Gå til innhold

Thiede

Medlemmer
  • Innlegg

    49
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Thiede

  1. Hvor mange kjørtetimer hadde du på a1 lappen/lettmotorsykkel.

    Sønnen min er 15 år, og har kun prøvd å kjøre i gata. Han har ikke mulighet for å øvelseskjøre, da vi ikke har bekjente med motorsykkelappen i nærheten.

    Hvor mange timer må han ha, sånn ca.., utenom de obligatoriske...

  2. Vi har faktisk et kamera, som vi kan logge inn på via mobil. Kan jo sette det opp så vi ser ihvertfall hvordan det går hjemme... Takk, det var lurt!

    Ved å reise hjem er jeg så redd han skal bli hysterisk når jeg drar igjen for 2. gang.. men er jo ikke sikkert.

    Men nå kan jeg jo se ann på kameraet,  og heller dra hjem om han er helt hysterisk her hjemme.  

    Takk!

  3. Hunden vår på 10 måneder skal til uka være hjemme alene hele arbeidsdagen.. Dette har han aldri gjort før, da vi tidligere har hatt hjemmekontor/permisjon. Ikke har vi vært sykt gode på å trene på å være alene heller. Dvs, han er flink til å klare seg selv på dagtid, men han vet jo vi er i nærheten. Ikke så glad for at vi drar fra han...

    Jeg jobber bare 5 min unna. Burde jeg dra hjem i pausa mi? Eller blir det vondt værre, fordi jeg må dra fra han en gang til?

    Burde han i starten være i buret(det er stort og han kan gå rundt inni det), der han er trygg(er soveplassen hans)? Eller løs på et rom? Han får ikke hele huset da han fort skraper på vegger,  river ting ned og tygger på ting 😵

    Takk for positive svar🥰

  4. Hei. 

    Er på utkikk etter intercom for øvelseskjøring på mc. Må ha dobbel-til lærer og elev. Og helst ikke noe til 5000 kr. Noen tips? 

    Hva med denne? Om jeg kjøper 2 stk..

    https://www.xlmoto.no/mc-tilbehor/gps--intercom_c152/intercom_c165/bluetooth-intercom-snell-e-1_pid-E1single18

    Eller denne?

    https://www.mc-utstyr.no/products/midland-bt-mini-twin-pack

     

    Eller?

    https://www.mc-utstyr.no/products/cardo-intercom-freecom-1dobbeltsett

  5. -Audun- skrev (41 minutter siden):

    Model O- og mm711 som personen over nevner er dårlige valg da de har helt elendig kvalitet. Flesteparten av "ultralight" mus faller i denne kategorien, og de hjelper ikke særlig i fps-spill sammenlignet med vanlige mus på 80-100 gram heller. Kjøp heller noe som vil vare en god stund.

    Hvis det står mellom de to musene du nevnte så ville jeg gått for Deathadder. Ellers har du Zowie ZA13 og Zowie S2 som er litt mindre feks.

    Det lureste han/dere kan gjøre er å gå til en butikk og prøve ut mus der, eller at han besøker en venn som også gamer. Det er vanskelig å vite hvilken gamingmus man vil ha før man prøver dem :)

    På www.gearsearch.gg kan du også sammenligne fasongene på mange gamingmus. 

    Ok, takk for råd. Skal ta han med i butikken å se litt jeg..

  6. MaisTortilla skrev (50 minutter siden):

    Razer Naga er en ganske stor mus, jeg har nettopp kjøpt meg Logitech G900 som er litt mindre enn naga på alt untatt lengden som kan brukes både trådløst og med ledning til 800 på Elkjøp. Ville hvertfall anbefalt å skaffe han den trådløse Nagaen om det er nødvendig med de ekstra knappene Naga har da det stortsett er ledningene som blir først ødelagt i mus.

    Hva slags spill spiller han? Hvis det stort sett er FPS spill vil det nok være bedre med f.eks Logitech G900 eller Razer Deathadder enn en Naga da de er mindre og lettere å flytte på (har mye å si i online FPS) , Naga er mer for spill med mange hotkeys man må ha kontroll på (MMO, MOBA, RTS). Logitech lager en tilsvarende til Naga kalt G600 og en trådløs en med litt færre knapper (men fortsatt mange) kalt G604.

    Takk for svar. Han spiller mest fps spill. Men han vil ikke ha trådløs... og han er opptatt av lys og utseende ?

  7. Svarer ikke på spm, men tipser om en annen gaming pc som selges av OK: Data i Oslo (de sender dataen også). Begge mine to barn har hver sin data derfra til 3000 kroner, og de fungerer kjempebra. Hadde et lite problem med en kobling, og de tok inn hele dataen, sjekket alt, og returnerte med ny ledning, kostnadsfritt!

     

    Takk for tips. Kan sjekke ut nettsiden dems!

×
×
  • Opprett ny...