Gå til innhold

HTMLGURL

Medlemmer
 • Innlegg

  18
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

HTMLGURL sine prestasjoner

24

Nettsamfunnsomdømme

 1. This. Hva er det bedriftene tjener mest på å selge oss og barna? Hva er det som er billigst å produsere? Sunn, næringsrik mat eller dritt som så og si bare er mel, sukker og div. tilsetningsstoffer? Sier hvem? Tror du virkelig at Norge og verden har et så enormt problem med fedme pga. dårlig impulskontroll og gener? De fleste som har et problematisk forhold til mat/spisevaner har ofte helt andre problemer i bunn. https://www.nrk.no/ytring/et-spiseforstyrra-land-1.16323734 "Forskningen hans viste at jo flere barndomstraumer man kunne krysse av for, jo flere sykdommer var man utsatt for. Barndomstraumer økte også risikoen for overvekt og alle typer spiseforstyrrelser."
 2. Det kommer veldig an på hvilke katt du skaffer deg, hva den er vant med, energinivået bl. a. Noen katter trenger ikke å gå så mye ute, eller kan ikke det av ulike grunner. Dyrebeskyttelsen har ofte en del katter som av ulike grunner skal/bør være innekatt, jeg ville vurdert det. Så lenge de får mat, leker, kos og oppmerksomhet så er det ikke alltid de trenger masse leking/aktivisering, og om du evt. skaffer deg to så har de mye selskap i hverandre.
 3. Jeg har tenkt å kjøpe en ny bil (brukt), og håper jeg får nøytrale svar uten at elbil-fanboys eller elbil-haterne tar helt av. Har ikke mulighet til å lade hjemme, og installering av lader utgår, så elbil tenker jeg da egentlig er uaktuelt. Har heller ikke noe lademulighet på jobb. Slik jeg har forstått det er det veldig dyrt å lade på bensinstasjoner, slik at elbil da utgår. (Her må gjerne noen av de som har peiling komme med innspill.) Ser for meg en bil til rundt 100k+. Har ikke en vanlig 7-15 jobb hvor jeg bruker bilen til og fra jobb og kjører gjennom bonringen hver dag, men bruker likevel bil en del. Så hva ville dere gått for av hybrid eller dieselbil? Pros og cons? Er det verdt å kjøpe hybrid, sparer man mye på det mtp drivstoff? Og er det slik at vinningen går opp i spinningen med svindyr service på bilen? Hva vil være mest lønnsomt i lengden?
 4. Står det der som et vannmerke? Hvor på bildet er teksten? Er bare å gi dem tilbakemelding selv om du ikke skal ha noen.
 5. Er den så ustelt at du tror den ikke har en eier? Hvis du er usikker kan du jo skrive i katt funnet/savnet-grupper på facebook (hvis det finnes en lokal for stedet du bor), henge opp oppslag i nærområdet, og legge ut bilder på dyrebar.no. Om du finner ut hvem eier er og mener den ikke har det noe bra der så er vel mattilsynet veien å gå, selv om jeg ikke tror de gidder å ta tak i slike ting. Det beste er jo å ta det direkte, men de fleste vil nok som du sier bli irritert av at andre blander seg inn i deres dyrehold.
 6. Hvordan er tidshorisonten for sparingen din? Hvis det er mange år frem i tid ville jeg jeg ikke stresset, selv om det er lett å bli urolig med masse røde tall. Det blir sikkert mye opp og ned før den tid.
 7. Hei. Noen som har noen kreative tips? Trenger å få lys på den venstre siden så jeg får et lys der slik at bilen kan bli godkjent. Får ikke satt inn noe lys der pga. det som er rustet vekk. Ville helst slippe å skaffe ny bakluke eller bruke sykelige summer på bilen.
 8. Hvorfor i helvete skal vi godta bompenger i det hele tatt. Få det vekk og juster heller veiavgiften og andre avgifter tilknyttet bil/førerkort, så blir det likt for alle.
 9. Det første jeg tenker på er ASMR. Høres ganske likt ut som slik jeg opplever det, bare at det skjer ikke ved spising for min del. Kan jo i så fall værr noe med lyden når du spiser, evt. følelsen av å spise den?
 10. Må bare skyte inn at jeg synes det høres ut som en ekstremt dårlig idè å slippe kattungen ut med en gang. Vent til den er 6 mnd gammel så du har fått chippet den først, og ta det litt gradvis hvor du er med den på tur. Da har den faktisk fått utviklet litt stedssans, og det sparer deg for bekymring i tilfelle den blir borte lenge. Da er det lett for dyrlege/andre å sjekker chip og få den tilbake til deg. Den bør også være sterilisert før den slippes ut, de kan bli kjønnsmodne allerede i 4-5 måneders alder.
 11. Har tenkt å kjøre Bergen - Kristiansand (via Odda og Haukeli), og lurer på om noen har tips til ting å få med seg eller steder å stoppe på veien. Alt fra ting å se, opplevelser til overnattingssted/camping, og spisesteder. Kjekt å høre andres personlige tips og opplevelser.
×
×
 • Opprett ny...