Jump to content

paypalscam

Medlemmer
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Recent Profile Visitors

163 profile views
 1. minusbalansen ble slettet etter noen måneder. da gothia hadde henlagt saken.
 2. hvis noen lurte, har fikset det nå. fikk gothia inkasso selskap etter meg, ga dem bevis at jeg hadde gitt vare av virtual currency. da de var fornøyd med bevis henlagte de saken.. paypal kontoen min er fortsatt i minus balanse. kan bare la den stå sånn. paypal kan ikke gjøre en drit tips for alle som selger med paypal, bruk en annen betalings metode, paypal er ikke selger vennlig, men veldig sikker for kjøpere.
 3. samtalen med paypal, har i helhet vært ganske usakelig i med at, de har ikke kunne svart på noe. og har ikk fortalt meg nøyaktig hva de trenger. sendte alt jeg syntest var relevant informasjon. har mest sansynelig fucket up bigtime. og beveged meg ut i dette selge greiene her. tjente litt ekstra penger som var greit ( rundt 6000 kroner i måneden, som jeg brukt selv på spillet) skal ta kontakt med banken min, på mandag og høre med de eventuelt.
 4. vi har brukt facebook messenger chat, og snakket der for mesteparten av kjøpene, der jeg har requested betaling via paypal, og han har akseptert disse. noen betalinger har gått igjennom websiden min også. har bare logger som er blitt laget av spill systemet som viser hva han har brukt pengene til. og noen ting har blitt added via facebook messenger der han har bestilt ting som ikka kan kjøpes i spillet. er faktisk ikke sikker på om de er godkjent for og kjøp og salg. det er jo mange andre resellere i dette spillet også, så tenkte ikke så mye på det.
 5. ja 1/ solgte coins til han på et fps skyte spill som cs go 2/ han krevde pengene sine tilbake etter og ha brukt opp alt av det virtuelle coins, og items. 3/ we har disputed over paypal, i over en måned 4/ paypal gikk enig med kjøper (kunde) 5/ kontoen min ble limitert (og kan ikke selge mer på grunn av minus balansen min) 6/ mistet ingen penger hadde 0 i balanse da paypal gjorde kontoen minn i minus 7/ vet ikke hva jeg skal gjøre nå. har ikke lyst til og miste 80000 kr for hannes bruking i spillet. med at paypal kommer og krever der av meg igjennom et selskap innkrevings agency. som lindorff
 6. jeg begynte og selge virtuelle coins i et spill (bull sf det er fps skytespill som csgo) , for rundt 1.5 år siden. dette gikk helt fint til rett før nyttår. jeg fant en person som some kjøpte totalt 10000 usd hos meg igjennom 38 batalinger. i rundt 4 måneder. etter noen måneder chargebacked han meg for det han har brukt inne i spillet.. (uautorisert transaksjon ifølge banken hannes.) jeg ga paypal de de spurte om. ( alt av bevis for transaksjoner + logger av brukt items,skins osv i spillet. banken har selvfølgeling gått i kunden sin favør. nå er paypalen min i - balanse på 10000 USD. inkludert 800 dollar fra paypal i "chargeback fee" på 20 usd. det var totalt 38 betalinger fra denne kunden så da er egentlig det jeg har prøvd of finne svar på, hva skal jeg gjøre med dette? han er fra australia. mens jeg er i norge. som gjør dette veldig vanskelig. paypal vill jo komme etter meg for penger siden de tapte disputet med banken. av de 38 betalingene vant jeg 2 av 38. da jeg spurte paypal, kunne de ikke svare på hvorfor. no som setter et stort spørsmål tegn for meg i allefall. spillets currency er bygget opp slik: kunde får en kode "BSN-DSF031K012 / 942021 han går inn på en nettside og redeemer denne. alle koder som blir solgt har en verdi i USD og i selve spillet. da du tastet inn denne korden får du BC verdi som du kan redeeme til DE (in game currency) og bruke inne i spillet. hvis noen har noe insikt hadde jeg satt stor pris på det.
×
×
 • Create New...