Jump to content

nils bj

Medlemmer
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 :)
  1. Hei, Jeg har en to år gammel båt som jeg ser begynner å få litt alger på skrog og flaps. Da jeg er forholdvis fersk med egen båt, lurer jeg på hva som er lurt å gjøre i forhold til utvendig vedlikehold av båten. Båten ligger på havet hele året, og jeg tenker å ta den opp en snart tur nå snart for litt vedlikehold. Etter å søkt litt på nettet blir begynner jeg å lure litt, for hva burde gjøres på en båt som er to år med litt alger - bruke båtshampo, høytrykkspyler, sharkbite waterline cleaner, polere eller andre produkter? Takk for tips og råd!
  2. Snakket med skatteetaten og de mente også 8140 skulle brukes.
  3. Hei, Jeg har fått krav fra skatteetaten om å betale hele 120 kr i Forsinkelsesrente for Utskrevet forskuddsskatt. Vet ikke helt hvordan dette skjedde, da jeg trodde jeg har betalt forskuddsskatten til rett tid. Uansett, nå vet jeg ikke helt hvordan jeg skal bokføre dette riktig i regnskapet. Har noen tips om hvordan dette skal bokføres riktig, eller skal dette bare føres som ytterligere forskuddsskatt? Eller kanskje 8140: Rentekostnad, ikke fradragsberettiget? Takk for råd eller tips!
  4. Hei, Ønsker å ta ut noe av overskuddet i firmaet (AS), men usikker på hvordan jeg skal regnskapsføre dette. Hvilke poster og skjermaer skal dette føres på? Regner med at det skal være med på Aksjonærregisteroppgaven 2020 (RF-1086). Takk for svar/ tips.
×
×
  • Create New...