Gå til innhold

Samene

Medlemmer
  • Innlegg

    185
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Samene

  1. Røyking er for tapera!

    Og jeg som trodde at alle de som ikke kan argumentere sine påstander ikke hadde noe intelligens i det hele tatt. Hva vissste vel jeg? Jeg røyker fast og vil til enhver tid motbevise dine teorier om at at du skulle ha noe mer intelligens enn meg :)

     

    Jeg vil vel heller kalle deg direkte dum siden du ikke tar min,eller andre røykeres, vinkling i betraktning.

  2. Nå begynner dere å bli useriøse.

     

    I henhold til Dere søringer , så koster vi dere der sør bare penger, så jeg går utifra at det skal inga vederlag til.

     

    Dette har ett historisk perspektiv. Om dere i nord koster oss penger kan være, men Norge tjener idag såpass mye at vi kan drive ett land med 4mill innbyggere og ta vare på de områder vi eier. Hvorfor tror dere i nord at dere ikke har noe i nasjonen norge å gjøre? Dere er langt ifra den eneste landsdelen som er en utgiftspost, og jeg vil si at den ydmykheten som vises i denne posten er fenomenal. Dere er en del av norge og folk sloss for status queoeu. Nord-norge har bidratt med sitt, og er mer en velkommen i Norge. Hvis dere har ett behov for frigjøring så la oss få vite det, men hvis dere lider av noen som helst komplekser så er vi der for å gi dere en bitchslap, Lite med sol er krevende, men ikke tro for en dag at dere ikke er med oss.

     

    Nasjonalitet er en ting, men i norge burde dette være ett særtilfelle. Vi er ett langtstrakt land som klarer å opprettholde fred, hva er mer viktig enn det?

  3. Det jeg lurer på er hvilke pris vi ville fått for nord-norge.

     

    Ser for meg annonsen:

    Pent brukt landsdel selges til høystbudende.

     

    Måtte vi søkt visum for å komme til Nordnorge? Hva skulle landet hete? Hva ville det offiesielle språket vært? Ville Nordnorgos gått inn i eu? Ville nordnorgos søkt om natomeldlemskap? Og hva skulle være vitsen med å lage ett eget land av nordnorge?

     

     

    :)

  4. Det er stor tolleranse for andre her nord, jfr historie med sammenblanding mellom samer , nordmenn, finner og russere og svensker.

     

    Ja for tolleransen for samene er rene blåbær/multe -turen i skjøn forening.

     

    Edit: Jeg er ikke same men har valgt nick etter den fineste damen jeg har vært bortpå. Hun var fra italia og het Samene.

  5. På en måte er jeg enig men hva du sier Tom, og det er ikke akkurat som om jeg forventer en avklaring på relegionens mysterier her på forumet :).

     

    Men det er da en gang slik at vi lever i ett samfunn, ( :) ler av min egen setning), hvor man må bevise og argumentere for sine påstander. Det å tro på noe er en personlig ting men i praksis lever vi alle i ett samfunn hvor alle påvirker andre. Mitt fremste poeng er vel at ingen skal være isolert fra noen som helst synspungter. Resonering er instinktivt i mennesket og vi bruker den egenskapen mange ganger om dagen. Problemet med resonering er at man kommer frem til feile konklusjoner hvis man ikke kan resonere over alle synsvinkler. Man kan tro på gud så mye man vil, men ville man resonert seg frem til en gud hvis all informasjon var tilgjengelig? Jeg kommer fra ett nøytralt hjem og har moderate venner. Min løsning er at Gud er fleip.

     

    Å se på en sak fra forskjellige vinkler er slik jeg ser det resoneringens årsak.

     

    Og ja, jeg tror verden ville vært langt bedre hvis folk ikke trodde på gud, da resonerings-grunnlaget deres er tydelig manipulert.

  6. Media har skapt den nye politiker-rasen, IMHO. De har applaudert de som har spilt spillet, og skutt ned de som nekter. Det er ikke mange som har integritet til å stå imot lenger.

    Ironisk nok var jeg enig med en prest her om dagen. Bondevik sa i sitt nettmøte med dagbladet at han ønsket at tv-debattene skulle vært mer som de i sverige, hvor hver enkelt kandidat fikk tid til å opplyse sine synspunkter. Så jeg ser på våre medie problemer som ett norsk fenomen, og ser en klar sammenheng i hvordan nrk skal prøve å menneskeliggjøre politikere. 'Brød og sirkus' hva f***skal det bety? Politikere burde holde seg til sin profesjon og ikke fremtre med personlige meninger, da det bare svekker demokratiet og gir tryne-karakterer en for stor rolle.

     

    Dessuten har jeg aldri forstått hvordan politikere skulle kunne ha, eller bli krevet av, en underholdningsverdi.

     

    Debatt og argumentering sådan er en kunstform på den tapende front i dette landet. Og det er regelrett en skam, hvis ikke ett tegn på vår intelektuelle nedgang.

  7. Olje ressursene i nord-norge må etterforskes bedre for at en slik splittelse skal bli en realitet. Men jeg er ikke for at dere bare skal få dette gratis. Anbudende fra Russland, Sverige og Finnland må taes nøye i betraktningen. Anbudet fra Nord-norge er vel uaktuellt siden dere ikke har nor å fare med (Hvis dere er en utgiftspost for sør-norge).

