Gå til innhold

CGHRZ945

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av CGHRZ945

  1. Dette er både provoserende og bedritent.

    Støyen fra disse vindturbinene vil bære MYE lengre enn 6 km.

    Hver Vindturbin forurenser mellom 220 -380 kg pr. år, det er dokumentert slipp/forrurensning fra de 3 rotorbladene, den forrurensningen består av karbonfiber, glassfiber , epoxy, Primer og Coating, i tillegg er det dokumentert i forskningsrapporter at det blir kontaminering av MIKROPLAST i vindrettningen, og i og med at de står i havety, vil det bli mot bebyggelse og land, i tillegg til forurensning av havet ( hvilket er i strid med FN bærekraftsmål nr. 3, 6,7, 14 og 15). Det er og flere forskningsrapporter og studier med INFRA LYD/INFRA-VIBRASJONER, det påvirker livet i havet og livet på land, marint liv tar skade av lyd/vibradjoner, Val og andre store pattedyr i havet bruker infralyd/lavtoner til kommunikasjon og navigering, de vil da bli skadet, og de vil fjerne seg fra Norskekysten, Hva med en av HOVEDNÆRINGENE til Norge ?, fisken vil da migrere, vekk fra kjente fiskesteder, og forandre gyteplasser, da bunngytende fisk , spesielt på grunner og sand/grus bunn, vibrasjonene skader egg og yngel.Det er også oppdaget MIKROPLAST inne i fisker, dvs. inni MATEN vi tar fra havet, det vil og medføre at krabber, hummer reker etc, vil få dette inn i kroppen da mikroplasten først absorberes av mikroorganismer, som er mat for større dyr, og kontaminering av mljøgifter vil akkumuleres oppover i næringskjeden, og ender på våres matfat...

    Og når vi førster i gang, disse vinturbinene og styring av rotorblader, generatorghus, og gear/utveksling mot generator, dette er HYDRAULIKKSYSTEM, og det innholder digre mengder HYDRAULIKKOLJE, som er særdeles giftig, antall liter pr turbin , er fra ca. 1000 l på de små til oppil 2-3 m3 i de store. Dette gir stygge og irreversible skader på vannkilder, jordsmonn og grunnvannet.

    se artikkel fra iTromsø, ( https://www.itromso.no/nyheter/2020/05/25/%E2%80%93-Det-er-ikke-aktuelt-%C3%A5-friskmelde-drikkevannet-n%C3%A5-21917685.ece)

    VIL NORGE ØDELEGGE SIN EGET MATFAT, OG ØDELEGGE RYKTET TIL NORGES HANDELSVARE NR. 1 ?

    ER DEN NORSKE REGJERING KLAR OVER KONSEKVENSENE FOR DEN NORSKE BEFOLKNINGEN ?

    ER DEN NORSKE REGJERINGEN INNEFORSTÅTT MED SKADENE SOM DENNE FORURENSNINGEN VIL FØRE MED SEG?

    I SÅ FALL BØR REGJERINGEN TA TAK OG STOPPE VOLDTEKTEN OG SKJENDINGEN AV NORGE UMIDDELBART, UTEN UTSETTELSER !

    #SAMLINGSPARTIET_NORGE

  2. Kina er så kontrollfrkete som det går ann...

    https://www.youtube.com/ce6b731a-df05-444d-a5e3-40086581cbd2

    Var en fin artikkel om dette i DN.no  som tar for seg den omfattende overvåkningen i Kina. (Tror den dessverre kun er i papiravisen?)

    Der konkluderer menneskerettighetsforkjemperen Nury Turkel om følgende:

    "– Hva bør Norge gjøre?

    – Dere må ikke kjøpe det. Enhver som er tilbøyelig til å tro at Huawei vil unnlate å spionere basert på en avtale om dette, må få undersøkt sin mentale helse, sier Turkel."

    Edit:
    Fant den her, men tror det er en "pluss-artikkel", som vel betyr at den ikke er åpen for alle:
    https://www.dn.no/magasinet/teknologi/kina/nury-turkel/algoritmer/advarer-mot-overvakingssystemer-er-dette-en-science-fiction-dystopi-ja-absolutt/2-1-613247

     

    Edit2:
    Og litt på siden. Det som foregår i Kina er direkte skremmende.
    Hvorfor hører vi ikke mer om dette i media?:

    "FN anslo i august i fjor at minst en million mennesker nå er fanger i interneringsleirene som kinesiske myndigheter kaller «omskolerings- og treningssentre». Det amerikanske forsvarsdepartementets Asia-sjef Randall Schiver omtalte i mai leirene som «konsentrasjonsleirer» og estimerte at så mange som tre millioner mennesker kan være fanget der. Satellittbilder, budsjetter og andre offentlige dokumenter utgjør grunnlaget for estimatene.

    – Men sensuren i Kina gjør det vanskelig selv for kineserne å få informasjon om disse leirenes eksistens, sier Turkel."

  3. Tja...tror ikke det er så enkelt.

    Til sammenligning er det enklere å slukke en bil brann, med fossilbrennstoff, enn en batteribrann med f.eks Li-ion batterier.

    Den brannen utvikler så intens varme at den kan påvirke betong og armering, og svekke byggets struktur. Da må alle slike bygg få nytt brannvarslingsanlegg, ny brannisolering, og minimumskrav til sprinkleranlegg i hele garasjen.

    Samt at de trenger ny risikovurdering av garasjeanlegget. Dette lukter betydelige økninger i investeringer, og vedlikehod og at forsikringen vil øke premien betraktlig.

    Her må mye på plass før dette blir vedtatt.

    Alle bygg som skal ha elbil lading må designes slik et brennende biler kan lett slepes ut av bygningen, nytt opplegg av vanntilkobling av brannvesenets slanger for lett tilgang til slukkevann, noe batteribrann trenger enorme mengder av.

    Her må DSB på banen for å ta å kvalitetssikre at det ikke blir fattet et ubrukelig vedtak av regjeringen.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...