det mtp drivstoff? Og er det slik at vinningen går opp i spinningen med svindyr service på bilen? Hva vil være mest lønnsomt i lengden?
  14. Står det der som et vannmerke? Hvor på bildet er teksten? Er bare å gi dem tilbakemelding selv om du ikke skal ha noen.
  15. Er den så ustelt at du tror den ikke har en eier? Hvis du er usikker kan du jo skrive i katt funnet/savnet-grupper på facebook (hvis det finnes en lokal for stedet du bor), henge opp oppslag i nærområdet, og legge ut bilder på dyrebar.no. Om du finner ut hvem eier er og mener den ikke har det noe bra der så er vel mattilsynet veien å gå, selv om jeg ikke tror de gidder å ta tak i slike ting. Det beste er jo å ta det direkte, men de fleste vil nok som du sier bli irritert av at andre blander seg inn i deres dyrehold.
×
×
  • Opprett ny...