  8. Ironisk nok ble ikke Thomas Aquinas sitt fornuftige evangelium tatt med i bibelen. :)

     

    Jeg snakker ikke om gud her. Jeg snakker om folk som har møtt jesus. Og siden bibelen sier at han ble sendt til jorden kan det jo være en mulighet for at noen har møtt han. Så hvordan så han ut?

     

    Vi vil ikke ha bevis for at det går an å tro siden det er bevist for lenge siden. Vi vil ha bevis for at en tro fremlegges som fakta.

  9. Leser i mediene idag at Nasional guard er sendt inn, på tide kan jeg legge til, med ordre om å skyte med skarpt for å opprette lov og orden. For det første er skyts av type blå mer enn skremmende nok. Og hva er tankegangen bak terror i en katastrofe? Det de trenger er folk uten våpen som kan hjelpe til med evakuering, noe som vil føre til at kriminaliteten reduseres til ett normalt nivå. Så la oss si at 10% av de som sendes inn trengs for å bekjempe kriminaliteten, mens de resterende 90% bør ta for seg humanitære oppgaver. Men bring soldater inn i byen og kall det en konflikt. Gjerne for meg, men det virker helt på trynet. Dessuten er ordet kriminelle brukt helt feil i dekningen av denne katastrofen. Viser til en artikkel i dagbladet som redigerte vekk ordet etter at artikkelen hadde ligget på nett i noen timer. Noen andre som fikk med seg den?

  10. jeg fant ingen info om flawhawk når jeg søkte på det på google, så jeg bare lurte...

    Beklager hvis jeg kom litt hardt ut, men diskusjonene på dette forumet er slik de er.

     

    FlawHawk er en versjon av BlackHawk men er ment til å brukes langt bak fronten eller til sivile oppgaver. Som en motsetning til Battlehawk, men allikevel det samme helikopteret, bare strippt for våpen.

     

    Battlehawk

     

     

    Hadde ett bilde av en flawhawk liggende og skal poste det så fort jeg finner det igjen. Men flaw betyr jo feil eller mangel så det er ett uarmert helikopter vi snakker om. Ett uarmert stykke blackhawk vel å merke.

  11. Å blande en relegiøs overbevisning med seksualitet er som å sammenligne sult og en vurdering av forskjellige typer frokostblanding. Hvis man tar relegionen fra en relegioniker sitter de igjen med den menneskelige fellesnevner som er seksualitet.

     

    Poenget var å poengtere at for mange mennesker er religion en veldig personlig og intim ting, på lik linke med seksualitet (og andre ting). Dette er fakta.

     

    Dette er fakta ja? Hvordan kunne jeg være så dum :)

     

    Ser fremdeles ikke noe brukbart argument for 'faktaet' ditt.

  12. g det å desarmere en Battlehawk skulle vært gjort i en håndvending?

     

    Tror du skytset er sveiset fast og at våpenparken står ladet og sikret ferdig til uttrykning inne i hagaren / på hangarskipet når styrkene befinner seg i nærheten av / på amerikanske jord?

     

    Helikopterene rykket ut på timer mens en desarmering ville ta en evighet.

     

    Jeg antar at du har fagbrev i helikoptervedlikehold på Blackhawk.

    1. Jeg er glad jeg har ett luksusbehov for å spille spill. Og jeg har ikke noe fagbrev innen blackhawk modifisering(hvem her har det?). Spørsmål om våpene er sveist fast er 'kanskje' nei, men trolig ja. Dessuten er våpensystem i helikoptere en egen vitenskap da de lett og sikkert kan kontroleres av fører. Og ingenting som skrues fast er like stabilt som de komponenter som er sveiset, det er bare vanlig mekanikk., Dessuten så vet jeg at usa har battlechoppers stående fullt ladet og fuelet til enhver tid. Samme vilkår ville trolig gjeldt hvis norge hadde hatt armerte helikoptre.

     

    2. Informasjon om flawhawk kan lett finnes i Google. Å stille ett slik spørsmål som ett forsøk på å bevise min uvitenhet, virker ikke veldig smart, da Alt kan finnes på den beryktede Google. :)

  13. Min forklaring på guds eksistens er : Occam's Razor, hverre er det ikke.....

     

    Gud er en fleip, selv om mangen finner en stor trøst i han/henne/de....

    Occam's whatever beviser nada. Å kalle gud en fleip med en annen 'fleip' gjør ikke akkurat ting bedre. Ingenting i denne verden er bevist og det er fakta. Det som diskuteres er sannsynlighet for relegion og dens innvirkning på menneskeheten.

     

    Min fornuft sier at både gud og accams whatever er bullcrap siden det er to sider av samme sak.

  14. Hva skal du med en AMD Athlon 64 X2 4800+ 2.2GHz prosessor ?

    Ja det må jeg si var ei jævli bra sammenligning. Beklager å måtte si det, men prosessoren er ikke lagd for å drepe.

    For å spille Battlefield 2 og få kjenskap til den mest realistiske helikopter 'simulatoren' som er å fåes på en pc. "What do you Think?"

     

    waste of post and human thought I'm afraid.

×
×
  • Opprett ny...