Gå til innhold

coret3x

Medlemmer
  • Innlegg

    46
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av coret3x

  1. Joda sikrere er det. Men du verden så jeg hører folk klager på Google docs og presentasjoner etc. Bedrifter som går over til disse webtjenestene kan da umulig ha noe glede i livet?
  2. Ledelsen i de fleste selskap har fablet over "digitalisering" og at de kan samle alle data på et sted for å så tro de kan tjene penger på kunder i fremtiden med "all vår digitaliserte kunnskap". Jeg har enda til gode å se at det er noe suksess.
  3. Jeg sliter med å forstå hvordan et transportselskap kan ha så mange utviklere. Ruter brukte nylig over 36 millioner på å samkjøre 2 apper til 1. Det er noe som ikke helt henger på greip her.
  4. Når 70% vil ha hjemmekontor som mulighet så sier det seg selv at cellekontor kan bli veldig dyrt om man ikke da belager seg på deling av cellekontorer.
  5. Hvor raskt kan de starte opp disse kullkraftverkene da? Klarer de å få tak i ansatte i tide til vinteren?
  6. ikke dumt dette. når kan jeg få en lignende app til å bytte bremser på bilen etc?
  7. Elbil er vel fortsatt en god del rimeligere enn bensin/dieselbiler. Og de har langt lavere serviceutgifter. Er vel stort sett bare bremser etc som ryker. Jeg er enig at det er kjipt, men som elbil-eier vil jeg gjerne bidra på samme måte som andre.
  8. Synes egentlig Musk sa det bra https://torrentfreak.com/elon-musk-suggests-that-piracy-is-appealing-once-again-220222/
  9. Husker ID Software som nektet å ansette noe særlig flere fordi da ble det fort rot. Keep up the good work! Lykke til videre!
  10. Jeg forstår at folk gjerne vil jobbe hjemmefra. Men da kan man jo like gjerne ansette folk fra billigere land? Jeg er redd denne hjemmekontor-epidemien vil føre til at man vil se langt mer outsourcing på sikt. Det vil trolig gå gradvis over i at man sitter hjemme og samarbeider med folk fra stadig større avstander fra bedriftens hjemsted.
  11. Jeg må si jeg reagerer veldig på den nasjonalee nettskystartegien (1996) som helt klart omtaler økonomi som en fordel for skytjenester. Jeg har ikke hørt om noen som helst som har tjent på skytjenester bortsett fra selskaper som har behov for veldig stor opp/nedskalering i korte tidsrom. Kommuner og stat har veldig stabile tjenester og lite behov for dette.
  12. Det er vel på tide for verden å forstå at kunstnere er kunstnere - de er ikke blitt rike for sine meninger men sine kunstverk. Det er rimelig idiotisk at man i hele tatt skal vektlegge hennes uttalelser innenfor andre tema enn Harry Potter. Kunstnere er stort sett begravd i sine egne tanker gjennom store deler av livet og det må jo bare bli munne ut i noen "defekter" innenfor noen av deres meninger.
  13. Det er helt klart et problem at man krever såpass høy utdannelse for å drive med IT i dag. Det er mange som ikke kan søke på stillinger vi legger ut fordi man krever bachelor eller høyere.
  14. Dette er vel strengt tatt en reklame for sky-pcer. Anbefaler bedrifter å se mer på hvitelisting av apper for å sikre at ikke tilfeldige kjørbare filer automatisk kan kjøre. Da kan man spare mye penger på sikkerhet istedetfor denne Zero trust greia som krever veldig mye overvåking.
  15. det virker sinnsykt at man med kun et fødselsnr kan etablere et telefonabonnement eller ta et lån noen steder. noe er alvorlig galt om det er så enkelt som de sier.
×
×
  • Opprett ny...